DI > Ekonomi

Tuesday, 11 August, 00:21

DI - 27 jul 20 kl. 08:14

Recipharms rapport i linje med omvänd vinstvarning – ”bästa kvartal någonsin”Recipharm, kontraktstillverkare inom läkemedelsindustrin, redovisar en definitivt andra kvartal med siffror som låg i linje med det. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Recipharms, rapporti , linjemed , omvänd, vinstvarningbästa , kvartal, någonsin
DI - 08 maj 19 kl. 07:45

Lindab stärker resultatet – i linje omvänd vinstvarning

Byggkomponentbolaget Lindab redovisar ett resultat och omsättning i linje med tidigare aviserade prognoser för första kvartalet..

DI - 20 feb 20 kl. 18:40

Recipharms vd: ”Vi kommer inte se positiva effekter i kvartal ett”

Trots att kontraktstillverkaren Recipharms rapport inleddes med ord om ”starkaste kvartalet hittills” är inte vd Thomas Eldered helt nöjd..

PrivataAffärer - 01 aug 18 kl. 08:33

Rapport i linje med omvänd vinstvarning

Leo Vegas redovisar ett ebitda-resultat på 15 miljoner euro för det andra kvartalet 2018, vilket var i linje med den positiva vinstvarning bolaget kommunicerade den 18 juli då de talade om cirka 15 miljoner euro. Intäkterna uppgick till 87,4 miljoner euro i kvartalet, vilket också var samstämmigt med förannonserade runt 87 miljoner. Lägre intäktsökning i juli än förväntat Leo Vegas spelintäkter ökade med 45 procent till 26,4 miljoner euro i juli.

Uppsalanyheter.se - 23 sep 14 kl. 00:54

Rapport: Så kan äldre göra livet lättare

Om vi ändrar vår livsstil och anammar nya teknologier finns åtskilliga möjligheter att åldras med hälsa, få en god omvårdnad och minska vårt beroende av andra. Detta visar en ny rapport som sammanfattar slutsatserna från toppmötet Uppsala Health Summit i juni.Om vi ändrar vår livsstil och anammar nya teknologier finns åtskilliga möjligheter att åldras med hälsa, få en god omvårdnad och minska vårt beroende av andra.

PrivataAffärer - 18 nov 19 kl. 10:59

RBC: Recipharms bud för lågt

Läs även: Recipharm lägger mångmiljardbud på inhalationsbolag Recipharm har bjudit 10,10 brittiska pund per aktie, vilket värderar Consort till 505 miljoner pund eller nästan 6,3 miljarder kr. Enligt RBC är framför allt Consorts division Bespak, inom ”drug delivery”, en värdefull tillgång. Samtidigt framhåller RBC Capital att Consorts aktie för närvarande är press

Affärsvärlden - 03 maj 19 kl. 07:50

Recipharms resultat lägre än väntat

Recipharm redovisar en omsättning i linje med förväntningarna under första kvartalet. Resultatet var lägre än väntat. .

YLE - 18 jul 16 kl. 12:15

Li Andersson: Finland och EU borde omvärdera sitt förhållningssätt gentemot Turkiets regering

Vänsterförbundets ordförande Li Andersson önskar att EU och Finlands utrikespolitiska ledning omvärderar sitt kritiklösa förhållningssätt till Turkiets nuvarande ledning. Andersson anser att Finlands utrikespolitiska ledning borde sluta sig till kritiken framförd bland annat av Frankrikes och Österrikes utrikesministrar som nu offentligt uttryckt oro för Erdogans auktoritära linje. - Om man vill göra fortsatt samarbete med Turkiet borde man tydligt kräva att Erdogan respekterar rättsstatsprinciperna och mänskliga rättigheter också i sitt eget land.

Ekonomistas - 20 apr 20 kl. 08:00

Norsk rapport om samhällsekonomiska konsekvenser av hanteringen av coronaviruset

I Norge har regeringen tagit initiativ till att skapa en expertgrupp med uppdrag att analysera de samhällsekonomiska effekterna av åtgärder för att skydda mot spridning av coronaviruset. Kanske något att ta efter här i Sverige? Gruppens första rapport presenterades vid ett webinarium för några dagar sedan (15/4).

Affärsvärlden - 27 apr 18 kl. 07:55

Stark rapport från Recipharm

"Vi fortsätter att se god tillväxt och stabila resultat i våra tillverknings- och utvecklingsverksamheter samtidigt som vi nu börjar leverera från våra stora expansionsinvesteringar", skriver Recipharms vd Thomas Eldered i rapporten..

DI - 01 aug 18 kl. 09:11

Spelbolaget rasar efter rapport

Leo Vegas rasar på börsen efter onsdagens delårsrapport där spelintäkterna för juli var mindre än vad bolaget väntade sig. Rapporten i övrigt låg i linje med det bolaget kommunicerat tidigare i sin omvända vinstvarning. .

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

IMF: Fed kan göra mer för ekonomin och förankra inflation

Det finns utrymme för Federal Reserve (Fed) att göra mer för att stötta ekonomin och hålla inflationen förankrad vid målet i spåren av….

DI - 1 timme sedan

Uber och Lyft slutar klassa anställda som entreprenörer

Domare i Kalifornien har beviljat ett preliminärt föreläggande som kräver Uber och Lyft att sluta klassificera sina förare som oberoende….

DI - 2 timmar sedan

Jordbruket lindrar krisen – ”Skånes bredd en klar styrka”

Regionerna i södra och sydöstra Sverige har klarat sig bättre i krisen än Sverige i stort..

DI - 2 timmar sedan

Storbolag lyfte på Wall Street – tekniksektorn pressades

Investerarna sökte sig till mer cykliska bolag under måndagshandeln och Dow Jones storbolagsindex steg 1,3 procent..

DI - 2 timmar sedan

Tusentals demonstrerar mot styret i Thailand

Över 3 000 studenter anslöt sig till regeringskritiska protester under måndagen för att kräva en demokratisering av samhället och den….

DI - 2 timmar sedan

Handelssamtal avstannat efter blåmögelost-krav

Samtalen mellan Storbritannien och Japan rörande ett nytt handelsavtal har avstannat efter att den brittiska handelsministern, Liz Truss,.

DI - 3 timmar sedan

Kryssningsjätte rusar tvåsiffrigt – trots förlust på 14 miljarder

Kryssningsjätten Royal Caribbean rapporterade en storförlust på motsvarande 14 miljarder kronor under det andra kvartalet..

DI - 4 timmar sedan

Norge vill rödlista sex svenska regioner

Folkehelseinstituttet (FHI), Norges motsvarighet till Folkhälsomyndigheten, har lämnat in en rekommendation till den norska regeringen om….

DI - 3 timmar sedan

Börsen rusar som vid it-bubblan – hopp trumfar vinst

Techbolagen rusar på börsen. Millenniumkänslan infinner sig när värderingarna lämnar det jordiska..

DI - 5 timmar sedan

Vaccinbolag tar in 2 miljarder kronor vid börsnotering

Det tyska bioteknikbolaget Curevac planerar att ta in 245 miljoner dollar, motsvarande 2,1 miljarder kronor, i samband med börsnoteringen….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.