Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 15 August, 22:16

Helsingborgs Dagblad - 13 jul 20 kl. 20:00

Hos Torolf E Kroglund blir ålen en symbol för rovdriften på naturenHelena Granström följer på en patosfylld resa i ålens slemmiga spår..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Torolf, Kroglund, Granström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hos, TorolfE , Kroglundblir , ålenen , symbolför , rovdriften på naturen
Sydsvenskan - 13 jul 20 kl. 20:00

Hos Torolf E Kroglund blir ålen en symbol för rovdriften på naturen

Helena Granström följer på en patosfylld resa i ålens slemmiga spår..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Skidor och studier i Sälen

Lagom till vintersäsongen drar igång i sälenfjällen finns möjligheter att plugga. Det mitt i skidbacken. De säsongsanställda har möjlighet att kombinera jobb vid skidanläggningarna med studier vid exempelvis Högskolan Dalarna.

YLE - 08 jan 13 kl. 09:37

Torolf hjälper äldre Sundombor

Sundomborna börjar få byahjälp. Från och med den andra januari kan äldre bybor i Sundom få hjälp med vardagssysslor som till exempel snöskottning, städning, små renoveringsarbeten och vedhuggning - allt det av en bya alltiallo. Då är det Torolf Björklund som rycker ut.

YLE - 16 dec 18 kl. 12:58

Då Torolf blev pensionär började han med en hobby som ingen trodde han hade tålamod med

Torolf Cederlöf i Pargas jobbade inom transportbranschen i 40 år, men blev pensionär och saknade en hobby. Då började han med någonting han aldrig sysslat med förr..

Barometern - 14 jan 14 kl. 10:38

Slalom i Sälen

Den seriösa oppositionen mot den moderatledda försvarspolitiken finns inte hos Socialdemokraterna utan hos kristdemokrater och folkpartister.
I går ställde sig Stefan Löfven för första gången i talarstolen på Folk och försvars rikskonferens i Sälen. Men en tidigare frånvaro är ingen indikation på ointresse eller bristande kunskaper om försvarspolitik.

Barometern - 14 jan 14 kl. 10:38

Slalom i Sälen

Den seriösa oppositionen mot den moderatledda försvarspolitiken finns inte hos Socialdemokraterna utan hos kristdemokrater och folkpartister. I går ställde sig Stefan Löfven för första gången i talarstolen på Folk och försvars rikskonferens i Sälen. Men en tidigare frånvaro är ingen indikation på ointresse eller bristande kunskaper om försvarspolitik.

YA - 05 okt 13 kl. 09:00

Ålmalen ersätter ålen på höstfesterna

Foto: Albin Brönmark
Inför kommunens traditionella ålafester har ålen ersatts av ålmalen som odlas i Öved.? När vi inte längre kan servera ål känns det kul att ändå kunna servera något lokalt, säger Kerstin Bodin, kostchef i Sjöbo.
Ålafester i oktober har i många år varit stående inslag på flera äldreboenden i Sjöbo kommun.

Skånskan - 09 dec 16 kl. 05:00

Varför inte låta ålen vara lite?

ERWP.fif(0)KRÖNIKA Ålen är nästan utrotad. Ändå går affärerna lysande.

Skånskan - 16 dec 15 kl. 01:00

Skjut­va­pen ger ingen trygg­het hos tul­len

Opinion Tull­per­so­na­lens skydds­om­bud har be­gärt att tull­per­so­nal ska få bära skjut­va­pen i tjäns­ten. De sam­ar­be­tar allt­mer med po­li­sen och vill där­för ha mot­sva­ran­de reg­ler för skjut­va­pen.
Re­dan i dag har tull­per­so­nal till­gång till både ba­tong och pep­par­sprej.

BT - 09 jul 12 kl. 16:42

Klagomålen ökar hos ARN

Flest klagomål rör elektronik, och den kategorin steg från 700 anmälningar till över tusen. Motor är en annan stor kategori, men ökningen har skett inom nästan alla områden. Resor är däremot ett område där färre har klagat.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.