Realtid > Ekonomi

Monday, 10 August, 11:04

Realtid - 27 jul 20 kl. 10:08

Minskad tillväxttakt för företagens lån i juniI juni 2020 hade de icke-finansiella företagenslånfrån monetära finansinstitut (MFI) en årlig tillväxttakt på 5,2 procent. Det är en minskning med 0,4 procentenheter jämfört med föregående månad..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
MFI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minskad, tillväxttaktför , företagens, låni , juni
Realtid - 29 maj 20 kl. 11:16

Ökad tillväxttakt för företagens lån i april

I april 2020 hade de icke-finansiella företagens lån från monetära finansinstitut en årlig tillväxttakt på 5,8 procent. Det är en ökning med 0,5 procentenheter jämfört med föregående månad..

YA - 28 jun 12 kl. 06:31

Lyss till Kassandra

Hur går det för den som kommer med allvarliga budskap? Erik Dahmén borde veta. Han var professor i ekonomi på Handels i Stockholm och varnade tidigt för att ?

BT - 30 maj 14 kl. 10:19

Analytiker: Det går bra nu

En lite svag siffra på ytan - men viktiga delar av den svenska ekonomin är i bra skick. Det säger Nordeas chefsanalytiker Torbjörn Isaksson om första kvartalets BNP-utveckling. Sveriges bruttonationalprodukt växte med 1,9 procent under första kvartalet jämfört med samma period i fjol.

Affärsvärlden - 12 aug 15 kl. 13:27

Uppsving för tyska ekonomin

Den tyska ekonomin fortsätter att uppvisa en solid tillväxttakt och företagens sentiment är fortfarande positivt, trots den pågående grekiska skuldkrisen och volatiliteten på Kinas aktiemarknad..

Realtid - 29 apr 20 kl. 09:34

Plus 44 miljarder kronor i utlåning till företag

I mars 2020 hade de icke-finansiella företagens lån från monetära finansinstitut en årlig tillväxttakt på 5,3 procent. Det är en ökning med 1,5 procentenheter jämfört med föregående månad (reviderad). Det visar ny statistik från SCB..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.