DN > Inrikes

Tuesday, 04 August, 17:04

DN - 13 jul 20 kl. 22:26

Åklagare kräver att Ghislaine Maxwells begäran om borgen avslåsÅklagaren kräver att Ghislaine Maxwells begäran att släppas ur häktet i New York mot borgen avslås..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ghislaine Maxwells, New York

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åklagare, kräveratt , Ghislaine, Maxwells, begäranom , borgen, avslås
Expressen - 21 apr 19 kl. 09:02

Italiensk åklagare kom över svenskt underrättelsematerial

En svensk officer fick i uppdrag att utreda en åklagare och domare som misstänktes för att ha tagit emot mutor. Det slutade med att en italiensk åklagare kom över svenskt underrättelsematerial – efter att ha borrat upp officerens kassaskåp, skriver Svenska Dagbladet. Enligt tidningen finns det misstankar om en mörkläggning av korruptionsutredningen i EU:s rättskipande insats.

DN - 17 feb 15 kl. 10:32

Åklagare kräver fängelse för Putinkritiker

Ryska åklagare kräver att den ledande Putinkritikern Alexej Navalnyj döms till tio års fängelse. Samtidigt planerar den ryska oppositionen en stor protest om ett par veckor..

SVT - 17 feb 15 kl. 15:55

Åklagare kräver att Strauss-Kahn frikänns

En fransk åklagare kräver att den förre chefen för Internationella valutafonden, Dominique Strauss-Kahn, frikänns i det pågående målet i Lille om koppleri. Det uppger BBC News..

SR - 16 aug 16 kl. 13:42

Turkiska åklagare kräver livstid för Gülen

Turkiska åklagare kräver två livstidsdomar och ytterligare 1900 års fängelse för den USA-baserade predikanten Fetullah Gülen, enligt statlig turkisk media..

DN - 16 feb 20 kl. 22:50

Fler än 1.000 tidigare åklagare kräver Barrs avgång

1.100 tidigare federala åklagare kräver nu att USA:s justitieminister William Barr ska avgå..

Nyan - 21 jun 16 kl. 05:48

Statsåklagare tar över Paf-ärendet

Statsåklagare Tom Laitinen tar över åtalsprövningen i Paf-ärendet där spelbolaget misstänks för penningtvättsbrott. Han fick uppdraget i fredags av riksåklagare Matti Nissinen.
Redan i februari anhöll landskapsåklagarämbetet om att riksåklagaren skulle ge ärendet åt en åklagare med den specialkunskap som förutsätts när man beaktar ärendets karaktär och dess stora samhälleliga betydelse, som det heter i gårdagens pressmeddelande från landskapsåklagarämbetet.

TA - 07 jun 13 kl. 12:04

Åklagare kräver SVT på Teliadokument

Åklagare vill tvinga SVT att lämna ut dokument som tros bära den uzbekiska diktatorsdottern Gulnara Karimovas handskrift.Begäran tros innebära att även Karimova misstänks för mutbrott i samband med Telias affärer.
Åklagare Berndt Berger, som utreder Telia Soneras mutmisstänkta affärer i Uzbekistan, har skriftligen bett Stockholms tingsrätt att utkräva originalen.

YLE - 13 jan 15 kl. 05:57

Åklagare behöver mer tid för att reda ut muthärva i Helsingfors

Åklagaren som ska väcka åtal i muthärvan kring byggnadskontoret i Helsingfors behöver tilläggstid. Tiden för att väcka åtal går ut den här veckans torsdag, men häradsåklagare Katri Lyytikäinen säger till Yle Huvudstadsregionen att hon behöver mer tid. - Jag kommer att be att tiden för att väcka åtal skjuts upp med fyra månader till och med mitten av maj.

Corren - 06 nov 13 kl. 13:42

Åklagare tar över utredning om bluff-fakturor

Polisutredningen kring de falska fakturorna som lurade Åtvidabergs kommun på nära 2 miljoner kronor förra vintern har nu lämnats över till en åklagare. Misstankarna rör grovt bedrägeri..

SR - 17 feb 15 kl. 15:34

Åklagare kräver att Strauss-Kahn frias i koppleri-rättegång

I Frankrike kräver åklagare att Dominique Strauss-Kahn, den tidigare chefen för Internationella valutafonden, ska frias från anklagelserna om koppleri i den rättegång som pågår mot honom. Han är misstänkt för att ha organiserat sexfester med prostituerade, men nekar till anklagelserna..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Omfattande protester mot förtrycket i Zimbabwe

Det stadigt försämrade människorättsläget i Zimbabwe har under de senaste dagarna genererat kollektiv avsky över hela Afrika..

DN - 1 timme sedan

Kändisupprop kräver att Egypten friger politiska fångar

I ett öppet brev uppmanar flera Hollywoodstjärnor och författare Egypten att frige ett antal politiska fångar – däribland den politiska….

DN - 1 timme sedan

Regionen erbjuder Stockholmare självhjälp mot oro för covid-19

Nu går Region Stockholm ut med ett erbjudande till alla invånare: Ett gratis självhjälpsprogram för att lära sig hantera oro för….

DN - 1 timme sedan

Spanske målvaktslegendaren lägger av

Iker Casillas, en av tidernas främsta och mest framgångsrika fotbollsmålvakter, har bestämt sig för att avsluta karriären..

DN - 4 timmar sedan

Amazon har påbörjat lansering i Sverige

Efter åratal av spekulationer meddelar den amerikanska e-handelsjätten Amazon att företaget har ”påbörjat” lanseringen av en svensk sajt,.

DN - 4 timmar sedan

Trump: Vi har gjort ett jättebra jobb med coronan

Donald Trump gör nu en egen spektakulär tolkning av hur USA har hanterat sommarens coronautbrott..

DN - 5 timmar sedan

MP kräver nya migrationsförhandlingar

Regeringen kommer inte att kunna lägga fram en proposition om flyktingpolitiken utifrån Migrationskommitténs arbete som avslutas på fredag..

DN - 6 timmar sedan

”SOS” av stenar på strand räddade nödställda

Tre män har räddats från en isolerad ö i Mikronesien efter att ha lagt stenar i form av ett ”SOS” på stranden..

DN - 9 timmar sedan

Kandidaten Karen Bass pressad om stöd till Castro

Kongressledamoten Karen Bass skulle bli Joe Bidens enande kraft – men pressas hårt om stödet till Kubas tidigare diktator Fidel Castro..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.