Världen Idag > Nyheter

Thursday, 06 August, 17:58

Världen Idag - 14 jul 20 kl. 00:00

Kyrkornas arbete ska hålla i långa loppetVi är många som är aktivt och djupt engagerade kristna runt om i hela Sverige, och vi är många med olika typer av ledaruppdrag. Ett antal tusen personer har dessutom sitt arbete och försörjning genom församlingsarbete, mission, evangelisation eller anställning i någon form av kristen organisation. Vi är en stor skara av cellgrupps- och bönegruppsledare, förebedjare, musiker och lovsångare, pastorer, präster, ungdomsledare, barnledare, själavårdare, kyrkvärdar, diakoner, kassörer, administratörer, evangelister, ljudtekniker, missionärer, författare, producenter av kristna tidningar, ansvariga för pensionärsverksamhet, mer mera. Listan kan göras mycket längre. En gemensam erfarenhet hos alla dessa är ofta någon form av upplevelse av Guds kallelse.
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Sverige, Guds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kyrkornas, arbeteska , hållai , långa, loppet
SVT Debatt - 26 okt 13 kl. 13:00

Ni måste börja anställa funktionshindrade

FUNKTIONSNEDSÄTTNINGAR Antalet arbetslösa ungdomar med funktionsnedsättningar ökar. De små företagen tar sitt ansvar i större utsträckning än de större. Detta måste det bli ändring på.

YLE - 12 feb 17 kl. 17:04

Många lediga jobb och ändå ökar långtidsarbetslösheten - här är fem orsaker

Långtidsarbetslösheten ökar fortfarande trots att antalet lediga arbetsplatser nu är rekordstort. Vi listar nedan fem orsaker till att de arbetslösa inte får arbete trots att det finns allt fler lediga jobb. Antalet lediga arbetsplatser ökar hela tiden.

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 15 kl. 04:00

Ge alla nyanlända en jobbcheck som gör det lättare att anställa dem

Varje dag cyklar jag förbi Malmö Centralstation där det ständigt står människor som nyss klivit av tåget och sätter sin fot i Sverige för första gången. De allra flesta har lämnat hela sina liv bakom sig och bär allt de äger i händerna. Deras nya liv i Sverige börjar nu.

Sydsvenskan - 15 okt 15 kl. 04:00

Ge alla nyanlända en jobbcheck som gör det lättare att anställa dem

Varje dag cyklar jag förbi Malmö Centralstation där det ständigt står människor som nyss klivit av tåget och sätter sin fot i Sverige för första gången. De allra flesta har lämnat hela sina liv bakom sig och bär allt de äger i händerna. Deras nya liv i Sverige börjar nu.

YLE - 30 nov 16 kl. 09:05

Många sjukskrivningar inom hemvården i Esbo - vikarier sköter en femtedel av jobbet

Hemvården i Esbo är överbelastad. Klienternas vårdbehov är allt större, och stora förändringar i själva arbetet har lett till stress hos personalen. Yle Huvudstadsregionen har talat med flera anonyma källor som jobbar inom äldrevården i Esbo.

Skånskan - 28 mar 19 kl. 17:52

Arena för arbete tar ett nytt steg framåt

sydost Arena för arbete har nu finslipat insatsen sedan starten för ett år sedan.
Samverkan mellan kommunerna i sydost, koordinatorer och Arbetsförmedlingen och andra aktörer blir tätare och effektivare.
Syftet är att snabbare få ut fler arbetssökande i arbete eller studier.

YLE - 02 sep 13 kl. 15:28

Vägavgifter ett förslag bland många

Bil- och fordonsskatt kan i framtiden komma att ersättas med en vägavgift. En vägavgift som baserar sig på antalet körda kilometrar är nämligen mer ändamålsenlig än det nuvarande systemet. Det anser den arbetsgrupp vid Kommunikationsministeriet som utreder bilbeskattningen.

YLE - 12 jan 17 kl. 05:03

Kimitoön: Sur stämning gör att folk inte vill ställa upp i kommunalvalet

Senast den 28 februari ska kandidatlistorna inför kommunalvalet lämnas in och som bäst pågår ett idogt arbete med att locka med hugade, blivande politiker. På Kimitoön är det flera långvariga politiker som inte ställer upp i det kommande valet och nya krafter behövs. Något stort intresse verkar det ändå inte finnas bland Kimitoöborna att engagera sig politiskt.

YLE - 31 okt 13 kl. 13:04

"Vettigt att stänga ner hjärtkirurgin"

Kari Teittinen jobbade som hjärtkirurg på Vasa centralsjukhus i många år. I början av den här veckan sa han upp sig efter att ha varit tjänsteledig i ett halvt år. En orsak var den allt för stora arbetsbördan.

YLE - 27 aug 17 kl. 15:32

Kravet på karenstid mellan anställningar slog hårt mot Heikki Vaara: ” Jag fick inget jobb när jag äntligen var fri att ta emot arbete”

Det blir allt vanligare att arbetsgivare förbjuder anställda att ta emot jobb hos en konkurrent om arbetsförhållandet tar slut. Förbudet gäller vanligen i sex månader, men ofta längre. Finlands ekonomer varnar för att förbuden stör arbetsmarknaden på ett sätt som kan skada Finlands ekonomi.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.