DalaDemokraten > Nyheter

Thursday, 06 August, 23:18

DalaDemokraten - 16 jul 20 kl. 12:24

Regional satsning på kultur och besöksnäring: "Förhoppningen är att flertalet företag överlever covid-19"Till följd av hur hårt kulturen och besöksnäringen drabbats av covid-19 har stöder nu Region....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Region

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regional, satsning, kulturoch , besöksnäring, Förhoppningenär att , flertalet företag överlever covid-19
Alingsås tidning - 23 apr 18 kl. 05:30

Ny plan för turism och besöksnäring

Kommunen har nu antagit en ny handlingsplan för turist- och besöksnäringen – förhoppningen är att planen ska få positiva effekter för det lokala näringslivet och besöksnäringen. Turism- och besöksnäring är världens snabbast växande näring med en global tillväxt på fem till tio procent per år. I Sverige beräknas näringen årligen omsätta närmare 280 miljarder kronor.

Regeringen - 19 okt 16 kl. 11:09

En sammanhållen politik för hållbar turism och växande besöksnäring

En särskild utredare ska föreslå en sammanhållen politik för hållbar turism och växande besöksnäring. Syftet med utredningen är att ge regeringen underlag för att stärka besöksnäringen som export- och jobbmotor i hela landet. Utredaren ska bl.

Regeringen - 04 dec 17 kl. 14:30

Ett land att besöka - En samlad politik för hållbar turism och växande besöksnäring

Utredningen har haft i uppdrag att lämna förslag på en sammanhållen politik för hållbar turism och växande besöksnäring. Syftet med uppdraget har varit att ge regeringen underlag för att stärka besöksnäringen som export- och jobbmotor i hela landet. I uppdraget har ingått att lämna förslag på en politik som skapar förutsättningar för tillväxt, företagande och sysselsättning och som bidrar till att aktörerna gemensamt kraftsamlar inom besöksnäringen..

Regeringen - 04 dec 17 kl. 15:00

Näringsministern tar emot utredning för en mer sammanhållen besöksnäring

I dag den 4 december har utredningen Ett land att besöka överlämnat sin rapport om en samlad politik för hållbar turism och växande besöksnäring till närings- och innovationsminister Mikael Damberg. Syftet med utredningen har varit att bland annat identifiera tillväxthinder för näringen och lägga fram förslag på insatser som ska stärka besöksnäringen som export- och jobbmotor i landet..

Regeringen - 06 mar 18 kl. 13:48

Näringsminister Mikael Damberg diskuterar växande besöksnäring tillsammans med branschen

På det femte dialogforumet, torsdagen den 8 mars, ska närings- och innovationsminister Mikael Damberg och representanter från besöksnäringen diskutera förslagen i betänkandet om en sammanhållen politik för en växande besöksnäring..

Regeringen - 08 jan 18 kl. 16:02

Remiss av SOU 2017:95, Ett land att besöka. En samlad politik för hållbar turism och växande besöksnäring

Här kan du ta del av vilka instanser som regeringen har remitterat SOU 2017:95 Ett land att besöka. En samlad politik för hållbar turism och växande besöksnäring..

Länstidningen i Jämtland - 08 feb 17 kl. 18:25

Statsminister Stefan Löfven pratade besöksnäring vid Samevistet i Storhogna

Under statsminister Stefan Löfvens resa i länet gjordes ett besök på Samevistet, Storhogna. Där träffade han representanter för besöksnäring och kommunerna Berg och Härjedalen..

ÖstersundsPosten - 08 feb 17 kl. 18:25

Statsminister Stefan Löfven pratade besöksnäring vid Samevistet i Storhogna

Under statsminister Stefan Löfvens resa i länet gjordes ett besök på Samevistet, Storhogna. Där träffade han representanter för besöksnäring och kommunerna Berg och Härjedalen..

Hela Gotland - 07 okt 14 kl. 19:32

De ska företräda Gotlands besöksnäring

På tisdagen valdes en första formell styrelse för den nystartade föreningen Gotlands Förenade Besöksnäring, GFB..

NSD - 10 mar 15 kl. 20:03

Magnet för Boden och länets besöksnäring

Havremagasinet har en potential att bli ett nav och en magnet för Bodens och länets besöksnäring..

Jmini.se - 02 nov 16 kl. 05:56

Jönköpings besöksnäring samlades på stormingel – vilka var där?

Varje år sedan 2014 anordnas Destinationsdagen av Destination Jönköping. På tisdagen samlades närmare 180 personer från kommunens besöksnäring på Jönköpings teater under tredje upplagan av arrangemanget. – Det är en blandning utav näringen, poli.....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.