Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 05 August, 04:01

Vestmanlands Läns Tidning - 16 jul 20 kl. 12:18

Northvolt får jättteorder från BMW – batterier för 20 miljarderBilföretaget BMW ska satsa på elbilar – och har lagt en order omfattande 20 miljoner kronor hos....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
BMW

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Northvoltfår , jättteorderfrån , BMW, batterierför 20 , miljarder
Dagens PS - 22 nov 19 kl. 10:51

BMW gör storsatsning i svenska Northvolt

BMW avslöjar nu summan de investerat i svenska bilbatteriföretaget Northvolt. Totalt har det tyska bilföretaget gått in med mer än 650 miljoner i företaget, som ska tillverka batterier till elbilar. Nu ska bygget av fabriken i Skellefteå börja.

Dagens PS - 12 jun 19 kl. 14:18

Northvolt anlägger batteri-fabrik i Skellefteå

Det svenska batteribolaget Northvolt har säkrat finansering för att börja bygga en fabrik i Skellefteå. Det framgår av ett pressmeddelande, rapporterar Dagens Nyheter. Dessutom skriver Northvolt att man fått order från nyckelkunder till ett värde på 13 miljarder dollar fram till 2030.

Dagens PS - 12 jun 19 kl. 14:18

Northvolt anlägger batterifabrik i Skellefteå

Det svenska batteribolaget Northvolt har säkrat finansering för att börja bygga en fabrik i Skellefteå. Det framgår av ett pressmeddelande, rapporterar Dagens Nyheter. Dessutom skriver Northvolt att man fått order från nyckelkunder till ett värde på 13 miljarder dollar fram till 2030.

Cornucopia - 15 jun 19 kl. 08:06

Volkswagen går in i Northvolt - ska sluta med fossilbilar

De disruptiva effekterna av företag som främst Tesla slår igenom stort. Volkswagen har sagt att deras sista generation bilar med förbränningsmotor kommer släppas år 2026. Ur det perspektivet är det intressant att Volkswagen går in i den blivande svenska batterifabriken Northvolt, med 20% av aktierna och en styrelseplats.

DI - 15 okt 18 kl. 11:04

Northvolt startar samarbete med BMW

BMW-koncernen startar tillsammans med Umicore ett samarbete med Northvolt kring batterier för elbilar..

DN - 22 nov 19 kl. 08:55

BMW ska köpa batterier av Northvolt – har satsat 650 miljoner

DN kan nu avslöja att BMW gått in med totalt runt 650 miljoner kronor i svenska Northvolt – varav runt 500 miljoner som….

Västerbottens Folkblad - 15 okt 18 kl. 13:08

BMW går in i Northvolt

BMW och Northvolt inleder ett samarbete kring utvecklingen av elbilsbatterier, skriver Dagens industri som hänvisar till ett pressmeddelande från Northvolt. Hur stort belopp det handlar om nämns dock inte. ””För att accelerera utvecklingen av battericeller och göra ytterligare framsteg i termer av cellkemi och -design kommer BMW:s nya battericellanläggning införlivas i sommar”, skriver bolaget i […].

DN - 16 jul 20 kl. 09:00

Northvolt landar order värd 20 miljarder

Svenska företaget ska producera batterier åt tyska biljätten BMW..

SR - 16 jul 20 kl. 09:58

Mångmiljardorder på batterier till Skellefteå

Det svenska batteriföretaget Northvolt har säkrat en mångmiljardorder från den tyska biljätten BMW..

Kristianstadsbladet - 15 okt 18 kl. 13:07

BMW går in i Northvolt

BMW och Northvolt inleder ett samarbete kring utvecklingen av elbilsbatterier, skriver Dagens industri som hänvisar till ett pressmeddelande från Northvolt. Hur stort belopp det handlar om nämns dock inte.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.