ÖstersundsPosten > Nyheter

Saturday, 15 August, 22:06

ÖstersundsPosten - 13 jul 20 kl. 13:37

Häktning hävd för misstänkta i ärende gällande sexualbrott mot barn – brottsrubriceringen förändradUnder måndagen tog åklagare beslut om att de två misstänkta personerna i ärendet rörande....
Läs mer på ÖstersundsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Häktning, hävdför , misstänktai , ärende, gällande, sexualbrottmot , barn brottsrubriceringen förändrad
DalaDemokraten - 16 dec 15 kl. 17:05

Förlängd häktning för misstänkta rånarparet

Som när det gäller de flesta brottsutredningar i dag beror dröjsmålet på att material skickats till Nationellt forensiskt Centrum (NFC, tidigare SKL) för analys. Analyserna kan ta månader, vilket leder till att utredningstiden blir utdragen och misstänkta sittande i häkte länge..

YLE - 04 okt 19 kl. 07:43

Domstol beslutar om häktning av den misstänkta gärningsmannen i Kuopio - vi sänder och rapporterar om förhandlingarna

Tingsrätten i Norra Savolax för på fredagsmorgonen häktningsförhandlingar mot den misstänkta gärningsmannen för skolattacken i Kuopio. Sessionen börjar klockan 9..

Hela Gotland - 15 aug 12 kl. 04:00

Förlängd häktning för misstänkta smugglare

De båda polacker som misstänks ha försökt smuggla in 400 000 cigarretter omhäktades på tisdagen..

Hela Gotland - 03 feb 20 kl. 16:03

Ny häktning gällande misstänkta mordet

Under tisdagen kommer det äga rum en ny häktningsförhandling kring den man som är misstänkt för mord..

Skånskan - 05 dec 15 kl. 14:00

Misstänkta för hotellrån omhäktade

ESLÖV/LYCKSELE På fredagen hölls omhäktningsförhandlingar mot de tre Eslövsbor som misstänks ligga bakom ett spektakulärt rån mot Hotell Lappland i Lycksele.Polisen tror att de tre männen, 23, 22 och 17 år gamla, låg bakom rånet mot Hotell Lappland, ett konferens- och nöjescentrum i Lyckselse, för en månad sedan.
Tre rånare klev in på hotellet iförda masker och beväpnade med knivar och en pistol.

Skånskan - 12 feb 19 kl. 14:10

Misstänkta nekar till rå misshandel i Vellinge

VELLINGE De fyra unga män som i söndags anhölls misstänkta för att i Vellinge ha misshandlat en
17-åring med påkar och järnrör nekar till brott.
Nu överväger åklagare Kristina Amilon att begära dem häktade.– Att de misstänks för att ha använt tillhyggen bidrar till att jag anser att våldet är grövre, säger kammaråklagare Kristina Amilon.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Grannarna om de misstänkta bröderna: Är en överraskning

Sedan i fredags sitter tre personer, varav två bröder, anhållna skäligen misstänkta för mordet på 17-åriga Lisa Holm. Bröderna, som är gästarbetare från Litauen har enligt de boende i byn bott i området under en längre tid. Nu uttalar sig grannarna om de misstänkta.

Nyan - 13 okt 15 kl. 09:45

Misstänkta för brand fortfarande anhållna

De två personer som greps i söndags eftermiddag misstänkta för branden på Tvättservice i Dalkarby är fortfarande anhållna. Beslut om häktning av dem ska fattas senast på onsdag klockan 12.
– Under dagen har vi har hållit förhör med både dem och med målsägande (Tvättservice ägare Sten Karlsson, redaktionens anmärkning), berättar kriminalkonstapel Christoffer Ahlfors, som håller i ärendet i undersökningsledare Peter Sjöbloms frånvaro.

Skånskan - 17 dec 19 kl. 16:56

Två misstänkta för att ha fört bort Vellingebo

VELLINGE En 33-årig kvinna och en 35-årig man har begärts häktade misstänkta för att med våld fört bort en 37-åring från Vellinge kommun i lördags.– Det jag kan säga är att det förekommit våld och hot om våld när målsäganden fördes bort. Vittnen till detta är målsägandens barn, säger kammaråklagare Henrik Nordquist.

Barometern - 29 sep 14 kl. 10:23

Misstänkta mördare fortsatt häktade

Det par, en kvinna och en man, som i augusti häktades misstänkta för mordet på Göran Lundblad, sitter kvar i häktet. Det par, en kvinna och en man, som i augusti häktades misstänkta för mordet på Göran Lundblad, sitter kvar i häktet.
– Det har inte bestridit förlängd häktning, som sker automatiskt varannan vecka, och därför sitter de kvar, säger Lina Isaksson Funke, informationsansvarig på polisen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.