Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 12 August, 11:47

Helsingborgs Dagblad - 14 jul 20 kl. 08:25

Vinstlyft för Batljans SBBFastighetsbolaget Samhällsbyggnadsbolaget i Norden (SBB), med ex-politikern Ilija Batljan som grundare, redovisar en vinst före skatt på 752 miljoner kronor för årets andra kvartal, vilket kan jämföras med vinsten på 711 miljoner kronor under motsvarand.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Batljans SBB, Samhällsbyggnadsbolaget, Norden, SBB, Ilija Batljan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vinstlyftför , Batljans, SBB
PrivataAffärer - 06 dec 18 kl. 13:13

Aggressiva tillväxtmål i Batljans SBB

Fastighetssektorn har varit en av börsens stora sektorvinnare detta börsår till följd av minusränta och högkonjunktur. Och Samhällsbyggnadsbolaget tillhör en av de stora vinnarna med en uppgång på över 60 procent under året. Uppenbarligen var marknaden inte riktigt övertygad för ett år sedan om vd Ilija Batljans höga ambitioner för det mycket unga bolaget som startade för mindre än tre år sedan.

GöteborgsPosten - 14 jul 20 kl. 08:25

Vinstlyft för Batljans SBB

Fastighetsbolaget Samhällsbyggnadsbolaget i Norden (SBB), med ex-politikern Ilija Batljan som grundare, redovisar en vinst före skatt på 752 miljoner kronor för årets andra kvartal, vilket kan jämföras med vinsten på 711 miljoner kronor under motsvarande period ett år tidigare..

Realtid - 01 sep 17 kl. 08:47

Ilija Batljans SBB hämtar från Oscar Properties

Jenny Linghede har anställts som projektchef i Ilija Batljans Samhällsbyggnadsbolaget (SBB). Hon kommer närmst från Oscar Properties där hon varit senior projektledare..

PrivataAffärer - 17 jun 20 kl. 06:39

Batljans SBB presenterar nya finansiella mål

SBB:s nya finansiella mål är att generera tillväxt i förvaltningsresultat per stamaktie (A och B) som över en femårsperiod i genomsnitt uppgår till minst 15 procent per år. Tidigare mål var att generera tillväxt i substansvärde per stamaktie som över en femårsperiod i genomsnitt uppgår till minst 12 procent per år. Vidare ska SBB generera en intjäning från fastighetsutveckling om i genomsnitt 500 till 700 miljoner kronor per år, att jämföra med tidigare mål om att generera en intjäning från försäljning av byggrätter om i genomsnitt 250 till 400 miljoner kronor per år.

DI - 23 jul 20 kl. 07:45

Blankarna tar sikte på Ilija Batljans SBB

Blankarna har fått upp ögonen för Ilija Batljans Samhällsbyggnadsbolaget, SBB. Sedan början av sommaren har flera aktörer tagit korta….

Affärsvärlden - 17 dec 19 kl. 07:58

Batljans SBB på väg att sälja allt i Amasten

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden (SBB) är på väg att sälja samtliga aktier i Amasten. SBB äger i dag cirka 20 procent av aktierna..

PrivataAffärer - 06 okt 17 kl. 07:51

Ilija Batljans SBB noterar preferensaktier

Fastighetsbolaget Samhällsbyggnadsbolaget, SBB, har ansökt om notering av bolagets preferensaktie på First North, där bolaget är listat sedan tidigare....

DI - 25 nov 19 kl. 14:10

Ilija Batljans SBB flaggar upp i budobjektet Hemfosa

SBB, som lagt bud på Hemfosa, äger per i dag måndag drygt 13,9 miljoner aktier i budobjektet. .

Realtid - 01 feb 18 kl. 15:17

SBB hyllas och bötfälls

Ilija Batljans SBB har utsetts till Årets fastighetsbolag på Fastighetsgalan. Samtidigt fälls bolaget av Stockholmsbörsens disciplinnämnd och får böta två årsavgifter för att ha brutit mot regelverket för Nasdaq First North..

Realtid - 11 sep 19 kl. 14:01

SBB byter upp sig

Ilija Batljans SBB – Samhällsbyggnadsbolaget i Norden – byter upp sig från First North till huvudlistan i Stockholm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.