Sydsvenskan > Kultur

Saturday, 08 August, 19:00

Sydsvenskan - 16 jul 20 kl. 11:39

Korten på bordet för coronavinnaren NetflixMed en aktiekurs som rusat 59 procent är Netflix en av börsens tydliga coronavinnare..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Netflix

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Korten, bordetför , coronavinnaren, Netflix
DI - 16 jul 20 kl. 11:49

Korten på bordet för coronavinnaren Netflix

Med en aktiekurs som rusat 59 procent i år är Netflix en av börsens tydliga coronavinnare..

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 20 kl. 11:39

Korten på bordet för coronavinnaren Netflix

Med en aktiekurs som rusat 59 procent är Netflix en av börsens tydliga coronavinnare..

BLT - 30 sep 16 kl. 10:57

Johan Karlsson: ”Stadshjälten Luke Cage slår näven i bordet på Netflix”

Serien ”Luke Cage”, med en imponerande afroamerikansk rollista, har i dag streamingpremiär på Netflix. Förhoppningsvis går muskelberget från Harlem i Daredevils och Jessica Jones framgångsrika fotspår..

Cornucopia - 27 dec 17 kl. 10:45

Miljöpartiet måste lägga korten på bordet om "gåvorna" från ryska ambassaden

Miljöpartiets sparkade utrikespolitiske talesperson Pernilla Stålhammar (mp) backar nu från sin avbön och skriver nu på Facebook att partiledningen tvingade henne att ljuga när hon drog tillbaka anklagelserna om rysk infiltration i partiledningen. Hon skriver att partiet mottagit gåvor från ryska ambassaden. Miljöpartiet måste nu lägga korten på bordet och öppet redovisa alla gåvor ryska ambassaden gett dem - allt annat är otänkbart när vi pratar om ett regeringsparti, som sitter med i säkerhetsklassade utskott, nämnder, beredningar och i skyddsvärda regeringsmöten.

Cornucopia - 05 nov 14 kl. 07:17

Läs Korten på bordet

Säkerhetsbranschens vitbok Korten på bordet om varför bankerna vill avskaffa kontanthanteringen och de felaktiga argumenten kring detta, finns att läsa på Internet.
Ni hittar den här via någon form av webtjänst men den går också att ladda ner direkt som PDF istället.
Naturligtvis är Korten på bordet också en partsinlaga i debatten, men det gör den inte till mindre intressant läsning, eftersom man säger emot bankernas allmänt vedertagna sanningar (propaganda).

Cornucopia - 03 nov 14 kl. 09:16

Korten på bordet om bankernas betalkortsbluff

Branschorganisationen1. Säkerhetsbranschens ordförande, tidigare rikspolischefen Björn Eriksson, har tagit fram en vitbok om bankernas bluff kring betalkorten. Med för dagen passande Göteborgshumor heter den Korten på bordet.

Dagen - 03 apr 11 kl. 10:03

SKR och Diakonia uppmanar partierna lägga korten på bordet om vapenexporten

Lägg korten på bordet i vapenexportfrågan. Den uppmaningen riktar Sveriges Kristna Råd och den kristna biståndsorganisationen Diakonia i ett brev till de politiska partierna.

- Vi har gemensamt uppmanat partierna att göra ett åtagande, över blockgränserna, om att verka för att både regelverk och tillämpning skärps, säger Lennart Molin generalsekreterare vid Sveriges Kristna Råd.

NT - 13 okt 11 kl. 23:07

Östgöta S kräver korten på bordet

Länets socialdemokrater kräver nu alla korten på bordet när det gäller partiledaren Håkan Juholt, men de kräver inte hans avgång. Inte ännu..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

"Lägg korten på bordet, Jan Eliasson!"

FN:s nye vice generalsekreterare, Jan Eliasson, bör lägga korten på bordet. Det skriver Fredrik Segerfeldt, författare till boken "FN ? spruckna drömmar", på SvD:s debattsida..

SVT - 17 jan 13 kl. 09:21

Armstrong: ?Jag la alla korten på bordet?

I natt sänds den redan mycket omtalade intervjun med Lance Armstrong. Nu uttalatr sig amerikanen själv för första gången om innehållet: ? Jag la alla korten på bordet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.