DI > Ekonomi

Friday, 14 August, 23:00

DI - 27 jul 20 kl. 16:16

Oasmias preparat blir tillgängligt i Europa – aktien rusarOasmias samarbetspartner Elevar Therapeutics och Tanner Pharma Group har startat ett samarbete som möjliggör att preparatet Apealea kan. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Europa, Elevar Therapeutics, Tanner Pharma Group, Apealea

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oasmias, preparatblir , tillgängligti , Europa, aktien, rusar
News55 - 04 apr 17 kl. 13:11

Svenskt prostatacancertest blir tillgängligt i Europa

Drygt 10 000 män i Sverige drabbas årligen av prostatacancer. Av dem dör 2 500 i sviterna av sin sjukdom. News55 har tidigare skrivit om det så kallade Stockholm3-testet – ett blodtest som upptäcker 20 procent fler män med aggressiv prostatacancer och minskar antalet onödiga vävnadsprov med hälften.

YA - 22 sep 13 kl. 06:08

Rådet ger upp kampen för tillgängligt badhus

Efter att ha överklagat badhusbygget tre gånger på olika sätt ger nu Ystads tillgänglighetsråd upp sin kamp för ett tillgängligt badhus.? Det är fruktlöst att fortsätta, säger ordförande Sven-Åke Yngve.
Länsstyrelsen har nu avvisat även det senaste i raden av överklaganden från Ystads tillgänglighetsråd, HSO, som kräver att de planerade vattenrutschkanorna i nya badhuset ska vara tillgängligt för alla via en hiss.

Nyan - 22 dec 17 kl. 09:03

84 punkter ska göra Åland tillgängligt

Kunskap och utbildning är viktiga punkter i landskapsregeringens åtgärdsprogram för att göra Åland mer tillgängligt.
”Ett tillgängligt Åland 2017-2020”, heter åtgärdsprogrammet som landskapsregeringen presenterade under torsdagen. Programmet har tagits fram under ledning av Nina Lindfors, från rådet för personer med funktionsnedsättning, kansliminister Nina Fellman (S) och specialsakkunnige Gunilla Lindqvist.

Skånskan - 07 okt 16 kl. 14:00

Hur tillgängligt är Eslöv?

Eslöv Inbjudna företag och kommunen fick på torsdagen prova på hur det är att vara blind. Med käpp och ögonbindel skulle de ta sig runt i Eslövs innerstad och få en inblick i hur anpassad staden är för funktionsbegränsade.Uppdragen utgår från stadshuset.

Dagensanalys.se - 03 nov 16 kl. 10:37

Snart finns hela Reuters bildarkiv tillgängligt i Adobe Stock

Nu presenteras ett nytt samarbete mellan Adobe och Reuters som innebär att användare av Adobe Stock får tillgång till Reuters stora foto- och videobibliotek bestående av fler än 60 miljoner objekt, direkt i Creative Cloud-apparna. Samarbetet träder i kraft i mitten av 2017. Adobe och nyhetsbyrån Reuters meddelar nu att företagen ingår ett samarbete där Reuters samlade bild- och videomaterial görs tillgängligt i Adobe Stock – Adobes egna bildbank som är direkt integrerad i samtliga verktyg i Creative Cloud.

Dagensanalys.se - 01 mar 17 kl. 10:01

”Roligt att kunna göra ett av världens största sociala nätverk tillgängligt för våra Smart tv-användare”

Facebooks nya video-app för tv blir tillgänglig på Samsung Smart tv inom kort. I den här artikeln kan du läsa om hur appen fungerar. – Det är roligt att kunna göra ett av världens största sociala nätverk tillgängligt för våra Smart tv-användare.

DalaDemokraten - 16 okt 14 kl. 18:12

Naturreservat ska bli mer tillgängligt

Kommunstyrelsen har beslutat att bevilja ett projekt som syftar till att göra naturreservatet Ändlösberg mer tillgängligt för besökare. Gagnefs kommun medfinansierar projektet med resurser i form av arbetsinsatser av personer med arbetsmarknadspolitiskt stöd. Tanken med projektet är att öka tillgängligheten med hjälp av till exempel skyltning, broar och broschyrer..

Dalarnas tidningar - 16 okt 14 kl. 18:12

Naturreservat ska bli mer tillgängligt

Kommunstyrelsen har beslutat att bevilja ett projekt som syftar till att göra naturreservatet Ändlösberg mer tillgängligt för besökare. Gagnefs kommun medfinansierar projektet med resurser i form av arbetsinsatser av personer med arbetsmarknadspolitiskt stöd. Tanken med projektet är att öka tillgängligheten med hjälp av till exempel skyltning, broar och broschyrer..

SR - 15 aug 18 kl. 06:30

Kan man förvänta sig att samhället är 100 procent tillgängligt?

Kan man förvänta sig att samhället är 100 procent tillgängligt? För trots regeringens ambitioner upplever många med funktionsvariationer att bristande tillgänglighet hindrar dem från att delta i kulturaktiviteter..

Länstidningen i Jämtland - 04 okt 18 kl. 15:54

Nu blir Bynäset mer tillgängligt med nytt vindskydd och grillplats

Det populära besöksmålet Bynäset blir mer tillgängligt. Ett nytt tillgänglighetsanpassat....

Nya Wermlands Tidningen - 27 jun 13 kl. 07:30

Fortfarande tillgängligt för allmänheten

Vi vill tydliggöra att Skutberget är fortsatt tillgängligt och klargöra gränsen mellan campingen och friluftsområdet, skriver Maria Frisk och Henrik Lander..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Di:s expert varnar för börsoptimismen: ”Tar ut för mycket i förskott”

Flera bolag som seglat igenom coronakrisen som vinnare har rapporterat i veckan..

DI - 1 timme sedan

USA-börserna på väg att avsluta veckan på minus

Samtliga ledande index på Wall Street ser ut att stänga på rött på fredagen. Det tyska läkemedelsbolaget Curevac rusar dock över 200….

DI - 1 timme sedan

Enighet nyckelfråga för Demokraterna

”Enighet” väntas bli ett nyckelord under Demokraternas helvirtuella konvent i ett försök att undvika skräckscenariot från valet 2016. .

DI - 1 timme sedan

Donald Trump om Putins vaccin: ”Hoppas det funkar”

Under veckan blev Ryssland första land i världen att godkänna världens första vaccin mot coronaviruset..

DI - 1 timme sedan

Medvind för Demokraterna inför val-kickoff

Demokraterna har medvind i opinionen inför konventet nästa vecka, inte minst efter Joe Bidens hyllade val av vicepresidentkandidat. .

DI - 2 timmar sedan

Ann Linde: EU förbereder sanktioner mot Belarus

EU:s utrikesministrar har enats om att förbereda riktade sanktioner mot individer inblandade i den senaste tidens utveckling i Belarus. ”Vi….

DI - 2 timmar sedan

Ökänd bedragare släppt från amerikanskt fängelse

Peter Madoff, bror till den ökände Ponzi-svindlaren Bernie Madoff, har släppts från sitt tioåriga fängelsestraff, skriver CNBC. 2012 dömdes….

DI - 2 timmar sedan

Källor: Toppmötet mellan USA och Kina skjuts upp

Lördagens samtal mellan USA och Kina, där handelsavtalet skulle ha utvärderats, skjuts på framtiden..

DI - 3 timmar sedan

Dold arbetslöshet en dyr krislösning

Hösten närmar sig och coronakrisen är kvar. En fråga som blir all hetare är hur de europeiska länderna ska göra med sina permitteringsstöd..

DI - 3 timmar sedan

Färre aktiva oljeriggar i USA

Antalet aktiva olje- och gasriggar i USA minskade med 3 stycken till 244 stycken under veckan som sträckte sig till den 14 augusti..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.