PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 15 August, 00:08

PrivataAffärer - 27 jul 20 kl. 11:09

Danske ser begränsad kurspotential i HexagonBanken tror i likhet med bolagsledningen att efterfrågebotten nu passerats. Men i och med att värderingen motsvarar en premie på nästan 10 procent i förhållande till det egna treårssnittet ser banken begränsad potential i aktien. Danske Banks riktkurs ligger på 605 kronor. Aktien handlas kring 583 kronor på måndagen.  .
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Hexagon, Banks

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Danske, ser, begränsad, kurspotentiali , Hexagon
PrivataAffärer - 26 mar 19 kl. 13:37

Söderberg & Partners ser begränsad uppsida för aktier

Som orsaker till den avvaktande hållningen nämns att värderingarna har stigit i takt med börserna lyft, samtidigt som prognoserna för vinsttillväxt justerats ned från drygt 10 till 5 procent. ”Givet den begränsade uppsidan ska det mer till för att vi ska vikta upp aktier på kort sikt”, skriver Söderberg & Partners, som även pekar på fredagens inverterade amerikanska räntekurva som ett tecken på att vi befinner oss sent i konjunkturcykeln. Rådgivaren är mer positiv till räntor och alternativa investeringar.

PrivataAffärer - 22 sep 17 kl. 10:38

Carnegie ser begränsad uppsida i Byggmax

Med en kursuppgång på 20 procent sedan kapitalmarknadsdagen i juni är värderingen av Byggmax inte längre lika anspråkslös. Uppsidan kan vara begränsad, åtminstone innan det märks påtagliga bevis för en försäljnings- och vinstförbättring, skriver....

VA - 29 aug 18 kl. 15:44

Ser "begränsad" potential – storbanken stänger ned sin robotrådgivare

UBS lägger ned sin robotrådgivare i Storbritannien och säljer teknologin. Den kommersiella potentialen är begränsad, menar storbanken. .

DI - 31 mar 20 kl. 12:36

Image Systems korttidspermitterar – men ser begränsad pandemieffekt

Image Systems preliminära bedömningar indikerar att covid-19s påverkan på första kvartalets omsättning och resultat varit begränsad..

DI - 15 apr 20 kl. 17:49

Sdiptech ser begränsad corona-effekt under första kvartalet

Teknikkoncernen Sdiptech bedömer att coronaviruset haft en begränsad effekt på bolagets orderingång och försäljning under det första….

DI - 16 apr 20 kl. 14:49

Volati släpper kvartalssiffror – ser begränsad coronaeffekt

Industrigruppen Volati har än så länge sett en begränsad effekt på verksamheten från coronaviruset..

DI - 27 jul 20 kl. 11:01

Danske Bank sänker Hexagon – ”Begränsad kurspotential”

Danske Bank har på måndagen sänkt rekommendationen på Hexagon till behåll, från tidigare köp. .

DI - 22 nov 17 kl. 22:54

Blackrock ser begränsad uppsida för oljepriset

Den senaste tiden har oljepriserna stärkts på förväntningar om ett förlängt produktionsavtal från Opec nästa vecka. Blackrock ser nu begränsat utrymme uppåt vid en förlängning, och räknar med en mer måttlig styrka i priset på kort sikt..

Affärsvärlden - 27 nov 19 kl. 13:24

ABG ser begränsad risk för dyra utredningar - SEB fortfarande köpvärd

Innehållet i det senaste avsnittet av Uppdrag Granskning hade begränsat nyhetsvärde, särskilt med tanke på den informationen SEB redan offentliggjort på temat. Det menar ABG Sundal Collier i en kommentar på onsdagen i vilken investmentbanken upprepar sin köprekommendation och riktkursen på 100 kronor..

Supermiljöbloggen - 03 okt 16 kl. 18:37

Begränsad klimatpåverkan – hur går det egentligen?

Det första svenska miljökvalitetsmålet i vår artikelserie är Begränsad klimatpåverkan. Det är ett miljökvalitetsmål som kräver både nationella och internationella insatser, och kanske det mål som är mest uppmärksammat i samhällsdebatten. I Riksdagens definition av miljömålet står det: Halten av växthusgaser i atmosfären ska i enlighet med FN:s ramkonvention för klimatförändringar stabiliseras på en nivå som innebär att människans påverkan på klimatsystemet inte blir farlig.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.