PrivataAffärer > Ekonomi

Wednesday, 05 August, 12:09

PrivataAffärer - 27 jul 20 kl. 09:01

AFV: Trelleborg intressant aktie på industrisidanTidningen anser att bolaget hittills hanterat Covid-krisen bra och att värderingen inte är hög. Små tecken på förbättring inom den stora däckaffären skymtade dessutom fram i halvårsrapporten. Att kronan stärks och flyg och oljeindustrin är i kris är däremot ett orosmoln framöver, resoneras det..
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
AFV, Covid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AFV, Trelleborg, intressant, aktie, industrisidan
PrivataAffärer - 02 aug 18 kl. 08:35

”Intressant aktie trots kursrally”

Mekonomens nyligen aviserade storköp av bilserviceverksamheter i Polen och Danmark för 4 miljarder kronor är intressant ur flera aspekter och någon upprepning av de tidigare katastroferna i Danmark ska det inte behöva bli, menar DI. ”Skillnaden nu är att Mekonomen köper en färdig verksamhet som är lönsam och störst inom sitt område”, skriver tidningen. Affären finansieras initialt med banklån, vilket innebär att bolaget drar nytta av de låga marknadsräntorna.

Dagens PS - 24 okt 18 kl. 08:48

AFv tipsar om aktie i skymundan

Profilklädesbolaget New Wave har hamnat lite i skymundan, trots att bolaget återhämtat sig väl efter finanskrisen. Skuldsättningen är lägre liksom värderingsmultiplarna, vilket motiverar ett köp, skriver Affärsvärlden i en analys. Affärsvärlden spår att tillväxten 2018 väntas bli i linje med 2017 års 7 procent för att därefter avta något de kommande åren.

PrivataAffärer - 18 aug 14 kl. 12:29

"Kryptisk rapport – men intressant aktie"

Industribolaget ABB må vara ett bra bolag, men deras rapporter är otydliga och kryptiska, skriver Privata Affärers Marcus Hernhag....

Dagens PS - 05 feb 19 kl. 07:52

Tips: Intressant aktie i skymundan

”Börsdoldis förtjänar att synas mer”, anser Dagens Industri. Tidningen uppmärksammar fastighetsbolaget Pandox, som uppges vara börsens fjärde största fastighetsbolag men trots det sannolikt får minst uppmärksamhet. Bolaget äger hotellfastigheter och driver hotell, marknadsvärdet på fastigheterna är enligt artikeln 53 miljarder kronor (enligt senaste rapporten).

Dagens PS - 10 okt 19 kl. 08:36

AFV tipsar om skållhet aktiekvartett

Affärsvärlden rekommenderar köp av BTS Group, Fortum, Sbanken och Wilh Wilhelmsen i den senaste utgåvan. BTS har länge varit en favorit hos Affärsvärlden och senaste årets kursuppgång anses vara befogad. Tidningen ser inte någon anledning att ändra sitt köpråd från i fjol med tanke på en fin historik av lönsam tillväxt.

Dagens PS - 03 okt 19 kl. 07:18

AFV tipsar om ”svårstoppad” aktie

Affärsvärlden rekommenderar köp av danska Pandora, Coor och norska Data Respons i senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Net Insight. Pandoras kassaflödesmaskin är mer svårstoppad än vad som avspeglas i börsens krisvärdering.

Dagens PS - 07 nov 19 kl. 07:57

AFV bjuder på triss i köpråd

Affärsvärlden ger köpråd för Scandidos, Millicom och Fagerhult i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Nokia. Scandidos är ett lovande tillväxtbolag inom strålterapibranschen som ser ut att kunna stå inför en islossning.

TA - 20 jul 11 kl. 18:39

Trelleborg drog upp börsen

Stockholmsbörsen fortsatte uppåt på onsdagen efter att flera tunga delårsrapporter trillat in. Av storbolagen gick Trelleborg bäst, upp med 8,7 procent.
Vid stängning hade OMXS-index klättrat upp med 1,5 procent till 345,6.

BT - 20 jul 11 kl. 17:55

Trelleborg drog upp börsen

Stockholmsbörsen fortsatte uppåt på onsdagen efter att flera tunga delårsrapporter trillat in. Av storbolagen gick Trelleborg bäst, upp med 8,7 procent.
Vid stängning hade OMXS-index klättrat upp med 1,5 procent till 345,6.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.