Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 15 August, 22:17

Helsingborgs Dagblad - 13 jul 20 kl. 19:23

Kritik mot ny spellag: ”Undermåligt skriven”Den nya spellagen är slarvigt utformad, vilket leder till att bolag tolkar den som de själva vill. Det hävdar företrädare för spelbranschen, som nu efterfrågar klara direktiv. För att minska det problematiska spelandet har regeringen infört en insättnin.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kritikmot ny , spellag, Undermåligt, skriven
GöteborgsPosten - 13 jul 20 kl. 19:25

Kritik mot ny spellag: "Undermåligt skriven"

Den nya spellagen är slarvigt utformad, vilket leder till att bolag tolkar den som de själva vill. Det hävdar företrädare för spelbranschen, som nu efterfrågar klara direktiv..

GT - 04 feb 15 kl. 14:28

"Rapporten är ett undermåligt hafsjobb"

I dag skulle Göteborgs kommun presentera sitt förslag till finansiering av Västlänken. Men något förslag blev det så klart inte. Rapporten är ett undermåligt hafsjobb.

Dalarnas tidningar - 17 jan 14 kl. 16:28

Brandskydd undermåligt

Vid en tillsyn av Mora utbildningscentrum, MUC, konstaterade brandkåren att brandskyddet var undermåligt. Nio separata åtgärder måste utföras innan den 30 mars..

Skånskan - 17 maj 17 kl. 05:00

Stoppade undermåligt bokslut

höör När barn- och utbildningsnämnden skulle besluta om bokslutet för 2016 stoppade politikerna beslutet eftersom underlaget ansågs ha för stora brister.
– Det har varit dålig ordning på ekonomikontoret och det är illa för en väldigt viktig funktion, säger Björn Andreasson (M), ordförande i nämnden. ERWP.

YLE - 15 jul 19 kl. 08:41

Undersökning: Över hälften av finländarna anser att ungdomars ekonomiska kunnande är undermåligt

Över hälften av finländarna, 56 procent, anser att de ungas ekonomiska kunnande är undermåligt. Det borde satsas mer på att lära ungdomar att hantera den egna ekonomin, lån och skulder. Det här framgår i en undersökning..

Expressen - 10 apr 20 kl. 21:47

Bråk om World Pride: ”Så undermåligt skött”

Det har uppstått oenighet inom projektet World Pride 2021, skriver Sydsvenskan.Samarrangemanget mellan Malmö och Köpenhamn väntas locka tiotusentals deltagare.– Det har varit så undermåligt skött, säger avhoppande projektledaren Gudrun Hauksdottir till tidningen..

YLE - 13 apr 16 kl. 23:01

Kritik mot dåligt planerade offentliga tjänster på nätet

Statens revisionsverk riktar kritik mot dåligt genomförd digitalisering av de offentliga tjänsterna för medborgarna. Det har redan länge varit ett politiskt mål att öka de elektroniska tjänsterna, påpekar revisionsverket. Samtidigt har man velat spara pengar.

DalaDemokraten - 30 mar 20 kl. 13:36

Arbetsmiljöverket kritiserar Lufab – undermåligt vid kemiskt arbete

Arbetsmiljöverket riktar kritik mot Lugnet i Falun AB på en rad punkter bland annat i samband med....

Västerbottens Folkblad - 25 sep 14 kl. 06:00

[PLUS] Räddhågset och undermåligt men ändå tre poäng

Ishockey betyder fart, fläkt och fantasi. Glöm det, dåligt tempo, dåligt självförtroende och rädsla....

Kristianstadsbladet - 23 sep 19 kl. 05:00

Avlopp proppar igen och personal bär skinnhandskar – häktet i Kristianstad "undermåligt”

Stopp i avloppet, mögelrosor i taket, vattenskada under handfatet och våtrumstapeter som släpper från duschväggarna. Häktets lokaler i Kristianstad är undermåliga, enligt personalen och Arbetsmiljöverket har en rad synpunkter efter att ha varit på inspektion. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.