Realtid > Ekonomi

Sunday, 09 August, 15:57

Realtid - 27 jul 20 kl. 10:18

De bästa besluten tas när företag har koll på sin data  För att dra nytta av de förstärkta analys- och maskininlärningsmöjligheterna behöver företag smidiga och automatiserade dataflöden som täpper till luckorna genom att arbeta över alla moln, system och datakällor i realtid. Det skriver Dan Sommer, chef för omvärldsbevakning på dataanalysföretaget Qlik. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
 Dan Sommer, Qlik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De bästa besluten, tasnär , företaghar , koll, sin data
Skånskan - 08 feb 17 kl. 21:49

Besluten om särskoleplacering underkänns

Skurup Det finns brister i de beslut som rör 30 barn som är placerade i grund- eller gymnasiesärskola i Skurup. Det konstaterar Skolinspektionen efter en inspektion och som nu kräver att kommunen vidtar åtgärder.
– Alla beslut måste göras om.

Skånskan - 28 feb 17 kl. 23:30

Fullmäktige har dålig koll på fattade beslut

HÖRBY Kommunen får svidande kritik i en revisionsrapport, som presenterades i fullmäktige på måndagskvällen, för att man inte har full koll på om fullmäktigebesluten verkställs eller ej.
– Det är allvarligt att en rutin saknas för uppföljning av fullmäktiges beslut, sade Alf Wahlgren, revisionsfirman PWC:s projektledare för granskningen. ERWP.

Cornucopia - 04 apr 20 kl. 15:47

Varför ska företag och anställda betala konsekvenserna av statens och regeringens beslut?

Dags för ett inverterat inlägg av veckans mest lästa inlägg. Varför ska svenska företag, aktieägare och aktieägare betala för konsekvenserna av statens, myndigheternas och regeringens beslut? Varför ska inte staten helt enkelt betala 100% för konsekvenserna av besluten?

YLE - 19 apr 17 kl. 13:41

Cyklisten har över 100 olika trafiksituationer att hålla koll på

Våren är här och för många betyder det att cykeln tas fram igen. Men hur ligger det riktigt till med trafikreglerna – har du koll på dem? Det är lugnt om du svarar nej, det gör de flesta, även cykelförbundets viceordförande.

YLE - 02 aug 15 kl. 08:00

Koll av människor – ny marknad

"Det går att få fram väldigt mycket information om en människa", säger en expert på bakgrundskontroller; det som kallas human due diligence . Och det är inte bara de som söker en hög chefstjänst som blir kollade. Bakgrundskontroller är en växande marknad där allt fler människor på olika nivåer i företagen kollas upp.

SmålandsPosten - 24 dec 13 kl. 09:11

Nytt beslut ska tas om bygglovsavgift

Bygglovsavgiften för Åseda Eltjänst och Little Rock Lake ska beslutas igen i miljö- och byggnadsnämnden i januari. Därefter kan nya överklaganden göras. Smålandsposten skrev i?

BT - 14 okt 13 kl. 12:52

Svensk arbetsrätt gäller även utlandsägda företag

Det har skett ett stort antal ägarskiften de senaste åren i många branscher. Globaliseringen har på allvar letat sig in i det svenska näringslivet och utländska ägare blir allt vanligare. I vår region, Unionen Sjuhall, har vi ett stort antal medlemmar som jobbar på företag med utländska ägare och vi ser att det lokala fackliga arbetet förändras när utländska ägare kommer in.

YLE - 25 mar 17 kl. 08:00

Har du koll på vem som bestämmer i din kommun?

Snart är det kommunalval, men vad röstar vi om egentligen? Här kommer en snabbkurs i den riktigt lokala politiken. Söndagen den 9.

Skånskan - 30 jan 19 kl. 14:15

Företag förbjuds samla in avfall

SJÖBO Malmö metallteknik gick i konkurs förra året.
Nu förbjuds två företag tills vidare att fortsätta samla in och hantera avfall på företagets område.Verksamheten hos avfallsåtervinningsföretaget Malmö metallteknik upphörde i slutet av juli förra året när företaget försattes i konkurs.

Supermiljöbloggen - 07 nov 16 kl. 14:21

Företag vill se tuffare klimatpolitik

I en ny rapport listar 15 företag vad de anser är största utmaningarna för ett fossilfritt näringsliv. Nu vill företagen i Hagainitiativet se en upptrappning inom klimatpolitken för att svenska företag inte ska förlora sin konkurrenskraft. Många företag bedriver redan ett aktivt klimatarbete och enligt Hagainitiativet handlar det inte längre om att få med näringslivet på banan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.