Realtid > Ekonomi

Wednesday, 12 August, 03:10

Realtid - 13 jul 20 kl. 12:56

Nordic Capital tar hjälp av AICapgemini och Nordic Capital ska tillhandahålla en plattform för att påskynda implementeringen av artificiell intelligens och maskininlärning som ska bidra till värdeskapande inom Nordic Capitals portföljbolag..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Capital, AI, Nordic Capital, Nordic Capitals

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordic, Capital, tar, hjälpav AI
PrivataAffärer - 27 sep 17 kl. 18:47

Notering: Nordic Capital tar Handicare till börsen

Nordic Capital tar hälsovårdsbolaget Handicare till börsen. Handicare ansöker om notering på Nasdaq Stockholms huvudlista och första dag för handel väntas bli den 10 oktober....

Affärsvärlden - 28 sep 17 kl. 07:07

Nordic Capital tar Handicare till börsen

Nordic Capital tar hälsovårdsbolaget Handicare till börsen. Handicare ansöker om notering på Nasdaq Stockholms huvudlista och första dag för handel väntas bli den 10 oktober..

DI - 27 sep 17 kl. 17:35

Nordic Capital tar Handicare till börsen

Efter sju år som ägare tar riskkapitalbolaget Nordic Capital Handicare till börsen. Bolaget lockar med en hög bruttomarginal, demografisk medvind och en uttalad förvärvsagenda..

Affärsvärlden - 23 jun 15 kl. 08:35

Nordic Capital tar upp kampen om Hemnet

Riskkapitalbolaget Nordic Capital ger sig in i budstriden om bostadssajten Hemnet, rapporterar Dagens Industri..

DI - 19 aug 19 kl. 08:12

Sampo och Nordic Capital tar stor position i Norwegian Finans

Norwegian har tecknat ett avtal om att säja hela sitt innehav värt 2,2 miljarder norska kronor i Norwegian Finans till Sampo och Nordic Capital..

DI - 15 okt 19 kl. 07:52

Nordic Capital blir ny storägare i låsbolaget Iloq

Riskkapitalbolaget Nordic Capital tar över finska Iloq, som utvecklar digitala lås, genom att bli ny storägare i….

PrivataAffärer - 15 mar 19 kl. 08:30

Nordic Capital sålde storpost i Resurs

  Nordic Capital sålde 15 miljoner aktier, i enlighet med förhandsbeskedet och motsvarande cirka 7,5 procent av aktierna i Resurs. Priset motsvarar en rabatt om cirka 4,8 procent. Nordic Capital fick in totalt cirka 870 miljoner kronor.

Kristianstadsbladet - 25 feb 13 kl. 08:55

Nordic Capital köper Ellos och Jotex


Riskkapitalbolaget Nordic Capital köper de Borås-baserade distanshandelsföretagen Ellos och Jotex från franska Redcat, skriver Nordic Capital i ett pressmeddelande.Tillsammans utgör Ellos och Jotex Nordens ledande distanshandelsföretag, Ellos inom mode och hem och Jotex inom hemtextil och inredning, enligt Nordic Capital.Affären måste godkännas av konkurrensmyndigheter för att slutföras.

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 16 kl. 08:41

Nordic Capital köper Cint

Riskkapitalbolaget Nordic Capital köper, via en av sina fonder, IT-bolaget Cint i Stockholm. Till säljarna hör Prime Ventures, Creandum, Cipio Partners, Cints grundare samt ett antal privata investerare och anställda, enligt ett pressmeddelande från Nordic Capital.Priset för Cint, som är verksamt inom teknik för datainsamling och har omkring 140 anställda, är hemligt.

Helsingborgs Dagblad - 12 jan 16 kl. 10:19

Faxander till Nordic Capital

Riskkapitalisten Nordic Capital har rekryterat Olof Faxander, tidigare vd för verkstadsjätten Sandvik och stålbolaget SSAB, som rådgivare, skriver Nordic Capital i ett pressmeddelande."Olofs roll blir främst att stödja en ökad värdeskapandetakt i befintliga portföljbolag, hjälpa till att utvärdera nya investeringsmöjligheter samt att stödja de bolag som nyligen förvärvats av Nordic Capital och som därmed ofta går in i en mer intensiv utvecklingsfas", skriver riskkapitalbolaget.Faxander var vd för Sandvik 2011—2015 och dessförinnan vd för SSAB 2006—2011.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.