DI > Ekonomi

Thursday, 06 August, 12:23

DI - 28 jul 20 kl. 09:40

Nissan Motor uppges skippa årets utdelning, vill öka kassanBiltillverkaren Nissan Motor ska skippa årets utdelning i syfte att öka kassan, mot bakgrund av bolagets turn around-plan..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Motor, Nissan Motor

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nissan, Motor, uppges, skippaårets , utdelningvill , öka, kassan
SVT - 30 dec 19 kl. 23:23

Brottsanklagad Nissan-vd uppges ha rest till Libanon

Carlos Ghosn, tidigare chef för Renault-Nissan, har rest till Libanon trots att han var belagd med strikta restriktioner i Japan där han åtalats för flera brott. Det uppger den franska tidningen Les Echos som hänvisar till en anonym källa och den libanesiska tidningen L'Orient-Le Jour..

GöteborgsPosten - 12 feb 20 kl. 11:01

Nissan stämmer Ghosn på mångmiljonbelopp

Biltillverkaren Nissan Motor stämmer den före detta ordföranden Carlos Ghosn på tio miljarder yen, motsvarande runt 875 miljoner kronor. Den tidigare Renault- och Nissan-höjdaren Ghosn misstänks bland annat för att ha mörkat inkomster i redovisningen, dumpat dåliga värdepappersaffärer på sin arbetsgivare under finanskrisen och missbrukat pengar som tillhörde Nissan..

Kristianstadsbladet - 23 maj 13 kl. 08:30

Nissan återkallar 841 000 bilar


Den japanska biltillverkaren Nissan Motor återkallar 841 000 bilar runt om i världen till följd av problem med styrsystemet. Bland de modeller som berörs finns vissa typer av Micra, tillverkade 2002-2006, rapporterar Reuters.Enligt Nissan har inga olyckor, skador eller dödsfall rapporterats med anledning av problemet, som hänger samman med hur ratten har monterats..

Helsingborgs Dagblad - 12 feb 20 kl. 11:01

Nissan stämmer Ghosn på mångmiljonbelopp

Biltillverkaren Nissan Motor stämmer den före detta ordföranden Carlos Ghosn på tio miljarder yen, motsvarande runt 875 miljoner kronor. Den tidigare Renault- och Nissan-höjdaren Ghosn misstänks bland annat för att ha mörkat inkomster i redovisningen, d.

Helsingborgs Dagblad - 12 maj 11 kl. 08:44

Bättre än väntat av Nissan

Nissan Motor, Japans näst största biltillverkare, redovisar ett lyft för rörelsevinsten på 7 procent till 88,6 miljarder yen (6,9 miljarder kronor) för det brutna räkenskapsårets fjärde kvartal. Resultatet var bättre än väntat och kan jämföras med en snittprognos bland analytiker på 78,9 miljarder yen..

UNT - 23 okt 14 kl. 16:05

Nissan återkallar över 200 000 bilar

Nissan Motor Co återkallar 260 000 bilar internationellt på grund av ett fel i airbagen på förarplatsen..

Kristianstadsbladet - 23 okt 14 kl. 16:05

Nissan återkallar över 200 000 bilar


Nissan Motor Co återkallar 260 000 bilar internationellt på grund av ett fel i airbagen på förarplatsen. Defekten kan härledas till bildelstillverkaren Takata Corp som ligger bakom ett ökande antal återkallningar av airbags som kan sprida splitter.Återkallningen drabbar Nissans marsmodell som heter Micra i Europa och "the Cube", en modell som inte säljs i Sverige..

Helsingborgs Dagblad - 23 okt 14 kl. 16:07

Nissan återkallar över 200 000 bilar

Nissan Motor Co återkallar 260 000 bilar internationellt på grund av ett fel i airbagen på förarplatsen. Defekten kan härledas till bildelstillverkaren Takata Corp som ligger bakom ett ökande antal återkallningar av airbags som kan sprida splitter. Återkallningen drabbar Nissans marsmodell som heter Micra i Europa och "the Cube", en modell som inte säljs i Sverige..

Metro - 23 okt 14 kl. 16:06

Nissan återkallar över 200 000 bilar

Nissan Motor Co återkallar 260 000 bilar internationellt på grund av ett fel i airbagen på....

BT - 23 okt 14 kl. 16:05

Nissan återkallar över 200 000 bilar

Nissan Motor Co återkallar 260 000 bilar internationellt på grund av ett fel i airbagen på förarplatsen. Defekten kan härledas till bildelstillverkaren Takata Corp som ligger bakom ett ökande antal återkallningar av airbags som kan sprida splitter. Återkallningen drabbar Nissans marsmodell som heter Micra i Europa och "the Cube", en modell som inte säljs i Sverige..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Trump-kampanjen tog in miljardbelopp – går om Biden

Donald Trump fick in 165 miljoner dollar, drygt 1,4 miljarder kronor, till sin kampanj och delade kommittéer med Republikanerna under juli….

DI - 45 minuter sedan

Tidigare styrelsemedlemmar i biltillverkaren åtalas för bedrägeri

Tre tidigare styrelsemedlemmar och en högt anställd i Audi, som ingår i Volkswagen-koncernen, har åtalats av tyska åklagare för bedrägeri,.

DI - 1 timme sedan

Plastbolaget rusar efter största förvärvet hittills – ”varit jämförbart svaga”

Plastkomponenttillverkaren Nolato rusar över 10 procent på börsen efter att ha slagit till med sitt största förvärv hittills..

DI - 1 timme sedan

Kina och Ryssland samarbetar för att minska beroendet av dollarn

Kina och Rysslands samarbete för att minska beroendet av dollarn har nu börjat materialiseras på riktigt i handelstransaktionerna mellan….

DI - 1 timme sedan

Niklas Braathen ny ordförande i Global Gaming

Bettingbolaget Global Gaming har på dagens årsstämma valt Enlabs storägare Niklas Braathen till ny ordförande, enligt det förslag som lades….

DI - 1 timme sedan

Priser på livsmedel tyder på global återhämtning

Prisutvecklingen för hela världens livsmedel steg med 1,2 procent i juli, vilket är den andra månaden i rad där en uppgång har noterats. .

DI - 1 timme sedan

Astra Zeneca tecknar distributionsavtal för coronavaccin i Kina

Läkemedelsjätten Astra Zeneca tecknar distributionsavtal med Shenzhen Kangtai Biological Products för sitt covid-19-vaccin AZD1222 i Kina,.

DI - 1 timme sedan

Öde gator när Melbourne stänger på nytt

På torsdagen inleddes en sex veckor lång nedstängning i Melbourne i Australien. Affärerna har stängts och gatorna står öde när….

DI - 1 timme sedan

Arbetslösheten skenar – det ger boom för nya aktiebolag

Marknaden skakar – ändå väljer många att bli företagare. En orsak till att nyföretagandet ökar är den skenande arbetslösheten som lämnar….

DI - 2 timmar sedan

Fler coronafall – Danmark kan rulla tillbaka återöppning: ”Bråttom”

I helgen höjer Danmark gränsen för tillåtna folksamlingar från 100 till 200 personer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.