DI > Ekonomi

Thursday, 06 August, 18:36

DI - 13 jul 20 kl. 12:55

Pfizer får snabbspår på två covid 19-vaccinkandidaterDet amerikanska läkemedelsbolaget Pfizer och tyska Biontech skriver i ett pressmeddelande att två av bolagens fyra vaccinkandidater har. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Pfizer, Biontech

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pfizerfår , snabbspår, två, covid, 19-vaccinkandidater
UNT - 03 apr 20 kl. 09:00

Covid-19 ger snabbspår för etikprövning

Etikprövningsmyndigheten, med säte i Uppsala, har infört ett snabbspår för etikprövning av ansökningar om forskning på människor kring covid-19..

Dagen - 22 apr 20 kl. 13:14

Snabbspår för självtester av covid-19?

Snabbspår för självtester av covid-19?.

Dagen - 22 apr 20 kl. 13:14

Snabbspår för självtester av covid-19?

Snabbspår för självtester av covid-19?.

Sydsvenskan - 28 jul 20 kl. 13:05

Vinstras för Pfizer

Hårdare konkurrens och minskad efterfrågan på vissa läkemedel under coronapandemin slår mot den amerikanska läkemedelsjätten Pfizer, som samtidigt försöker få fram ett vaccin mot covid-19 tillsammans med tyska Biontech. Pfizer redovisar en nettovinst på.

Helsingborgs Dagblad - 28 jul 20 kl. 13:05

Vinstras för Pfizer

Hårdare konkurrens och minskad efterfrågan på vissa läkemedel under coronapandemin slår mot den amerikanska läkemedelsjätten Pfizer, som samtidigt försöker få fram ett vaccin mot covid-19 tillsammans med tyska Biontech. Pfizer redovisar en nettovinst på.

Helsingborgs Dagblad - 22 jul 20 kl. 13:26

Pfizer får stororder på vaccin från USA

USA:s regering kommer att betala 1,95 miljarder dollar för produktion och leveranser av 100 miljoner doser av ett vaccin mot covid-19 från läkemedelskoncernen Pfizer, enligt en uppgörelse. I avtalet ingår optioner på köp av ytterligare 500 miljoner dose.

GöteborgsPosten - 22 jul 20 kl. 14:46

Kurslyft för Pfizer efter vaccinavtal

USA:s regering kommer att betala 1,95 miljarder dollar för produktion och leveranser av 100 miljoner doser av ett vaccin mot covid-19 från läkemedelskoncernen Pfizer och det tyska bioteknikföretaget Biontech..

GöteborgsPosten - 28 jul 20 kl. 13:07

Vinstras för Pfizer

Hårdare konkurrens och minskad efterfrågan på vissa läkemedel under coronapandemin slår mot den amerikanska läkemedelsjätten Pfizer, som samtidigt försöker få fram ett vaccin mot covid-19 tillsammans med tyska Biontech..

DI - 23 jul 20 kl. 15:59

Covidvaccin prissätts som influensavaccin – 40 dollar

Den amerikanska regeringen har satt nivån för prissättningen av kommande vaccin mot pandemin covid-19, genom sitt avtal med Pfizer och….

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: Microsoft utökar förvärvsplanerna – vill köpa Tiktoks globala verksamhet

Microsoft har utökat förvärvsplanerna för Bytedance-ägda TikTok och vill nu köpa hela den globala verksamheten, inklusive Indien och Europa….

DI - 1 timme sedan

Finlands virusoro: Går in i "andra fas"

Oron för en ny virusvåg stiger i Finland. Efter tilltagande coronavirussiffror diskuteras nu nya restriktioner och smittskyddsåtgärder i….

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen stängde rött – Nolato rusade på förvärv

Efter en svängig handelsdag stängde Stockholmsbörsen marginellt ned. Klädjätten H&M backade medan Nolato rusade på sitt förvärvsbesked..

DI - 1 timme sedan

Orimligt att ställa in högskoleprovet igen

Universitets- och högskolerådet tänker ställa in även höstens högskoleprov. Regeringen bör agera för att ändra det beslutet..

DI - 45 minuter sedan

Dubbel-jackpott för börsen när virussmittan vänder

Covidhotet avtar. Det är goda nyheter. Det ger bästa kombinationen med minskade risker och enorma stimulanser, åtminstone just nu..

DI - 45 minuter sedan

Europabörser handlades ned på bred front

De ledande Europabörserna handlades ned på bred front under torsdagen. På sina håll går virusutvecklingen i fel riktning..

DI - 30 minuter sedan

Nordenbörserna stängde ned – Novo Nordisk rapportförlorare

De nordiska börserna stängde nedåt under torsdagen. Ett ökande antal smittade av covid-19 i både USA och Europa sänkte investerarnas….

DI - 1 timme sedan

Chef på gruvbolag säljer aktier för 6,9 miljoner kronor

Epirocs chef för parts och services-divisionen Jess Kindler har den 5 augusti sålt 54.000 aktier i bolaget till kursen 127,43 kronor per….

DI - 2 timmar sedan

Trump ska tvinga regeringen att köpa inhemsk medicin

USA:s President Donald Trump kommer skriva under en presidentorder som kräver att den amerikanska regeringen köper nödvändig medicin från….

DI - 2 timmar sedan

First North-bolag får order från Marcella Property Group

First North-noterade Heliospectra, som säljer ljuslösningar till bland annat växthus, har fått en ny order från Marcella Property Group i….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.