Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Friday, 14 August, 12:51

Expressen Dina Pengar - 13 jul 20 kl. 20:30

Kämpigt för Anders Borg – långt från guldårenAnders Borg, 52, behöver inte livnära sig på bröd och vatten.Men den tidigare finansministerns inkomster är inte tillbaka på den nivå som när han var som allra hetast i finansvärlden och näringslivet.Det framgår av hans egen årsredovisning där omsättningen förra året uppgick till 7,5 miljoner kronor.Utdelningen stannade på knappt en miljon kronor – nära en halvering jämfört med året innan..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Anders Borg, Borg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kämpigtför , Anders, Borg, långtfrån , guldåren
Alliansfritt Sverige - 16 jun 14 kl. 15:40

De gånger Anders Borg sågats av experter – vi har hela listan

Anders Borg brukar ofta, framför allt från borgerligt håll, beskrivas som en extremt ansvarsfull finansminister som lotsat Sverige igenom en svår finanskris. Det är till viss del sant, men det är långt ifrån hela sanningen. Det är nämligen så att Borg int är någon felfri halvgud utan han har gjort flera flera felbedömningar framför allt i sitt arbete som finansminister vilket han fått massiv kritik för.

Dagens PS - 25 okt 19 kl. 13:35

Anders Borg: ”Spelet är riggat”

Anders Borg släpper en ny bok om sina år som finansminister. Där går han hårt åt hur olika länder behandlas inom EU. Anders Borg var finansminister i Alliansregeringen mellan 2006 och 2014.

Alliansfritt Sverige - 06 okt 13 kl. 15:16

Expertmyndighet på kollisionskurs med Anders Borg

Hans Lindblad är chef på Riksgälden vilket knappast gör honom till en kändis i de breda folklagren. Men det finns all orsak att bekanta oss lite mer med herr Lindblad som beskrivits som Anders Borgs närmaste man när han nyligen jobbade på finansdepartementet under Borg. Numer jobbar Lindblad som sagt på Riksgälden där hand förvaltar bland annat vår statsskuld och det är här det blir intressant.

Alliansfritt Sverige - 18 nov 13 kl. 20:08

Sverige i recession – Anders Borg: whatever

Sverige ser ut att befinna sig i recession. Det senaste kvartalet har industrin tvingats reat ut sina lagervaror till ett värde av 10 miljarder kronor, vilket befaras komma att trycka ned BNP till under minusgränsen. Detta skulle innebära att vi för första gången sedan år 2009 har en krympande ekonomi två på varandra följande kvartal.

Expressen - 10 dec 13 kl. 12:21

Anders Borg kan missa Nobelfesten

Finansminister Anders Borg kan missa årets Nobelfestligheter. Det mesta tyder på ett långt finansministermöte i dag, skriver TT. – Jag har faktiskt meddelat Nobelkommittén redan att det finns en betydande risk för att jag inte kan delta i kväll, men vi får se var det landar, säger Borg..

YLE - 14 okt 14 kl. 17:28

Anders Borg skriver rapport om våra ekonomiska utmaningar

Statsrådets kansli har beställt en finanspolitisk rapport av Sveriges tidigare finansminister Anders Borg (Moderaterna). I ett pressmeddelande meddelar kansliet att Borg (finansminister 2006-14) ska skissa upp riktlinjer för Finlands ekonomiska politik under de närmaste åren. Rapporten som siktar in sig på nästa valperiod ska inbegripa en aktuell analys av läget samt förslag till centrala målsättningar och vilka åtgärder som krävs för att få fart på ekonomin.

Expressen - 22 feb 13 kl. 10:34

Anders Borg pekas ut som ny Moderatledare

Anders Borg pekas nu ut som Fredrik Reinfeldts efterträdare. I ett långt reportage i DI Weekend öppnas för besked om ett partiledarskifte i Moderaterna senast i slutet av mars. - Mycket tyder på att Fredrik avgår och Anders tar över, säger en källa till Dagens industri.

IDG - 15 mar 13 kl. 11:00

Byod - en kassako för Anders Borg

När de anställda tar med sig egen it-utrustning rinner många kronor ner i den svenska statskassan i form av skatter. Frågan är om det är optimalt för ett land som vill ligga långt fram i den tekniska utvecklingen..

Computer Sweden - 15 mar 13 kl. 11:00

Byod ? en kassako för Anders Borg

När de anställda tar med sig egen it-utrustning rinner många kronor ner i den svenska statskassan i form av skatter. Frågan är om det är optimalt för ett land som vill ligga långt fram i den tekniska utvecklingen..

Alliansfritt Sverige - 04 apr 14 kl. 16:51

Borg struntar i att svara oppositionen – blir KU-anmäld

Nuvarande finansminister Anders Borg verkar inte direkt superpoppis i riksdagen. Nu har det gått så långt att folk har tröttnat på honom och KU-anmäler honom. Lars Johansson, socialdemokratisk riksdagsledamot skräder inte till orden - Han uppträder nonchalant mot riksdagen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.