Dalarnas tidningar > Nyheter

Thursday, 13 August, 01:56

Dalarnas tidningar - 13 jul 20 kl. 12:41

Åtta av tio barn oroliga för corona – dalabarn hörs i forskning: "Jag får inte träffa farmor och farfar"En forskning från Uppsala universitet visar att nära åtta av tio barn känner oro för....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Uppsala

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åttaav , tio, barn, oroligaför , corona, dalabarn, hörs, i forskning Jag får inte träffa farmor och farfar
DalaDemokraten - 13 jul 20 kl. 12:41

Åtta av tio barn oroliga för corona – dalabarn hörs i forskning: "Jag får inte träffa farmor och farfar"

En forskning från Uppsala universitet visar att nära åtta av tio barn känner oro för....

SVT - 27 mar 12 kl. 07:02

Barn oroliga för klimat och miljö

Dom flesta barn, sju av tio, är oroliga för klimatet och miljön. Det visar en ny undersökning som SVT tagit del av..

Expressen - 15 okt 19 kl. 12:20

”Hur kan man utsätta sitt barn för en sådan sak?”

Det är inte helt enkelt alla gånger att ha sina föräldrar som tränare även om man är en tajt familj. Hos Malou efter tio berättar förra simhoppsstjärnan Anna Lindberg tillsammans med mamma Ulrika Knape hur de kämpade för mamma/dotter-relationen under karriären, att de har hittat varandra på ett nytt sedan Anna fått barn och om ett pinsamt ögonblick.   – Hur kan man utsätta sitt barn för det?

UT - 07 nov 14 kl. 11:42

Ulricehamns meste pappa har tio barn

Den pappa som i morgon på fars dag, i alla fall i teorin, har störst firarpotential i Ulricehamns kommun är en man med tio barn. Pappan med tio registrerade faderskap ligger ändå i lä jämfört med den man i Sverige som har flest barn. En man i Malmö har 19 faderskapsregistreringar på sig.

Sydsvenskan - 20 maj 15 kl. 18:30

Tio barn tros ha TBC-smittats

Tio barn och tre anställda vid en förskola i Örebro misstänks ha smittats med tuberkulos, skriver na.se.Det upptäcktes efter att en person ur personalen tagits in för vård, efter att ha fått diagnosen smittsam tuberkulos.

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 15 kl. 18:30

Tio barn tros ha TBC-smittats

Tio barn och tre anställda vid en förskola i Örebro misstänks ha smittats med tuberkulos, skriver na.se.Det upptäcktes efter att en person ur personalen tagits in för vård, efter att ha fått diagnosen smittsam tuberkulos.

HBL - 05 mar 13 kl. 15:30

Super: Högst tio barn per dagisgrupp

Finlands närvårdar- och primärskötarförbund Super kräver att dagvårdsgruppernas storlek begränsas i lagen om förskolepedagogik. Enligt fackförbundet borde en grupp med barn under tre år bestå av högst tio barn. En utredning gjord av Super visar att det nuförtiden finns fler barn i dagvårdsgrupperna än vad förordningen föreskriver.

Nyheter 24 - 20 feb 11 kl. 19:02

Tio barn döda i brand på barnhem


Byggnaden totalförstördes. Vid 14.30-tiden kom larmet om att barnhemmet i estniska Haapsalu hade börjat brinna.

SR - 20 feb 11 kl. 20:38

Tio barn omkom i brand på barnhem

Tio barn omkom i en brand på ett barnhem i Estland på söndagen. Branden inträffade i kuststaden Haapsalu på söndagseftermiddagen, på ett hem för handikappade barn..

PI - 01 mar 11 kl. 22:49

Somalier får inte ta hit fru och tio barn

SOMALIER Hurfe Ali Haji sitter i Lysekil tillsammans med tre andra somalier och beklagar sig över att han inte får ta hit tio barn och en fru från Somalia. Anledningen är som vi skrivit om många gånger de strikta och självklara reglerna som gäller numera. Fakta De flesta somalier saknar idag av olika anledningar ett giltigt pass, eller annat dokument som accepteras av svenska myndigheter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.