Cornucopia > Ekonomi

Saturday, 08 August, 13:54

Cornucopia - 28 jul 20 kl. 09:34

Negativ börsöppning trots stigande börser globalt - valutan spökar?Stockholmsbörsen inleder dagensvagt negativt trots positiva börser i USA, Asien och nu Europa. Man kan fundera kring om det är den starka kronan som spökar.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
USA, Europa, OMXSPI, Omxspi, USD, Stockholmsbörsen, Eursek, Sverige, SEK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Negativ, börsöppningtrots stigande , börser, globalt, valutan, spökar
DI - 02 apr 15 kl. 15:11

USA-börser: Svagt negativ öppning väntas

USA-terminerna indikerade en svagt negativ öppning i New York på torsdagen, den sista handelsdagen innan påskledigheten..

DI - 05 maj 15 kl. 14:52

USA-börser: Disney väntas stiga i svagt negativ öppning

USA-börserna såg före öppning ut att börja tisdagen med små indexförändringar, men med en övervägande negativ tendens..

DI - 13 jun 12 kl. 15:13

USA-börser: Svag öppning väntas

Terminerna för de ledande amerikanska börsindexen indikerar en svagt negativ öppning på onsdagen. Osäkerheten kring Europa gör investerare avvaktande..

DI - 14 aug 13 kl. 15:16

USA-börser: Svag öppning väntas

Terminerna för de ledande indexen i USA indikerade en svagt negativ öppning på Wall Street på onsdagen inför att Fed-chefen James Bullard talar i kväll..

DI - 06 maj 16 kl. 15:10

USA-börser: Jobbsiffra bäddar för svag öppning

En tydligt svagare amerikansk jobbrapport för april än väntat bäddar för en negativ öppning i fredagens handel på USA-börserna..

DI - 02 nov 16 kl. 14:27

New York-börser: Öppning i rött väntas

De amerikanska börsterminerna pekade mot en negativ öppning på onsdagens inledande handel. En ökad dramatik inför det stundande valet överskuggar i viss mån kvällens räntebesked från Federal Reserve..

DI - 25 jun 18 kl. 15:11

USA-börser: Bäddat för nedgångar vid öppning

Terminerna för de ledande New York-börserna indikerade en negativ handelsöppning på måndagen. Sentimentet tyngdes av USA-presidenten Donald Trumps planer på att stoppa många kinesiska företag från att investera i amerikanska teknikföretag och blockera teknikexport till Kina. Därtill kommer EU att svara på USA:s agerande om landet inför nya 20-procentiga tullar riktade mot bilar, enligt EU-kommissionens vice ordförande Jyrki Katainen..

DI - 15 aug 13 kl. 15:08

USA-börser: Jobbdata lägger sordin före starten

Terminerna för de ledande indexen i USA indikerade en negativ öppning på Wall Street på torsdagen efter en inflation i linje med förväntan och en starkare veckovis jobbsiffra än väntat. Wal-Mart och Cisco backade i förhandeln i spåren av kvartalsrapporter..

DI - 17 okt 13 kl. 15:12

USA-börser: Trista rapporter pekar mot nedgång

Terminerna för de amerikanska börsindexen pekade mot en negativ öppning på torsdagen. Vid 15-tiden var terminerna för Dow Jones, det bredare S&P 500 och tekniktunga Nasdaq från 0,2 till 0,6 procent ned..

DI - 20 nov 13 kl. 15:02

USA-börser: Svajig start väntar

Terminerna för de ledande amerikanska aktieindexen indikerar en öppning kring eller strax över nollstrecket inför handelsstarten på onsdagen - en dag då makrodata väntas prägla sentimentet. Stämningen på de ledande börserna i såväl Asien som Europa har överlag varit negativ under dagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.