Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 08 August, 05:37

Helsingborgs Dagblad - 15 jul 20 kl. 13:39

Christian Danielsson ny EU-bas i SverigeFörut företrädde han Sverige i Bryssel. Nu får Christian Danielsson i stället göra tvärtom, sedan han utsetts till EU-kommissionens ambassadör i Stockholm. Danielsson var svensk EU-ambassadör 2008–2010 och har sedan 2013 varit generaldirektör för EU:s u.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Danielsson, EU, Sverige, Bryssel, Christian Danielsson, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Christian, Danielssonny , EU-basi , Sverige
Aftonbladet - 15 jul 20 kl. 13:40

Christian Danielsson ny EU-bas i Sverige

▸ Förut företrädde han Sverige i Bryssel. Nu får Christian Danielsson i stället göra tvärtom, sedan han utsetts till….

GöteborgsPosten - 15 jul 20 kl. 13:40

Christian Danielsson ny EU-bas i Sverige

Förut företrädde han Sverige i Bryssel. Nu får Christian Danielsson i stället göra tvärtom, sedan han utsetts till EU-kommissionens ambassadör i Stockholm..

BT - 18 feb 16 kl. 01:00

Sven-Christian jobbar för Sverige i tiden

Han forskar om tid på SP i Borås. Med ljusets hastighet för Sven-Christian Ebenhag Sverige in i framtiden. Men utanför jobbet är han inte mer punktlig än någon annan….

Helsingborgs Dagblad - 06 jun 13 kl. 12:04

Danielsson blir generaldirektör i EU

Sveriges förre EU-ambassadör Christian Danielsson har utsetts till generaldirektör för DG Elarg ? EU:s generaldirektorat för utvidgningsärenden. Danielsson, som var EU-ambassadör 2008?

Alliansfritt Sverige - 09 okt 13 kl. 13:58

Gångerna Staffan Danielsson diskuterat invandring, fast han inte ?får? ? vi har listan

Staffan Danielsson, centerpartistisk riksdagsledamot från Östergötland, har synpunkter på Sveriges integrationspolitik. Men uttrycker samtidigt i en debattartikel på debattsajten Newsmill så sent som förra året, en oro över att man inte får diskutera invandring. Vi tycker därför att det vore på sin plats att granska det där lite närmare, i form av en lista, de gånger Danielsson pratat om invandring fast man inte får prata om det.

Sydsvenskan - 15 jul 20 kl. 13:39

Christian Danielsson ny EU-bas i Sverige

Utsedd till EU-kommissionens ambassadör i Stockholm..

Alliansfritt Sverige - 17 aug 11 kl. 11:20

Ska vi göra affärer Staffan Danielsson?


FÖRSLAG. Sånt här är alltid lika underhållande, även om jag inte är riktigt van att klumpas ihop med afghanska självmordsbombare och terrorister som Breivik. Men Newsmill är Newsmill.

Alliansfritt Sverige - 30 sep 12 kl. 19:30

Danielsson (C): ha kvar klockringning, förbjud böneutrop

NOTIS. I fredags skrev riksdagsledamoten Staffan Danielsson (C) på Newsmill med anledning av att Botkyrka kommun ska behandla en ansökan om att moskén i Fittja ska få göra böneutrop. Till en början kan understrykas att artikeln i Aftonbladet hade fel i det att ansökan godkänts, läs pressmeddelandet från Botkyrka kommun för mer klarhet i saken.

YLE - 16 maj 13 kl. 23:02

Sverige mot Finland i semifinal

Sverige besegrade Kanada med 3-2 efter straffläggning i VM-kvartsfinalerna. Tre Kronor möter därmed Finland i semifinalerna på lördagen. De stora matchhjältarna för Sverige var målvakten Jhonas Enroth som höll hemmalaget flytande under långa stunder och Nicklas Danielsson som gjorde Sverige bägge mål under ordinarie speltid.

Alliansfritt Sverige - 30 apr 12 kl. 14:00

Staffan Danielsson vill inte klumpas ihop med Breivik

TVETYDIGT. Riksdagsledamot Staffan Danielsson (C) är arg för att SR:s humorprogram Tankesmedjan jämfört honom med Anders Behring Breivik, och det kan man ju förstå. Det är hemskt ofint att klumpa ihop sina politiska motståndare med Breivik, det förpestar det politiska samtalet och är ett fult knep att ta till i debatten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.