Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Saturday, 08 August, 17:10

Nya Wermlands Tidningen - 15 jul 20 kl. 10:05

Bosse Henriksson (M) om framtiden: "Öppna för alla möjligheter"
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Henriksson, Öppna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bosse, HenrikssonM om , framtiden, quot;Öppnaför alla , möjligheter"
YLE - 06 jan 16 kl. 07:09

Henriksson: Öppna upp processen kring stadsdirektörsvalet i Jakobstad

Kommer fullmäktige i Jakobstad att ställas inför faktum och till stadsdirektör välja den enda person som återstår efter manglingen i stadsstyrelsen eller finns det alternativ? Den frågan kanske klarnar nästa vecka eller senast den 18 januari. Det är dags att öppna upp den här processen för fullmäktige som bör få veta vilka kandidater det finns på arenan, säger fullmäktigeledamoten Anna-Maja Henriksson (SFP).

YA - 08 jan 19 kl. 06:00

Framtiden osäker för Branterögen: ”Står skrivet i stjärnorna”

Kommer Branterögen att slå igen, hoppa över en säsong eller öppna till sommaren? För Sören Henriksson, som driver restaurangen, är framtiden för tillfället högst oklar..

YLE - 02 okt 14 kl. 07:11

Henriksson i USA: Finlands terrorlagstiftning på god nivå

Justitieminister Anna-Maja Henriksson från Svenska folkpartiet träffade på onsdagen sin amerikanska kollega Eric Holder i Washington. På agendan fanns bland annat FN:s färska resolution som förbjuder terrorresor. - I Finland håller lagstiftningen om terroristbrott en god nivå.

YLE - 29 okt 14 kl. 04:43

Västnyland behöver psykiatrisk sjukhusvård också i framtiden

Trots att öppenvården inom psykiatrin utvecklas, kan den inte helt ersätta avdelningsvården. Det anser direktören för Västra Nylands sjukvårdsområde Marianne Gripenberg-Gahmberg, och hänvisar till att den psykiatriska vårdavdelningen har varit fylld till bristningsgränsen sedan i somras. - Det har varit folk intagna på överplatser så gott som hela tiden.

Barometern - 24 sep 13 kl. 07:30

Öppna data kan vara framtiden

Uttryck som ?digital infrastruktur, effektiv e-förvaltning, elektronisk fakturering och öppna data? är för många lite svåra att förklara.

YLE - 21 okt 19 kl. 21:46

Anna-Maja Henriksson: "Tiden har sprungit ifrån fiskodlingar till havs"

Jakobstads avgående fullmäktigeordförande Anna-Maja Henriksson tog i sitt avskedstal klart ställning mot fiskodling i öppna kassar och för en mera öppen förvaltning. Henriksson vill diskutera fiskodlingens miljöpåverkan med jord- och skogsbruksminister Jari Leppä (Centern)..

YLE - 10 dec 14 kl. 04:55

Framtiden viktigare i politiken

Åk slalom mellan problemen. Dysterkvist är inget framtidskoncept. Det kunde vara några recept för Finland att klara vägen till framtiden.

YLE - 15 nov 15 kl. 13:00

Unga sparar inför framtiden

För unga är långsiktigt sparande mer aktuellt nu än förut. Statskontoret beviljar allt fler bostadssparpremie-lån till unga. Att unga sätter mindre sprätt på pengarna och väljer att istället spara till en egen första bostad, märker man också på Kvevlax Sparbank.

BT - 26 maj 19 kl. 01:00

Bosse får nya grupper att börja jaga

Ända sedan barndomen har Bosse Persson jagat. I dag jobbar han ideellt med att utbilda nya jägare - och öppna jakten för nya grupper som funktionshindrade. Samtidigt är han ständigt redo att jaga vilt som har skadats i trafikolyckor..

YLE - 13 jan 14 kl. 17:41

Välj yrke med hjärtat - även i framtiden

Näringslivets forskningsanstalt Etla har idag publicerat en rapport enligt vilken en tredjedel av dagens jobb kommer att försvinna under de kommande 20 åren. Datorstyrd teknologi ska ersätta människa i framför allt lågavlönade arbeten utförda av lågutbildad personal. Visst kommer arbetslivet att förändras i framtiden, det håller Sara Åström, karriärvägledare vid Arcada i Helsingfors, med om.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.