DI > Ekonomi

Thursday, 06 August, 18:50

DI - 13 jul 20 kl. 13:29

Analytiker: Federal Reserves stöd har ökat risken för bubblorDen amerikanska centralbanken Federal Reserve har tillhandahållit närmast obegränsat finansiellt stöd i syfte att bibehålla marknadernas. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Reserves, Federal Reserve

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytiker, Federal, Reserves, stödhar , ökat, riskenför , bubblor
Affärsvärlden - 11 apr 17 kl. 07:21

Yellen: Federal Reserves uppgift har förändrats

Federal Reserves uppgift har förändrats från att trycka gaspedalen i botten för att få fart på ekonomin till att nu ge ekonomin viss gas, men inte så mycket att centralbanken trycker hårt på gaspedalen. Det sade Federal Reserves ordförande Janet Yellen sent på måndagskvällen enligt Bloomberg News..

SvD - 06 nov 14 kl. 05:48

Fed: dribbla inte med federal reserves oberoende - fisher

Republikanerna i senaten bör motstå frestelsen att minska Federal Reserves oberoende efter att partiet vunnit majoritet i kammaren efter mellanårsvalet..

Affärsvärlden - 12 mar 15 kl. 07:21

Bankerna som underkänns i Federal Reserves stresstest

28 av de 31 bankerna i Federal Reserves årliga "stresstest", en genomgång av bankernas kapital, klarade sig utan anmärkning och får tillstånd att dela ut pengar till aktieägarna..

Affärsvärlden - 09 apr 15 kl. 07:21

Oenighet bland Federal Reserves ledamöter

Federal Reserves ledamöter är tydligt oeniga om när en första styrräntehöjning ska ske..

Affärsvärlden - 04 jun 15 kl. 07:13

Framtidsoptimism i Federal Reserves Beige Book

Den ekonomiska aktiviteten i USA expanderade sammantaget under perioden tidigt april till och med slutet av maj. Uppgiftslämnare i flertalet av USA:s regioner har samtidigt generellt optimistiska utsikter om en tillväxt i blygsam till måttlig takt framöver. Det framgår av den amerikanska centralbanken Federal Reserves konjunkturrapport Beige Book som publicerades på onsdagskvällen..

Affärsvärlden - 24 feb 16 kl. 08:51

Enighet bland Federal Reserves regionala banker

Federal Reserves regionala banker röstade vid mötet i januari för att lämna diskontoräntan oförändrad vid 1,00 procent..

DI - 21 sep 17 kl. 14:41

Philadelphia Federal Reserves index över förväntan

Philadelphia Federal Reserves index över aktiviteten i tillverkningsindustrin i regionen steg till 23,8 i september jämfört med 18,9 i augusti, enligt Bloomberg News..

DI - 19 feb 19 kl. 15:18

Fedchef: Federal Reserves kommunikation måste utvecklas

Federal Reserves kommunikation måste utvecklas i år för att ta hänsyn till den högre grad av osäkerhet som beslutsfattarna står inför..

Affärsvärlden - 03 jul 19 kl. 07:10

Trump nominerar Waller och Shelton till Federal Reserves styrelse

USA:s president Donald Trump har nominerat Christopher Waller och Judy Shelton till att bli nya guvernörer i Federal Reserves styrelse..

Affärsvärlden - 23 feb 15 kl. 09:27

De väntas inte klara Federal Reserves stresstester

De två stora europeiska bankerna Deutsche Bank och Banco Santander förväntas inte klara av de stresstester som USA:s centralbank Federal Reserve nu genomför, skriver Dow Jones Newswires med hänvisning till personer med insyn i frågan..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Uppgifter: Microsoft utökar förvärvsplanerna – vill köpa Tiktoks globala verksamhet

Microsoft har utökat förvärvsplanerna för Bytedance-ägda TikTok och vill nu köpa hela den globala verksamheten, inklusive Indien och Europa….

DI - 1 timme sedan

Finlands virusoro: Går in i "andra fas"

Oron för en ny virusvåg stiger i Finland. Efter tilltagande coronavirussiffror diskuteras nu nya restriktioner och smittskyddsåtgärder i….

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen stängde rött – Nolato rusade på förvärv

Efter en svängig handelsdag stängde Stockholmsbörsen marginellt ned. Klädjätten H&M backade medan Nolato rusade på sitt förvärvsbesked..

DI - 1 timme sedan

Orimligt att ställa in högskoleprovet igen

Universitets- och högskolerådet tänker ställa in även höstens högskoleprov. Regeringen bör agera för att ändra det beslutet..

DI - 1 timme sedan

Dubbel-jackpott för börsen när virussmittan vänder

Covidhotet avtar. Det är goda nyheter. Det ger bästa kombinationen med minskade risker och enorma stimulanser, åtminstone just nu..

DI - 1 timme sedan

Europabörser handlades ned på bred front

De ledande Europabörserna handlades ned på bred front under torsdagen. På sina håll går virusutvecklingen i fel riktning..

DI - 45 minuter sedan

Nordenbörserna stängde ned – Novo Nordisk rapportförlorare

De nordiska börserna stängde nedåt under torsdagen. Ett ökande antal smittade av covid-19 i både USA och Europa sänkte investerarnas….

DI - 1 timme sedan

Chef på gruvbolag säljer aktier för 6,9 miljoner kronor

Epirocs chef för parts och services-divisionen Jess Kindler har den 5 augusti sålt 54.000 aktier i bolaget till kursen 127,43 kronor per….

DI - 2 timmar sedan

Trump ska tvinga regeringen att köpa inhemsk medicin

USA:s President Donald Trump kommer skriva under en presidentorder som kräver att den amerikanska regeringen köper nödvändig medicin från….

DI - 2 timmar sedan

First North-bolag får order från Marcella Property Group

First North-noterade Heliospectra, som säljer ljuslösningar till bland annat växthus, har fått en ny order från Marcella Property Group i….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.