DI > Ekonomi

Friday, 14 August, 12:39

DI - 13 jul 20 kl. 20:03

WHO-chefen: ”Det kommer bli värre och värre””Det kommer inte att bli någon återgång till ett gammalt normalläge inom överskådlig framtid!”.
Läs mer på DI
Läs mer om:
WHO

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: WHO-chefenDet kommer bli , värreoch , värre
Helsingborgs Dagblad - 12 feb 20 kl. 22:17

WHO: Färre nya ebolafall men fortsatt nödläge

Utbrottet av ebola i Kongo-Kinshasa klassas fortfarande som ett globalt nödläge av Världshälsoorganisationen (WHO), Samtidigt beskriver WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus den kraftiga nedgången i antalet nya fall som "extremt positiv". Men, tillägger.

UNT - 12 feb 20 kl. 22:17

WHO: Färre nya ebolafall men fortsatt nödläge

Utbrottet av ebola i Kongo-Kinshasa klassas fortfarande som ett globalt nödläge av Världshälsoorganisationen (WHO), Samtidigt beskriver WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus den kraftiga nedgången i antalet nya fall som "extremt positiv"..

GöteborgsPosten - 12 feb 20 kl. 22:19

WHO: Färre nya ebolafall men fortsatt nödläge

Utbrottet av ebola i Kongo-Kinshasa klassas fortfarande som ett globalt nödläge av Världshälsoorganisationen (WHO), Samtidigt beskriver WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus den kraftiga nedgången i antalet nya fall som "extremt positiv"..

SVT - 13 jul 20 kl. 18:41

WHO:s skarpa varning: Krisen riskerar bli allt värre

Under måndagen passerade coronapandemin över 13 miljoner smittade runtom i världen. Nu varnar Världshälsoorganisationen WHO för att smittan riskerar att förvärras. – Alltför många länder är på väg i fel riktning trots att det här viruset är vår största fiende, sa WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus under ett virtuellt möte under måndagen..

BT - 08 aug 14 kl. 14:09

Engström: "Allvarligt rop på hjälp"

Att världshälsoorganisationen WHO kallar ebolautbrottet ett "internationellt nödläge" är ett allvarligt rop på hjälp enligt Sveriges biståndsminister. Hjälparbetare på plats vittnar om att läget håller på att urarta. Det är tredje gången på tio år som WHO utlyser ett internationellt nödläge.

Kristianstadsbladet - 08 aug 14 kl. 14:25

Engström: "Allvarligt rop på hjälp"

Foto: TT
Att världshälsoorganisationen WHO kallar ebolautbrottet ett "internationellt nödläge" är ett allvarligt rop på hjälp enligt Sveriges biståndsminister. Hjälparbetare på plats vittnar om att läget håller på att urarta.
Det är tredje gången på tio år som WHO utlyser ett internationellt nödläge.

Dagens PS - 20 dec 19 kl. 10:01

Både män och regeringar fimpar tobaksindustrin

Färre män röker i världen. Enligt WHO-chefen beror det på tuffare tag mot tobaksindustrin. För första gången minskar antalet manliga rökare i världen.

PrivataAffärer - 12 feb 20 kl. 06:30

Marknaden lättar på coronatrycket

På nationell nivå har antalet misstänkta smittofall i Kina stabiliserats under ett par dagar, men då det på en del sjukhus saknas testutrustning är osäkerheten är hög. Dessutom fluktuerar antalet fall dag för dag och det är för tidigt att avgöra om trenden ändrats, rapporterar fondbolaget AGCM:s medarbetare i Kina, enligt förvaltaren Gustav Rhenman som förvaltar fonden AGCM China Stars. – Produktionsbortfallet lär pågå under två till tre veckor till på många håll, men det finns fortfarande risk för att bortfallet blir både längre och mer omfattande, om fler städer och provinser drabbas, säger han.

YLE - 19 nov 15 kl. 14:45

Forskare vid Harvard: Mjölk dödar

Amerikanska forskare kommer med hårda påståenden om mjölkprodukters skadlighet. Mjölkprodukter kan vara livsfarliga för vuxna personer, slår de fast. Chefen för näringsforskningsenheten vid universitetet i Harvard, professor Walter Willet, är den forskare som går i spetsen för varningarna.

Helsingborgs Dagblad - 19 dec 19 kl. 01:45

Även männen fimpar mer

För första gången faller nu antalet manliga rökare i världen. Kvinnorna har redan tidigare börjat fimpa, och totalt förutspår Världshälsoorganisationen (WHO) att det nästa år kommer att finnas tio miljoner färre rökare i världen än 2018. WHO-chefen Tedr.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Trots kursraketerna – miljarder upp i rök i Selins portfölj

Efter svag inledning på fredagen stiger rapporterade kommunikationssystembolaget Invisio som är ett av Erik Selins nyare börsinnehav..

DI - 30 minuter sedan

Norska taxi tar NASA-teknik till hjälp för att ladda bilen trådlöst

Oslo blir först i världen med att införa trådlös laddning av taxi-bilar. Med hjälp av brittiska Jaguar och Nasa-teknik siktar den norska….

DI - 45 minuter sedan

EU-ledaren vill se sanktioner mot Belarus

EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen vill införa sanktioner mot Belarus, rapporterar AFP..

DI - 1 timme sedan

Ryska oljejätten vänder till vinst

Rysslands största oljebolag Rosneft vänder till vinst i andra kvartalet efter att ha redovisat en rejäl förlust under årets första kvartal….

DI - 1 timme sedan

Trump underblåser falskt påstående om Harris

USA:s president Donald Trump säger att han tagit del av ett påstående om att Demokraternas vicepresidentkandidat Kamala Harris inte har….

DI - 1 timme sedan

Euroområdets BNP rasade tvåsiffrigt under andra kvartalet

Euroområdets BNP sjönk 12,1 procent under andra kvartalet jämfört med föregående kvartal, enligt Eurostats preliminära beräkning av….

DI - 1 timme sedan

Hundratals demonstranter släpps i Belarus – regeringen ber om ursäkt

Hundratals demonstranter har börjat släppas efter protesterna mot valet i Belarus..

DI - 2 timmar sedan

Volvos bildelningstjänst först ut med digital nyckeldelning

Dela tillgången till bilen via sms, Messenger, Whatsapp eller mejl. Det är nu möjligt med Volvo Cars bildelningstjänst M som blir först i….

DI - 2 timmar sedan

Voi får ensamrätt när Storbritannien öppnar upp för el-scootern

Voi gick på bet i Frankrike, men blir en vinnare när Storbritannien öppnar upp för elsparkcyklar..

DI - 2 timmar sedan

SAS reviderar rekapitaliseringsplan – stöds av Sverige och Danmark

SAS styrelse har beslutat att justera delar av sin tidigare rekapitaliseringsplan och har därmed samtidigt fått stöd av sina två största….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.