Realtid > Ekonomi

Thursday, 06 August, 03:26

Realtid - 27 jul 20 kl. 10:36

Revolut tar in 80 miljoner dollar från TSG Consumer PartnersFintechbolaget Revolut tar in 80 miljoner dollar från TSG Consumer Partners och stänger en Serie D-runda på 580 miljoner dollar.
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
TSG Consumer Partners, Revolut,  serie

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Revolut, tarin 80 miljoner , dollarfrån , TSG, Consumer, Partners
Cornucopia - 17 mar 19 kl. 08:43

Billigaste sättet att överföra pengar till Revolut?

Revolut tar en kortavgift vid insättningar via annat betalkort, om man nu vill ha räntelösa likvider att snabbt växla mellan olika valutor. Billigaste sättet att överföra pengar har jag noterat är en vanligt SWIFT-överföring, för vilket min lokala sparbank tar 1:50 SEK oavsett storleken på beloppet. Och Erik Penser Fondkommission ska såga kronan på samtliga 17 analyspunkter.

Cornucopia - 26 okt 19 kl. 18:33

På cykel i Champagne med Revolut-kort - skaffa kort nu, få 200:- SEK

Detta inlägg innehåller reklamlänkar för Revolut, och ska klassas som reklam.
Cykelsemestern i Champagne förra veckan hanterades helt med mitt Revolutkort, vilket tillsammans med inköpen av champagne, resa och boende innebar en besparing på bankernas växlingsavgifter på över 500:- SEK. Om du skaffar ett gratis Revolutkort via denna länk får du 200:- SEK insatt på ditt Revolutkonto.

Cornucopia - 01 aug 19 kl. 09:18

Revolut erbjuder courtagefri aktiehandel utan växlingspåslag

Detta inlägg kan anses vara marknadsföring för Revolut, då skribentens bolag är en mediapartner till Revolut. Texten och åsikterna är dock bloggens egna.

Fintech-uppstickaren Revolut lanserar nu courtagefri aktiehandel på NYSE och NASDAQ-börsen.

Cornucopia - 04 mar 19 kl. 14:19

Revolut - för den internationelle resenären, säkerhetsnörden eller valutasäkraren

Detta inlägg är inte reklam för Revolut, utan jag skriver detta inlägg för att jag gillar tjänsten. Med det sagt har jag fått ett testa ett abonnemang och kort hos Revolut, men bloggen har i övrigt inte fått några ersättningar för detta inlägg.

Uppstickarbanktjänsten Revolut erbjuder kanske de smartaste betalkortlösningarna jag sett, kombinerat med attraktiva erbjudanden för den som reser mycket internationellt och därtill helt gratis valutaväxling till sekundspotpriset på interbankmarknaden för den som vill sätta sin kassa i andra valutor än den svenska skvalpvalutan.

Cornucopia - 06 sep 19 kl. 13:37

SEB känner konkurrensen - blockerar Revolut

Om ditt enda försvar är en vallgrav kommer du förlora kriget.De svenska storbankerna känner  nu allt mer konkurrensen från fintechuppstickarna, som erbjuder gratis betalkort med kompetenta moderna funktioner. En bloggläsare rapporterar att SEB Kort nu begränsat insättningar till Revolut, och kan öka begränsningarna ytterligare om kunderna fortsätter välja en bättre leverantör av kort- och betaltjänster.

Cornucopia - 13 sep 19 kl. 07:21

Säkerhetsfunktionerna i Revolut - skaffa kort och få 200 kronor

Detta inlägg är reklam för Revolut. Om du använder denna länk för att registrera dig för ett konto och kort får du 200:- SEK insatt på ditt Revolutkonto att handla för. Du behöver tillgång till ditt pass för att kunna registrera dig.

VA - 06 mar 19 kl. 15:40

Hajpade fintech-bolaget Revolut som vill få dig att göra slut med “sketna banker” har haft en helvetesvecka – detta har hänt

Det brittiska haussade fintechbolaget Revolut som så sent som i april förra året värderades till 1,7 miljarder dollar har haft en helvetesvecka där anklagelserna mot bolaget har staplats på hög. Veckan har kulminerat i att Revolut är föremål för en bedrägeriutredning. .

Cornucopia - 28 mar 20 kl. 09:28

Reklam: Revolut har börjat med guldhandel - 0.25% i påslag

Detta inlägg är att betrakta som reklam för fintechbolaget Revolut. Bloggen får provision om kunder tecknar sig för ett kort eller en uppgradering till Premium eller Metal med Revolut.

Revolut har sedan någon vecka börjat med guldhandel, där påslaget för att växla till sig guld i appen är endast 0.

Cornucopia - 05 mar 19 kl. 10:33

Kritiken mot Revolut och dess bemötande

Fintechuppstickaren Revolut har de senaste dagarna utsatts för hård kritik. Det handlar om penningtvätt, avhopp av deras finanschef, Rysslandskopplingar och dålig intern företagskultur. Detta har bemötts igår av VD:n, som konstaterar att bolaget förändrats och nu bland topp tre bästa arbetsplatserna enligt LinkedIn.

Cornucopia - 11 jul 19 kl. 07:11

ICA Banken blockerar insättningar hos Revolut

En läsare rapporterar att ICA Banken blockerat insättningar hos Revolut via ICA:s bankkort. Banken hävdar bedrägerier, men verkar än så länge vara den enda svenska banken som tagit detta beslut mot konkurrenten, vars betalkort och app antagligen är den bästa på marknaden.
Revolut Metal på Rammstein-konsert i Köpenhamn.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.