DN > Opinion

Friday, 07 August, 00:06

DN - 13 jul 20 kl. 21:00

”Viktigt att upprätthålla trycket på Netanyahu”Folkrättsexperterna Ove Bring, Said Mahmoudi och Pål Wrange: Med världen upptagen av coronapandemin planerar Israel för en ­annektering av. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Netanyahu, Ove Bring, Mahmoudi, Pål Wrange, Israel

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viktigtatt , upprätthålla, trycket, Netanyahu
Sydsvenskan - 16 dec 18 kl. 15:49

Hultqvist: Viktigt upprätthålla EU-sanktioner

Det är viktigt att Sverige fortsätter ha bilaterala kontakter med Ryssland, men EU:s sanktioner mot landet måste också upprätthållas på grund av den olagliga annekteringen av Krimhalvön 2014 och agerandet mot den ukrainska marinen i Azovska sjön under s.

UNT - 16 dec 18 kl. 15:49

Hultqvist: Viktigt upprätthålla EU-sanktioner

Det är viktigt att Sverige fortsätter ha bilaterala kontakter med Ryssland, men EU:s sanktioner mot landet måste också upprätthållas på grund av den olagliga annekteringen av Krimhalvön 2014 och agerandet mot den ukrainska marinen i Azovska sjön under senare tid, enligt försvarsminister Peter Hultqvist (S)..

Helsingborgs Dagblad - 16 dec 18 kl. 15:49

Hultqvist: Viktigt upprätthålla EU-sanktioner

Det är viktigt att Sverige fortsätter ha bilaterala kontakter med Ryssland, men EU:s sanktioner mot landet måste också upprätthållas på grund av den olagliga annekteringen av Krimhalvön 2014 och agerandet mot den ukrainska marinen i Azovska sjön under s.

Helsingborgs Dagblad - 01 jul 12 kl. 09:22

Israel ber Egypten upprätthålla fred

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu har skickat ett brev vill Egyptens nyinstallerade president Muhammad Mursi och bett honom att upprätthålla fredsavtalet mellan de båda länderna. Brevet underströk Israels önskan om fortsatt samarbete och stärkt fred, uppger en israelisk källa. Enligt tidningen Haaretz ska brevet, som också innehöll gratulationer, ha levererats till Mursi via Israels ambassad i Kairo..

YLE - 11 dec 12 kl. 10:07

Bottendjurens rörelse bidrar till att upprätthålla diversiteten på havsbottnen

Visa större bilder Bottendjuren i Östersjön är naturens eget sätt att syresätta havsbottnen genom att luckra upp bottnen. Samtidigt binder bottnen näringsämnen och vattnet blir renare. Genom att studera t.

Newsmill - 29 dec 12 kl. 16:44

Så bidrar EU till att upprätthålla Israels ockupation

http://www.newsmill.se/trackback/48438Palestinavän: EU handlar 15 gånger så mycket med olagliga israeliska bosättningar på Västbanken som med palestinierna inom samma område, och bidrar därmed direkt till att upprätthålla ockupationen.

Helsingborgs Dagblad - 22 jun 13 kl. 02:49

Rousseff lovar upprätthålla ordning

Brasiliens president Dilma Rousseff lovar att upprätthålla ordningen på gatorna i landets städer som i flera dagar skakats av de största demonstrationerna på 20 år. Hon fördömer samtidigt våld och vandalism under protesterna, sade hon i tv på fredagen. Presidenten talade efter ett krismöte med regeringen..

SvD - 18 mar 14 kl. 05:39

Kina: kommer upprÄtthÅlla stabil detaljhandel 2014 - shen

Kina kommer att upprätthålla en stabil och "relativt snabb" detaljhandelsförsäljning i år,.

SvD - 18 mar 14 kl. 05:39

Kina: kommer upprÄtthÅlla stabil detaljhandel 2014 - shen

Kina kommer att upprätthålla en stabil och "relativt snabb" detaljhandelsförsäljning i år,.

Affärsvärlden - 19 jul 16 kl. 09:31

EU: Huvudprioritet att upprätthålla finansiell stabilitet

Att upprätthålla EU:s finansiella stabilitet är huvudprioritet efter Storbritanniens val att lämna EU förra månaden. Det uppgav EU-kommissionens chef för finansiell tillsyn, Valdis Dombrovskis, på måndagen enligt Reuters..

SVT - 06 jun 17 kl. 20:46

Amerikanska lokalpolitiker vill upprätthålla Paris-avtalet

Borgmästare och guvernörer över hela USA har, som svar på att president Donald Trump fattat beslutet att lämna klimatöverenskommelsen i Paris, gått samman och i gemensam sak framfört att man kommer arbeta för att upprätthålla Paris-avtalet. Som en symbol för uppropet var flera byggnader landet över igår upplysta i grönt, samtidigt som – Det handlar inte om politik, det handlar om mänskligheten, säger Kalifornia-guvenören Jerry Brown..

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

”Risk att migrationskommittén går emot svenska folkets vilja”

Tolv svenska kyrkoledare: Vi kan inte acceptera att medmänniskor på flykt avhumaniseras och reduceras till ett hot..

DN - 13 timmar sedan

”Ökad elexport kräver stärkt nationellt elnät”

Magnus Olofsson och Karin Byman, IVA: Redan i dag begränsar elnätet överföring av vatten- och vindkraft från norra till södra Sverige..

DN - Igår: 21:00

”Vi inrättar forskningscentrum om kärnvapennedrustning”

Stefan Löfven (S) och Ann Linde (S): Tio miljoner kronor avsätts årligen för tvärvetenskaplig forskning och utbildning..

DN - Igår: 11:39

”Utredarens slutsatser om Grythyttan är inte trovärdiga”

Företrädare för gastronomi och restaurangbransch: Utredningens frågor är ledande och jämförelser saknas med likartade utbildningar..

DN - Igår: 11:39

”Säg ja till både energieffektivisering och elbilar”

Linda Burenius och Charlotte Unger Larson: Utsläppen måste minska både utomlands och i Sverige, både via ökad elexport och elektrifiering..

DN - Igår: 11:39

”Ett ensidigt fokus på elexport är allt för snävt”

Sex miljö- och energiforskare: Export av fossilfri el kan vara viktigt, men klimatomställningen kräver ett mycket bredare grepp än så..

DN - I förrgår: 21:00

”Stelbenta regler drabbar motionslopp och folkhälsa”

Företrädare för idrottsrörelsen: Regeringen måste nu gripa in så att inte stora värden och folkhälsan drabbas..

DN - I förrgår: 10:48

”Alltför långtgående slutsatser om kommunala självstyret”

KG Scherman: Att kommuner och landsting skulle ha rätt att sköta åldringsvård, sjukvård och skola ”efter eget huvud” saknar grund. .

DN - I förrgår: 08:39

”M tycks vara ensidigt fokuserade på Nato-medlemskap”

Försvarsminister Peter Hultqvist (S): Vi vill inte inleda en väg av säkerhetspolitiska experiment eller äventyrligheter..

DN - 03 aug 20 kl. 21:00

”Svensk el gör större nytta i Europa än här”

Fem debattörer: Sveriges klimatpolitik är för nationalistisk. Den bortser från vårt ansvar att gemensamt i EU nå Parisavtalets mål..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.