IDG > IT

Saturday, 15 August, 20:13

IDG - 13 jul 20 kl. 12:21

Uppgifter: Dessa Mac-modeller blir först ut med Apple-processor
Räkna med att Macbook Pro och Macbook Air blir de första datorerna som använder sig av Apples egna processorer..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Mac, Apple, Macbook Pro, Macbook Air, Apples

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UppgifterDessa , Mac-modellerblir , förstut med , Apple-processor
BT - 09 sep 14 kl. 21:17

Apple lanserar smart klocka

Apple presenterade två nya Iphone-modeller och ett nytt betalsystem i mobiltelefonen på tisdagskvällen. Men den stora nyheten var ett elektroniskt armbandsur - Apple Watch. Apples vd Tim Cook presenterade de nya produkterna i den lokal där företagets grundare Steve Jobs visade upp den första Mac-datorn för 30 år sedan.

IDG - 02 okt 17 kl. 11:50

Uppgifter: Apple satsar på egna processorer i kommande Macar


Framtida modeller av Macbook kan utrustas med samma typ av processor som återfinns i Iphone och Ipad..

BT - 09 sep 14 kl. 19:26

Här är Apples nya produkter

Apple presenterade två nya Iphone-modeller och ett nytt betalsystem i mobiltelefonen på tisdagskvällen. Men den stora nyheten var ett elektroniskt armbandsur – Apple Watch. Apples vd Tim Cook presenterade de nya produkterna i den lokal där företagets grundare Steve Jobs visade upp den första Mac-datorn för 30 år sedan.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Snart blir Iphone tryckkänslig

Det har länge gått rykten om att Apples nya iPhone blir tryckkänslig, och nu verkar de besannas. LÄS MER: Äntligen – här är de nya Mac-datorernaEnligt Bloomberg så har Apple börjat med "för-produktion" av nya modeller som har Force Touch. Den nya tekniken innebär att du ska kunna "känna" vad du gör istället för att titta, och kunna ställa in och använda olika funktioner med hjälp av olika nivåer av tryck.

BT - 09 sep 14 kl. 20:29

Apples överraskning är ett ur

Efter två nya Iphonemodeller släpper Apple nyheten alla väntat på - ett elektroniskt armbandsur med fyrkantig skärm. "Den mest personliga produkten vi någonsin har skapat", säger vd Tim Cook.En omfattande "hälso- och fitness-kompanjon" säger Cook om den nya produkten.

Barometern - 09 sep 14 kl. 20:03

Två nya Iphonemodeller

Apple lanserar två nya Iphone-modeller: Iphone 6 och Iphone 6 plus. Företagets vd Tim Cook presenterade de nya produkterna i kväll med orden:- Vi lanserar nu det största framsteget i Iphones historia.Skärmarna är 4,7 respektive 5,5 tum stora.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.