DN > Inrikes

Tuesday, 04 August, 16:28

DN - 13 jul 20 kl. 18:44

Vardagen vid gränsen har vänts upp och nedNorrmannen Alf Ivar Tangen bor 55 meter från Sverige – gränsen har aldrig varit tydligare än nu..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Alf Ivar Tangen, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vardagenvid , gränsenhar , väntsupp och , ned
YLE - 12 jun 17 kl. 05:18

Stadscyklarna i Esbo ser ut att bli ett lyckat försök - "Många önskar flera stationer att cykla till"

I rasande fart cyklar Esboborna omkring på de nya stadscyklar som tagits i bruk denhär sommaren. En del cykelställningar gapar tomma och i Mattby och Olars där cykelstationerna finns, är cyklisterna redan en del vardagen. Huvudstationen vid köpcentret Iso Omena är den plats som invånarna hittills använt överlägset mest, för att hoppa på en cykel.

Sydsvenskan - 08 aug 15 kl. 04:00

Mörker och gudomligt ljus

– Saliga äro de som sörja, ty de skola bliva tröstade.– Tröstade?Just det.

YLE - 05 jun 16 kl. 13:58

Tekniska hjälpmedel har utvecklats rejält - äldre kan bo hemma längre

Digitala hjälmedel kan i dagens läge hjälpa äldre personer att bo hemma längre, och ger bland annat ökad säkerhet, underhållning och kommunikation. Många har ändå inte tittat närmare på de här möjligheterna. "Medicin på kommande - vänta", säger en apparat som automatiskt ger ut läkemedel i hemmet, i den takt det behövs.

BT - 29 okt 12 kl. 22:56

Bloomberg: "Nu börjar det värsta"

Orkanen Sandy är nästan framme vid USA:s östkust. Hundratusentals är utan ström, och översvämningar har redan drabbat flera stater. New Yorks borgmästare Michael Bloomberg sade i ett tal att det värsta börjar nu och pågår till i morgon.

Trelleborgs Allehanda - 10 maj 13 kl. 14:07

Våld, rädsla och leda i succébok

I USA, Ungern och Sverige har Shani Boianjius debutbok "Det eviga folket är inte rädda" blivit en kritikersuccé. Men i hemlandet Israel är boken ännu inte utgiven. - Jag älskar att den inte har kommit ut där ännu, säger hon.

SmålandsPosten - 04 sep 13 kl. 00:30

Varför hjälpa en främling?

Sverige och Tyskland är de EU-länder som tagit emot flest flyktingar från det krigshärjade Syrien. Under 2012 och 2013 har vi i Sverige sammanlagt tagit emot cirka 14 700 asylsökande syriska medborgare. Det är ungefär 0,7 procent av de över två miljoner människor som flytt till grannländer under de senaste åren.

Sydsvenskan - 19 aug 15 kl. 04:00

Den enastående enkelheten

På försättsbladet till Werner Aspenströms ”Samlade dikter 1943-1997” står med maskinskriven text: ”Hälsningar till Er alla”. Undertecknat ”W. A.

YLE - 03 okt 16 kl. 08:24

Generationsväxling i företag - "det börjar bli tungt, solen har inte lyst alla dagar"

Tony Holtegaard har försett invånarna på Kimitoön med omnejd med bröd och bakverk i mer än 30 års tid. Nu börjar krafterna tryta. Frågan är vem som tar över när Tony slutar.

Dagens PS - 02 okt 17 kl. 14:47

Nya teknologier och spelproblem – finns det något hopp?

I SAMARBETE MED IGC: Även om nya teknologier kan bidra till att vi drömmer mer om storvinsterna och jackpottarna kan de också motbalansera spelandet. Läs artikeln här. Sedan slutet av 1990-talet har onlinespel för pengar, däribland spel som casino och odds online, varit en av världens allra mest lönsamma affärsverksamheter.

Dagens PS - 01 mar 19 kl. 15:08

Biltest: Audi e-tron tar täten

ÅRE. Förväntningarna har varit stora och de första testrapporterna från Namibia och Abu Dhabi talade om att Audi e-tron verkligen är något att räkna med. Själv valde jag att vänta med test för att se hur den klarade av den svenska vintern under VM-veckan i Åre.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Omfattande protester mot förtrycket i Zimbabwe

Det stadigt försämrade människorättsläget i Zimbabwe har under de senaste dagarna genererat kollektiv avsky över hela Afrika..

DN - 1 timme sedan

Kändisupprop kräver att Egypten friger politiska fångar

I ett öppet brev uppmanar flera Hollywoodstjärnor och författare Egypten att frige ett antal politiska fångar – däribland den politiska….

DN - 1 timme sedan

Regionen erbjuder Stockholmare självhjälp mot oro för covid-19

Nu går Region Stockholm ut med ett erbjudande till alla invånare: Ett gratis självhjälpsprogram för att lära sig hantera oro för….

DN - 1 timme sedan

Spanske målvaktslegendaren lägger av

Iker Casillas, en av tidernas främsta och mest framgångsrika fotbollsmålvakter, har bestämt sig för att avsluta karriären..

DN - 4 timmar sedan

Amazon har påbörjat lansering i Sverige

Efter åratal av spekulationer meddelar den amerikanska e-handelsjätten Amazon att företaget har ”påbörjat” lanseringen av en svensk sajt,.

DN - 3 timmar sedan

Trump: Vi har gjort ett jättebra jobb med coronan

Donald Trump gör nu en egen spektakulär tolkning av hur USA har hanterat sommarens coronautbrott..

DN - 4 timmar sedan

MP kräver nya migrationsförhandlingar

Regeringen kommer inte att kunna lägga fram en proposition om flyktingpolitiken utifrån Migrationskommitténs arbete som avslutas på fredag..

DN - 5 timmar sedan

”SOS” av stenar på strand räddade nödställda

Tre män har räddats från en isolerad ö i Mikronesien efter att ha lagt stenar i form av ett ”SOS” på stranden..

DN - 9 timmar sedan

Kandidaten Karen Bass pressad om stöd till Castro

Kongressledamoten Karen Bass skulle bli Joe Bidens enande kraft – men pressas hårt om stödet till Kubas tidigare diktator Fidel Castro..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.