Realtid > Ekonomi

Friday, 14 August, 12:53

Realtid - 13 jul 20 kl. 21:18

Svensk innovation ska sätta fart på marknaden för artificiella hjärtan
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svensk innovationska , sätta, fart, på, marknaden, för, artificiella, hjärtan
UNT - 24 sep 12 kl. 08:28

24UNT: 3D-skärmar ska sätta fart på äldre

Uppsala Innovation Center, som hjälper nyfödda företag att växa till sig, har ett framgångsrikt år bakom sig. Vi har träffat ett av dom företagen - jDome som fått självaste drottningen att cykla runt i Slottskvarteren..

VA - 25 apr 18 kl. 09:07

En guldgruva av idéer – dataspelsutvecklare ska sätta fart på gruvindustrin

I en tid när utvecklingen går allt snabbare letar företag efter nya källor till innovation. När digitala spelutvecklare får släppa lös sina idéer kan spelplanen förändras helt. .

Dagensanalys.se - 22 mar 16 kl. 11:00

Fantasin som affärsnytta – 6 tips för innovation genom kreativt ledarskap

Kreativitet är alla innovationers moder. Och i den digitala ekonomin är innovation avgörande för att ligga med örat mot rälsen, för konkurrens- och livskraft, för trivsel och glädje. Framförallt för att få full fart på de skapande processerna.

Dagensanalys.se - 10 aug 16 kl. 10:00

6 tips för kreativ innovation

Kreativitet är alla innovationers moder. Och i den digitala ekonomin är innovation avgörande för att ligga med örat mot rälsen, för konkurrens- och livskraft, för trivsel och glädje. Framförallt för att få full fart på de skapande processerna.

VA - 18 jan 11 kl. 11:43

Innovation i världsklass

18 januari Förstora Marcus Wallenberg, ordförande SEB, och Björn O. Nilsson, vd IVA, efter att ha provkört elbil från Renault på företaget Better Place. Företaget ska förse marknaden med bilar, laddstoplar och platser för batterbyten.

Skånskan - 02 maj 19 kl. 17:30

Ny park redo för fart och aktivitet

BARA
Två år efter beskedet om bidrag är det nu dags att inviga Baras aktivitetspark.
Den 5 maj blir det full fart i parken som byggts med syfte att öka den spontana fysiska aktiviteterna för alla – oavsett ålder. I januari 2017 tilldelades Bara friidrottsklubb 1,4 miljoner kronor i bidrag av Mats Paulssons stiftelse.

Supermiljöbloggen - 17 mar 16 kl. 19:17

Rockström och Klum ska få fart på Agenda 2030-arbetet

Ingår i delegation som regeringen tillsatt. Gruppen har ett drygt halvår på sig att ta fram ett första utkast till en handlingsplan.  Regeringen har i dag beslutat att en delegation ska stödja och stimulera Sveriges genomförande av FN:s globala mål för hållbar utveckling - Agenda 2030.

Dagensanalys.se - 08 mar 16 kl. 11:15

Darren Mowry är Amazon-amerikanen som älskar digital innovation från Sverige

Darren Mowry är Norden- och Baltikumchef för det progressiva cloudföretaget Amazon Web Services. Vi pratade med honom om varför det är viktigt för digitala företag att ha en molntjänst som kan analysera samtidigt som den samlar in data. Vi diskuterade hur han ser på oss svenskar och varför han flyttade hit och hur Amazon Web Services blivit megastort på bara tio år samt vad han vill göra med det faktum att Sverige har flest framgångsrika tillväxtföretag (teknik-startups) per innevånare i hela världen.

Regeringen - 04 maj 17 kl. 13:00

Samverkansprogrammen tar ny fart genom konferensen Samverkan för innovation

I dag arrangerade Regeringskansliet tillsammans med Formas, Energimyndigheten och Vinnova konferensen Samverkan för innovation med fokus på vägen framåt för regeringens strategiska samverkansprogram. Närings-och innovationsminister Mikael Damberg konstaterar att samverkansprogrammen redan visar resultat och att kraftsamlingen är igång..

Dagensanalys.se - 07 jun 17 kl. 14:26

Digital innovation handlar om att förstå data och analys

Alla företag i Sverige vill innovera sin verksamhet för att möta användarnas allt mer digitala konsumtion av alla produkter och tjänster. – Om man verkligen vill lyckas måste man förstå datastrukturer, konsumenternas nya beteenden och grunda sina beslut på analys. Otroligt många svenska företag lägger i princip all energi på att förvalta sin befintliga affär och en bråkdel på att innovera och digitalisera, man tar gärna in externa konsulter som skall bygga nya databaser, appar och nya tjänster.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.