Cornucopia > Ekonomi

Sunday, 09 August, 19:13

Cornucopia - 27 jul 20 kl. 10:52

Sverige ska med 400 MSEK subventionera natttåg till Bryssel för makthavareRegeringen har tillsammans med sina stödpartier Centerpartiet och de så kallade Liberalerna beslutat att 400 MSEK ska användas för att subventionera nattåg till Bryssel och tåg till Hamburg. Det är nämligen inte möjligt att få lönsamhet på detta utan skattepengar.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
MSEK, Bryssel, Centerpartiet, Liberalerna, Hamburg, Danmark-Tyskland, Stockholm, Malmö, EU, JÖK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverigeska med , 400, MSEK, subventionera, natttågtill , Bryssel, för makthavare
FriaTider - 18 feb 14 kl. 16:44

Sverige: 400 000 fler ”högutbildade” på sju år

Idag finns det 400.000 fler personer i Sverige som har slutfört så kallad högre utbildning än för bara sju år sedan, rapporterar TT..

GT - 15 mar 14 kl. 23:21

Mirsad har kostat Sverige 400 000 kr

UDDEVALLA. 26-årige Mirsad har suttit snart fyra månader i en häktescell i Uddevalla. Han väntar på att utlämnas till Bosnien-Hercegovina där han misstänks för att ha stulit 60 liter diesel och ett brunnslock för två och ett halvt år sedan.

Cornucopia - 17 sep 18 kl. 12:08

Målet med kemikalieskatten uppnått - lägre tillväxt, färre jobb (i Sverige)

HUI har på uppdrag av hemelektronikåterförsäljarna gjort en rapport om Miljöpartiets ensidiga kemikalieskatt på elektronik. Man kan konstatera att socialisternas mål har uppnåtts helt förutsägbart - fler arbetslösa i Sverige och att handeln har flyttat utomlands. Samtidigt har inte elektronik blivit dyrare, utan priserna i Sverige har stått stilla när återförsäljarna absorberat kostnaderna.

Alliansfritt Sverige - 08 jan 12 kl. 05:00

M: Subventionera renovering - men bara i bostadsrätter


BOSTADSPOLITIK. Moderaternas bostadspolitiske talesperson Anti Avsan är ute med en debattartikel med ett simpelt budskap:
?(S) förslag att renovera bostäder med statens pengar går ut över arbetslinjen

Anti Avsan tycker inte att skattebetalarna med hjälp av subventioner skall behöva vara med och renovera 650 000 lägenheter i miljonprogramsområdena.?

DI - 17 feb 20 kl. 08:00

Footway planerar riktad nyemission om upp till 400 msek

Detta pressmeddelande får inte distribueras, vare sig direkt eller indirekt, i eller till, aktieägare i Australien, Hongkong, Japan, Kanada….

DI - 10 mar 20 kl. 19:00

Kommuniké från extra bolagsstämma i Footway: Bemyndigande om nyemission upp till 400 msek

Mot bakgrund av att Footway lagt ett offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i Sportamore med ambitionen att skapa en ledande….

SVT Debatt - 21 jan 19 kl. 07:00

”Sverige ska inte subventionera dem som motarbetar jämställdhet”

”På grund av luckor i lagen, okunskap hos myndigheter och missriktad väljvilja att inte kränka kulturella ´egenheter´ missar vi ofta det våld som pågår mitt ibland oss”, skriver tre ledande företrädare för Liberalerna på årsdagen av mordet på Fadime..

Alliansfritt Sverige - 12 apr 12 kl. 13:44

Regeringens plan: 400 nya lägenheter

LÖSNING. Hur ska regeringen få fart på bostadsbyggandet? Såhär, tydligen:Sänkt fastighetsavgift och förlängd avgiftsfrihet vid nybyggnation är förslag som gör det mer lönsamt att bygga och som dämpar hyresutvecklingen för de boende.

Alliansfritt Sverige - 04 dec 13 kl. 15:58

Alliasen tycker inte att arbetsmarknadsutskottet behöver hållas öppet – bara 400 000 är ju arbetslösa

Peter Kadhammar inleder sin krönika om arbetsmarknadsutskottet med att slå fast dess uppgift: att bekämpa arbetslösheten. Därför kan man tycka att det är konstigt att inte mindre än åtta – åtta – sammanträden har ställts in bara den här hösten. Arbetsmarknadsutskottet är alltså det utskott som behandlar regeringens förslag på jobbområdet, så man kan ju tycka att det borde finnas att göra.

Kristianstadsbladet - 10 okt 17 kl. 13:08

400 migrationsmål flyttas till Luleå

Nu under oktober sker något ovanligt inom domstolsväsendet i Sverige. 400 mål i migrationsärenden flyttas från migrationsdomstolen i Malmö till migrationsdomstolen i Luleå, rapporterar P4 Norrbotten. - Det är en blandning av flera saker skulle man kunna säga.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.