GlobeNewswire > Ekonomi

Wednesday, 05 August, 10:16

GlobeNewswire - 28 jul 20 kl. 08:20

Copperstone rekryterar meriterad Site Manager för Viscaria kopparprojektDanderyd den 28 juli 2020 Copperstone Resources AB (publ) rekryterar meriterade Anna Tyni som Site Manager för Viscaria-projektet i Kiruna. 
Anna Tyni har 20-årig erfarenhet från en rad ledande positioner inom LKAB, framför allt inom anrikning, produktion och logistik. Som Site Manager kommer hon att ha personalansvar för teamet i Kiruna samt det övergripande ansvaret för förberedelserna inför återöppningen av Viscaria-gruvan. ”Vi är väldigt glada att Anna Tyni tackat ja till denna viktiga roll i Viscaria-projektet. Hon har i rekryteringsprocessen visat ett tydligt driv och engagemang och kombinerat med hennes erfarenheter och lokalkännedom är jag övertygad om att hon kommer ha en central roll i de viktiga steg vi ser framför oss inför återöppningen av gruv
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
Site Manager, Viscaria, Resources AB, Anna Tyni, Kiruna, Tyni, LKAB, Michael Mattsson, Copperstone, Anna TyniAnna Tyni, Luleå Tekniska Universitet, Driftchef Leveäniemi, LKAB Berg, KA1KA2, LKABs Anrikningsverk, KrossningEntreprenad, Anna, BDX Företagen, Mining, CET, CopperstoneCopperstone Resources AB, Smedjebacken, Sverige, Bolagets, Nordic Iron Ore AB, Nasdaq First North Growth Market, COPP, Partners, Certified Adviser, Swe

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Copperstone, rekryterar, meriterad, Site, Managerför , Viscaria, kopparprojekt
GlobeNewswire - 14 jul 20 kl. 12:20

Copperstone Resources AB: Kati Oy och Arctic Drill Company kontrakterade för diamantborrning i Viscaria, Kiruna

Danderyd den 14 juli 2020 Copperstone har, utöver kontraktet med Kati Oy (”Kati”), nu också tecknat avtal med välrenommerade Arctic Drilling Company (“ADC”) som borrentreprenörer vid Viscaria-projektet i Kiruna för återstoden av 2020. Kati-kontraktet omfattar de redan slutförda ~8 000 meter borrning, med avsikten att nå totalt 22 000 meter över 24 månader.
”Baserat på de imponerande resultaten från de första 7 945 borrmetrarna är vi naturligtvis nöjda med att ha säkrat ytterligare medel och borrkapacitet för att ta ännu ett betydande steg mot återöppningen av Viscariagruvan.

DI - 10 nov 17 kl. 15:26

Copperstone får tillstånd för utvinning på 25 år

Bergmästaren har beviljat Copperstone bearbetningskoncession Eva K, vilket ger rätt till utvinning av silver, guld, bly, koppar och zink. Det framgår av ett beslut från Bergsstaten på fredagen. Koncessionen är giltig i 25 år från och med i dag, den 10 november 2017.

DI - 20 dec 17 kl. 08:42

Copperstone beviljas lån

Norrlandsfonden har beviljat Copperstone Resources ett lån mot konvertibelt skuldebrev om 2,6 miljoner kronor. I enlighet med existerande låneavtal äger Norrlandsfonden rätt, men inte skyldighet, att stödja Copperstone i samband med kapitalanskaffningar. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 10 apr 18 kl. 08:29

Copperstone Resources vill notera Nordic Iron Ore

Copperstone Resources meddelar att Nordic Iron Ore, NIO, planerar en börsnotering. Copperstone äger drygt 11,1 miljoner aktier, eller cirka 10,2 procent, i Nordic Iron Ore och kommer att föreslå årsstämman att besluta om en pro rata-utdelning av detta innehav. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 07 jun 19 kl. 07:31

Copperstone Resources genomför nyemission

Copperstone Resources gör en nyemission riktad till bolagets aktieägare för att ta in 24 miljoner kronor före kostnader. Copperstone har fått teckningsåtaganden och garantier uppgående till 70 procent av företrädesemissionen..

Vimmerby Tidning - 30 jan 13 kl. 08:38

Flyghuvudstaden rekryterar Lejon

Det verkar som om chefsrekryteringstorkan har släppt för nu dräller toppcheferna in den ena efter den andra. Senast i raden är en meriterad kvinna från Östsvenska handelskammaren som axlar rollen som ny chef för Linköping City Airport..

Resume - 27 feb 14 kl. 07:00

Värvar meriterad duo


SCP GREY i Göteborg rekryterar Magnus Fager, senior business director och Andreas Sundqvist, digital director..

DI - 21 mar 16 kl. 10:01

Copperstone rusar efter analysresultat

Det First North-listade mineralprospekteringsbolaget Copperstone Resources steg brant i måndagens inledande handel sedan bolaget delgivit marknaden resultat från en första utvärdering av höstens borrningar och omanalyser av gamla borrkärnor..

E24 - 21 mar 16 kl. 10:24

Copperstone rusar i morgonhandeln

Det First North-listade mineralprospekteringsbolaget Copperstone Resources steg brant i måndagens inledande handel sedan bolaget delgivit marknaden resultat från en första utvärdering av höstens borrningar och omanalyser av gamla borrkärnor..

DI - 18 jul 16 kl. 08:57

Copperstone ökar ägande i Nordic Iron Ore

Copperstone Resources köper nästan 2 miljoner aktier i gruvutvecklingsbolaget Nordic Iron Ore och samt förvärvar ett femårigt lån som nominellt uppgår till 10 miljoner kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.