Expressen > Sport

Wednesday, 12 August, 01:58

Expressen - 13 jul 20 kl. 22:59

Var uppe på CL-plats – chockades i 96:eManchester United tappade segern i den 96:e minuten.Hemma mot Southampton gjorde Michael Obafemi 2-2 i duell med Victor Nilsson Lindelöf.– Den så viktiga tredjeplatsen försvann i och med det där målet, säger kommentatorn Robert Tennisberg i Viaplay..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
CL, United, Southampton, Michael Obafemi, Victor Nilsson Lindelöf, Robert Tennisberg, Viaplay

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Var uppe, CL-plats, chockadesi , 96:e
UT - 30 maj 13 kl. 09:09

Klara har hittat sin plats i Nittorp

Född snabb, älskar att göra mål men backar i tid innan pressen tar mer än den ger. Klara Lindberg har hittat sin plats i Nittorp. Det har krävts styrka och eftertanke att komma dit Klara Lindberg är i dag.

Kristianstadsbladet - 12 apr 14 kl. 01:46

Blixt på tredje plats i Masters

Jonas Blixt är med i toppen halvvägs in i Masters-golfen.Efter fredagens 71-rond ligger han på en delad tredjeplats - fyra slag från ledaren Bubba Watson.
Att debutanten Blixt hanterar den svårspelade Augusta-banan så väl är imponerande.

Trelleborgs Allehanda - 12 apr 14 kl. 01:46

Blixt på tredje plats i Masters

Jonas Blixt är med i toppen halvvägs in i Masters-golfen.Efter fredagens 71-rond ligger han på en delad tredjeplats - fyra slag från ledaren Bubba Watson.
Att debutanten Blixt hanterar den svårspelade Augusta-banan så väl är imponerande.

Helsingborgs Dagblad - 11 feb 15 kl. 21:01

OV uppe på andra plats

OV är uppe på andra plats i tabellen!
– Ja, helt riktigt. Det är skönt att vi ligger vid det strecket...

YLE - 20 apr 17 kl. 05:34

Rätt man på rätt plats - Anton Tasanen räddade sin kollega ur havet

Rätt man på rätt plats, det kan man gott säga om 28-åriga överstyrman Anton Tasanen. Sedan ung sjöscout har han övat sjöräddning, och under påsken räddade han livet på en rysk kollega som hamnat i havet vid den svenska sydkusten. Några dagar efter olyckan har Anton Tasanen nyss kommit till Åbo där han bor.

Supermiljöbloggen - 18 nov 16 kl. 16:23

På plats på klimattoppmötet: ”Internationella ungdomsrörelsen gör sin röst hörd”

Just nu pågår klimattoppmötet COP22 i Marrakech. Förhoppningarna är att komma vidare i Parisavtalets knäckfrågor, och mötet har inte blivit mindre spännande efter resultatet från USA-valet. Vi har frågat Jenny Stiernstedt, reporter på SvD, och delegationen från ungdomsorganisationen PUSH Sverige vad som pågår på plats.

YLE - 10 jul 13 kl. 14:25

Räddningsverket på plats på Utö

Räddningsverket är på plats på Utö. Enligt jourhavande chef Mika Kontio har man läget under kontroll. Elavbrottet på Utö kan enligt Fortum vara en längre tid och på grund av elavbrottet har även vattenleveranserna och mobiltelefontrafiken till Utö brutits av.

YLE - 14 feb 15 kl. 00:43

Ligety hittade storformen i sista stund – Sandell på 14:e plats

Ted Ligety låg bara på en femte plats efter första åket men kom igen och vann klart före Marcel Hirscher och Alexis Pinturault. Marcus Sandell var som bästa finländare 14:e man i storslalomtävlingen i Beaver Creek. Ted Ligety kom till hemma-VM med fyra raka segrar i bagaget just från Beaver Creek, men fick nöja sig med den femte snabbaste tiden i det första åket.

Skånskan - 03 feb 16 kl. 06:00

Äldreboende oftare plats för livets slut

Lund Sveriges äldreboenden har alltmer blivit en plats för vård i livets slutskede. Genom en särskild satsning ska skånska kommuner bli bättre på att hantera frågor kring liv och död. Även personalen kan behöva avlastningssamtal vid dödsfall.

Skånskan - 21 jun 18 kl. 14:00

Kommunen uppe i elhöjartoppen

SKURUP Elnätsavgifterna fortsätter att öka och i Skåne höjdes avgiften förra året allra mest i Skurup.
Skurup hamnar därmed enligt en undersökning på tredje plats i riket på ”höjarlistan.”Det är Hyresgästföreningen och Sabo, Sveriges allmännyttiga bostadsbolag, som i sin så kallade Nils Holgerssonundersökning listat de kommuner där elnätsavgiften höjts allra mest.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.