Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 12 August, 03:16

Aftonbladet - 13 jul 20 kl. 14:32

Larmet: Fler flyktingar får bo på gatan▸ I Grekland hotas allt fler flyktingar av hemlöshet. Detta efter att regeringen vräkt mer än 11 000 personer för att. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Grekland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmet, Fler, flyktingarfår bo på , gatan
YLE - 11 jul 14 kl. 04:30

Muhis Azizi: "Finland ska inte emot fler flyktingar"

Fre 11.7.2014 kl.

YLE - 11 jul 14 kl. 04:30

Muhis Azizi: "Finland ska inte ta emot fler flyktingar"

Fre 11.7.2014 kl.

YLE - 25 aug 15 kl. 06:48

Försiktigt ja till fler flyktingar i Sibbo

För ett drygt år sedan tog Sibbo emot ett tjugotal flyktingar. Yle Östnyland pejlade stämningarna bland de största fullmäktigegrupperna i kommunen – kan de tänka sig att Sibbo skulle ta emot fler flyktingar? Anders Backström, ordförande för SFP:s fullmäktigegrupp, säger att frågan inte har varit uppe på gruppens agenda.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Svenskar vill ta emot fler flyktingar efter att ha sett bilden på Alan

I början av förra veckan, precis innan bilden på treåriga Alan Kurdi som hittades död på en strand publicerades, gjorde Sifo på uppdrag av SVT en undersökning om svenskarnas attityd till mottagandet av flyktingar. Svenska Dagbladet har under helgen bett Sifo att ställa exakt samma fråga en gång till. LÄS MER: Aylan, 3, räddades inte – är det här bilden som får Europa att vakna?

YLE - 15 apr 16 kl. 14:53

Bostadskön blir längre om Borgå tar emot fler flyktingar

I maj ska stadsfullmäktige i Borgå besluta om staden ska ta emot 119 flyktingar som har fått uppehållstillstånd i år. Fler kommunplatser för med sig både fördelar och nackdelar. Närings, trafik och miljöcentralen i Nyland (NTM-centralen) föreslår att Borgå ska ta emot 119 flyktingar som har fått uppehållstillstånd i år.

BT - 18 aug 14 kl. 22:00

Majoritet vill ta emot fler flyktingar

En klar majoritet av svenskarna, omkring två av tre, anser att Sverige bör ta emot fler eller lika många flyktingar som i dag. Det "med tanke på de krig och oroligheter som just nu pågår i världen". Det är opinionsinstitutet Novus som frågat 1 000 personer om deras inställning till flyktingmottagande med anledning av den diskussion som följde på statsminister Fredrik Reinfeldts sommartal i Stockholm i lördags.

YLE - 17 feb 15 kl. 14:51

Kronoby tar emot fler flyktingar än planerat

Kronoby tar emot fler flyktingar än planerat i år. Kommunstyrelsen beslöt att ta emot 15-20 flyktingar i stället för 10-15 som det var tänkt. Så gott som hela styrelsen ställde sig mycket positiv till större mottagning.

Alingsås tidning - 21 sep 15 kl. 18:15

Kraftsamlar för att ta emot fler flyktingar

Alingsås kommun ska kraftsamla för att kunna ta emot fler flyktingar.
Kommunstyrelsens ordförande Joakim Järrebring (S) har gett förvaltningarna i uppdrag att skyndsamt förstärka kapaciteten. Dessutom bildas en styrgrupp av politiker.

Skånskan - 12 dec 15 kl. 14:00

MP: Kävlinge kan ta emot fler flyktingar

Kävlinge Nyligen utsågs Kävlinge till Sveriges kvalitetskommun. Det återspeglas inte i flyktingmottagningen där Kävlinge hamnar i Sverigebotten.
Det menar Miljöpartiet, som nu vill att övriga partier i den styrande femklövern ”kavlar upp ärmarna och visar oss värdiga det kvalitetspris vi fått”.

YLE - 09 jul 14 kl. 20:43

Räsänen: Finland kan ta emot 300 fler flyktingar

Inrikesminister Päivi Räsänen (KD) vill höja Finlands flyktingkvot också nästa år. Räsänen anser att Finland kunde ta emot 300 fler flyktingar än den officiella kvoten på 750. Också i år höjde Finland flyktingkvoten med 300 till 1 050 flyktingar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.