Sydsvenskan > Kultur

Saturday, 08 August, 19:02

Sydsvenskan - 16 jul 20 kl. 11:06

Nya modulhus för Gotlands sjukvårdHar satts upp för att kunna ta emot patienter under coronapandemin..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Gotlands

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya modulhusför , Gotlands, sjukvård
Helsingborgs Dagblad - 16 jul 20 kl. 11:06

Nya modulhus för Gotlands sjukvård

Fem nya modulhus och ett tält har satts upp i anslutning till Visby lasarett för att kunna ta emot patienter under coronapandemin. Det är Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) som lett insatsen. Totalt har åtta tält och ett tjugotal modulhus.

Aftonbladet - 16 jul 20 kl. 11:06

Nya modulhus för Gotlands sjukvård

▸ Fem nya modulhus och ett tält har satts upp i anslutning till Visby lasarett för att kunna ta emot patienter under….

Nya Wermlands Tidningen - 11 jan 16 kl. 20:29

Satsar på modulhus för ensamma flyktingbarn

Ett 60-tal kommuner överlägger med Migrationsverket att bygga modulhus för att ge husrum åt flyktingar.I Kil undersöker man möjligheten att bygga modulhus i egen regi för ensamkommande flyktingbarn. I Forshaga vill man i stället hyra modulhus..

Cornucopia - 23 jun 19 kl. 16:13

Jönköpings och Gotlands län har de militärt dugligaste ungdomarna

Utifrån Rekryteringsmyndighetens siffror kan man konstatera att de militärt dugligaste ungdomarna hittades i Jönköpings  och Gotlands län 2018. Detta när man väger samman både kvinnor och män, som inte diskvalificerade sig från att mönstras utifrån sina enkätsvar. Faktiskt uttagna till mönstring toppades av Gotland och Norrlandslänen, sannolikt på grund av den låga befolkningen i förhållande till behoven hos lokala militära förband.

Regeringen - 10 nov 16 kl. 12:30

Gabriel Wikström fortsätter sjukvårdsdialogen på Gotland

Fredagen den 11 november besöker folkhälso-, sjukvårds- och idrottsminister Gabriel Wikström Visby för en sjukvårdsdialog med hälso- och sjukvårdsledningen för Region Gotland. På plats kommer han även träffa Gotlands Idrottsförbund..

Sydsvenskan - 01 apr 15 kl. 19:06

Modulhus för flyktingar rekorddyrt

För att lösa den akuta boendesituationen för flyktingar har regeringen ställt sig positiv till så kallade modulhus, en lösning som även flera oppositionspartier talat gott om.Men modulhus är en extremt dyr boendeform, rapporterar dagenssamhalle.se.

Helsingborgs Dagblad - 01 apr 15 kl. 19:06

Modulhus för flyktingar rekorddyrt

För att lösa den akuta boendesituationen för flyktingar har regeringen ställt sig positiv till så kallade modulhus, en lösning som även flera oppositionspartier talat gott om.Men modulhus är en extremt dyr boendeform, rapporterar dagenssamhalle.se.

Cornucopia - 26 maj 17 kl. 09:30

Väntat haveri för regeringens modulhus och Kaplanslum

Regeringens "idé" (egentligen att Miljöpartiets bostadsminister fick lite feeling från sin konstanta vistelse i islamistiska Turkiet) att det skulle byggas billig slum med tillfälliga bygglov, sk Kaplanslum, har som väntat floppat. Det är i själva verket, precis som experterna påtalade från början, svindyrt att bygga modulbostäder med tillfälliga bygglov.
Modulhus under uppförande utanför Jönköping.

Hela Gotland - 20 mar 13 kl. 07:01

Listan: De vill bli sjukvårdsdirektör

Elva personer har sökt tjänsten som sjukvårdsdirektör skriver Gotlands Allehanda..

Hela Gotland - 06 maj 13 kl. 13:43

Hon blir ny sjukvårdsdirektör

Region Gotlands nya hälso- och sjukvårdsdirektör kommer närmast från en tjänst som biträdande sjukhusdirektör på Södra Älvsborgs sjukhus i Borås. "Jag ser fram emot detta", säger hon. Texten uppdateras..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.