Expressen > Sport

Saturday, 08 August, 17:16

Expressen - 13 jul 20 kl. 12:59

”Det var väl självklart att straffet skulle reduceras”Det var självklart att Manchester City skulle överklaga.Och det var väl även självklart att de skulle få straffet reducerat?Det här handlar inte ens om dem, det handlar om Uefa och deras envishet när det gäller att stå fast vid principer som ingen längre förstår någonting av..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Manchester City, Det, Uefa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det var väl, självklartatt , straffetskulle , reduceras
Nyheter 24 - 21 aug 13 kl. 17:05

Piratpartiet: "Ovärdigt en demokrati"Straffet

Visselblåsaren Bradley Manning, 25, dömdes i dag till 35 års fängelse för bland annat spionage och stöld av statlig egendom.Nu rasar Piratpartiet mot domen som de menar är både orimlig och ovärdig en demokrati.? Bradley Manning har avslöjat för folket vad som verkligen sker i de krig som förs i dess namn.

Eurosport - 24 jul 14 kl. 10:33

Uppgifter: Suarez straff reduceras av CAS

Luis Suarez tar sin fyra månader långa avstängning vidare till den internationella skiljedomstolen CAS och räknar med att få straffet reducerat. ”Det är väldigt sannolikt att vi reducerar straffet”, säger en källa till goal.com..

Cornucopia - 10 jun 19 kl. 15:49

MÖP-måndag: Pappersförsvaret - mekbrigaderna reduceras i storlek, tre bataljoner med tre kompanier

Dags för MÖP-måndag igen. DN rapporterade för en vecka sedan att det inte blir några nya stridsvagnar eller stridsfordon till de tre tänkta brigaderna i försvarsberedningens förslag. Istället reduceras dessa till tre bataljoner vardera, med endast tre pansarskytte- och stridsvagnskompanier per batljon.

Cornucopia - 09 jun 16 kl. 10:32

Bolåneräntornas vikt i KPI reduceras

SCB:s Nämnden för Konsumentprisindex har beslutat att ränteavdraget ska räknas in i KPI som ett avdrag på räntekostnaderna inom boendeposten. Detta innebär att räntans påverkan på KPI reduceras, då viktningen minskar med lika mycket som ränteavdraget. Riksbankens självförstärkande påverkan på KPI vid ränteändringar reduceras därmed.

BT - 03 dec 18 kl. 16:10

Kulturprofilens advokat: ”Självklart överklagar vi domen”

Även Svea hovrätt dömer den så kallade kulturprofilen, med nära koppling till Svenska Akademien, till fängelse. Han döms för ytterligare en våldtäkt och straffet skärps till 2,5 års fängelse. Domen kommer dock att överklagas, enligt mannens försvarsadvokat Björn Hurtig..

Dagen - 14 apr 11 kl. 03:00

Jacob Zetterman: Risken är att politiken reduceras till en kamp mellan olika gruppers särintressen

Att det finns kristna politiker i Irak som ser till den kristna minoritetens bästa är på ett sätt bra. Fast ändå inte.

För när jag ställer frågor om hur de kristna partierna som kvoteras in i Iraks parlament engagerar sig i hur landet ska bygga upp sin skattepolitik eller skolpolitik är svaret blankt.

Eurosport - 25 okt 13 kl. 13:01

Tennis - Cilics dopningsdom reduceras - kan spela redan nästa vecka

Marin Cilics dopningsdom reduceras från nio till fyra månader. Det innebär att kroaten är fri att spela Paris Masters redan nästa vecka..

Sydsvenskan - 18 jan 14 kl. 06:30

Vi kan inte låta oss reduceras till enkla marknadsfunktioner

Det kommer ett massutskick från en kompositör. Tillsammans med en biluthyrningsfirma komponerar han musik som ska fungera avstressande och stimulerande för bilförare. Den som hyr bil hos firman kommer att få en cd med musiken.

Expressen - 09 sep 16 kl. 16:45

Människor ska inte reduceras till kön

Lagstiftad kvotering institutionaliserar det som vi jämställdhetsförespråkare vill komma ifrån, nämligen att människor reduceras till ett kön, skriver Ebba Busch Thor (KD)..

SVT Debatt - 20 feb 18 kl. 14:08

SVT: ”En så komplex fråga kan aldrig reduceras till bara ett enda reportage”

”Vi jobbar bit för bit, steg för steg med att belysa konflikten ur många olika aspekter. En bevakning av en så pass komplex fråga kan aldrig reduceras till att bara handla om ett enda reportage”, skriver Pia Bernhardson, utrikeschef på SVT..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.