Expressen > Sport

Wednesday, 12 August, 03:41

Expressen - 13 jul 20 kl. 22:28

Långt från godkänt – slut på ursäkter, MFFMALMÖ. Ännu en match där Malmö FF tycker att de förtjänar mer.Ännu en match där IFK Norrköping tar poäng.Om förhandsfavoriten ska kunna haka på serieledaren så måste det vara slut på ursäkter..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
MFF, MalmÖ, Malmö FF, IFK Norrköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Långtfrån , godkänt, slut, ursäkter, MFF
Uppsalanyheter.se - 01 apr 15 kl. 20:41

Sallén överkörda "jag har inga ursäkter"

Slutspel: Mästarna Northland vann med förkrossande 84-42 och gjorde processen kort med ett blekt Sallén Basket i semifinal nummer ett.Mästarna Northland vann med förkrossande 84-42 och gjorde processen kort med ett blekt Sallén Basket i semifinal nummer ett.   Redan efter den första perioden stod det klart att Sallén skulle få en mycket svår uppgift, inte mycket gick uppsalalagets väg, Northland fick springa in och ut lite som man ville i uppsalas box och ledde med 20-7 efter första perioden.

Expressen - 18 maj 17 kl. 06:17

"Spelade som skit – finns inga ursäkter"

LOS ANGELES. Det tog knappt 13 minuter för Ottawa att knocka regerande mästarna Pittsburgh.Då hade man skaffat sig en 4-0-ledning och Sidney Crosby och kompani var nere för räkning.

Corren - 14 nov 19 kl. 07:00

LHC-stjärnan: "Nu finns det inga ursäkter"

Betyget för Adam Helewka i LHC-tröjan så här långt?.

Skånskan - 02 feb 16 kl. 13:26

Långt fängelsestraff för våld mot sambon

Malmö 37-åringen utsatte sin sambo för en lång rad övergrepp, och grovt våld. Nu döms han, mot sitt nekande, till tre och ett halvt års fängelse.Det hela ska ha börjat med att en kvinna som mannen tidigare haft ett förhållande med kontaktade sambon, och berättade att de fortfarande var tillsammans.

SmålandsPosten - 15 jan 15 kl. 06:24

Karlshamns kommun letar nya vattentäkter

Karlshamns kommun behöver fler vatten­täkter att ta dricks­vatten ifrån. Annars kommer de att behöva tömma sjön Mien fler gånger efter torra somrar. När dricksvattnet var på väg att ta slut för Karlshamnsborna hösten 2013 valde kommunen att ta mer vatten än tillåtet från sjön Mien, vilket fick konsekvenser för djurlivet i och omkring sjön och för de boende i området.

YLE - 25 nov 14 kl. 14:55

Stadsdirektören: Idéerna är lite slut

- Det har varit både en lätt och svår budget i år, inleder stadsstyrelsens ordförande Anders Walls (SFP) då han och staden presenterar budgeten för år 2015. Med de inledande orden menar Walls att det har varit politiskt lätt att svarva budgeten för nästa år. Politikerna har varit rätt eniga.

SmålandsPosten - 08 aug 13 kl. 07:08

Långt ifrån allt hamnar på webben

Tidningarna blir allt mindre gratis. Det konstaterade TT i en artikel under onsdagen. Minskade annonsintäkter slår mot dagstidningarnas intäkter vilket på sikt hotar verksamheterna.

BT - 25 sep 13 kl. 10:16

Ask ber romer om ursäkt

Justitieminister Beatrice Ask ber nu, å Sveriges vägnar, om ursäkt till de romer som registrerats av polisen. - Mitt ansvar just nu är att säkerställa att detta utreds i alla delar och att vi kan hantera detta i ordnade former, säger hon till SVT:s Gomorron Sverige.Peter Springare, chef för grova brottsroteln i Örebro län, slår tillbaka mot rikspolischef Bengt Svenson och hans kraftiga fördömande av Skånepolisens listor.

Trelleborgs Allehanda - 27 apr 13 kl. 06:15

I dag ska en dröm bli sann

Foto: Claes Nyberg
I tio år har Linda Håkansson haft en dröm om att springa en halvmara. Men hon har aldrig trott att hon skulle klara av det, förrän nu. Klockan tolv i dag står hon på startlinjen när Sydkustloppet arrangeras för femte året.

Kristianstadsbladet - 25 jun 14 kl. 10:22

"Vi behöver en styrning som framförallt lyssnar nedåt"

Foto: Ulrika Aastrup Berg

Det är med bestörtning jag ser händelserna i Ystad nystas upp. 27 människor har drabbats och 10 människor har dött i sviterna av en smittspridning på sjukhuset. Epidemier är absolut saker som kan ske och sjuka människor drabbas hårdare, det är vårt uppdrag att skydda de svagaste.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.