DI > Ekonomi

Saturday, 08 August, 17:23

DI - 12 jul 20 kl. 12:02

Xi-kritisk professor släppt efter sex dagarJuridikprofessorn Xu Zhangrun, som uttryckt sig kritiskt mot Kinas kommunistiska parti (KKP) och den kinesiske ledaren Xi Jinping, har. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Xu Zhangrun, Kinas, KKP, Xi Jinping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Xi-kritisk, professor, släpptefter , sex, dagar
GöteborgsPosten - 12 jul 20 kl. 11:46

Xi-kritisk professor släppt efter sex dagar

Juridikprofessorn Xu Zhangrun, som uttryckt sig kritiskt mot Kinas kommunistiska parti (KKP) och den kinesiske ledaren Xi Jinping, har släppts efter att ha suttit frihetsberövad sex dagar, uppger hans vänner..

Sydsvenskan - 12 jul 20 kl. 11:45

Xi-kritisk professor släppt efter sex dagar

Juridikprofessorn har uttryckt sig kritiskt mot Kinas kommunistiska parti (KKP)..

DN - 12 jul 20 kl. 11:54

Xi-kritisk professor släppt efter sex dagar

Juridikprofessorn Xu Zhangrun, som uttryckt sig kritiskt mot Kinas kommunistiska parti (KKP) och den kinesiske ledaren Xi Jinping, har….

Aftonbladet - 12 jul 20 kl. 11:45

Xi-kritisk professor släppt efter sex dagar

▸ Juridikprofessorn Xu Zhangrun, som uttryckt sig kritiskt mot Kinas kommunistiska parti (KKP) och den kinesiske ledaren….

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 20 kl. 11:45

Xi-kritisk professor släppt efter sex dagar

Juridikprofessorn har uttryckt sig kritiskt mot Kinas kommunistiska parti (KKP)..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Professor: Eleverna borde få titta på porr tillsammans

Att visa porr i klassrummet känns ju lite konstigt – eller? Den danska sexologen Christian Graugaard tycker inte det. Tvärtom anser han att porr bör vara en del av läroplanen i Danmark.

News55 - 07 nov 17 kl. 15:49

Professor: Klyftorna bland pensionärer kommer att öka

Det finns i dag stora klyftor mellan pensionärer som tidigare har jobbat som arbetare eller tjänstemän, men också mellan könen. – Skillnaden mellan hög- och låginkomsttagare kommer att bli ännu större i framtiden, särskilt när det ”nya” pensionssystemet får fullt genomslag, säger Roland Kadefors, professor vid institutionen för sociologi och arbetsvetenskap vid Göteborgs universitet, till Göteborgs-Posten. Personer som är födda innan 1953 har en pension som helt eller delvis grundar sig på de 15 år då de tjänat som bäst.

Kristianstadsbladet - 25 nov 12 kl. 15:13

Bobbys styvpappa släppt ur fängelset

Sex år efter att han misshandlade sin styvson till döds har tioårige Bobbys styvpappa släppts fri. - Det är så svensk lagstiftning ser ut, säger Jerzy Sarnecki, professor i kriminologi.
- Alla som döms till fängelse och får ett lite längre straff blir frisläppta efter två tredjedelar, säger Sarnecki till TT.

Kristianstadsbladet - 14 okt 14 kl. 06:15

Egenknäppt bild ett sätt ta kontroll

Den fångar ögonblicket och skickar ut en egenredigerad bild av fotografen. Men en selfie kan också ha andra funktioner - den kan vara ett sätt att ta makten över bilden av sig själv.
- Om vi stoppar det vi gör för att för att be någon utomstående att ta vår bild så innebär det att vi känslomässigt kliver ut ur ögonblicket.

BT - 14 okt 14 kl. 06:15

Egenknäppt bild ett sätt ta kontroll

Den fångar ögonblicket och skickar ut en egenredigerad bild av fotografen. Men en selfie kan också ha andra funktioner - den kan vara ett sätt att ta makten över bilden av sig själv. - Om vi stoppar det vi gör för att för att be någon utomstående att ta vår bild så innebär det att vi känslomässigt kliver ut ur ögonblicket.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

De ställde om produktionen för att hjälpa vården – fick inget sålt

Ett femtiotal bolag som snabbt ställde om sin produktion till att tillverka skyddsutrustning i början av coronakrisen fick inte produkterna….

DI - 30 minuter sedan

Efter konkursen – svenska skjorttillverkaren återuppstår

Skjorttillverkaren Oscar of Sweden återuppstår i ett samarbete mellan tidigare ägaren Sir of Sweden, och tennisprofilen Magnus Gustavsson..

DI - 2 timmar sedan

Warren Buffett återköper aktier för rekordsumma

Investerargurun Warren Buffetts investmentbolag Berkshire Hathaway återköpte aktier för 5,1 miljarder dollar i det andra kvartalet, vilket….

DI - 3 timmar sedan

Rusning efter campingutrustning

Friluftsutrustning säljer som smör i solsken när fler vill vara ute i naturen. Många butiker har sett ett kraftigt uppsving under pandemin….

DI - 4 timmar sedan

Redo att skjuta upp löneförhandlingarna – igen

Svenskt Näringsliv utesluter ingenting inför avtalsrörelsen – inte heller att den skjuts upp igen.  ”Osäkerheten är till stora delar kvar”,.

DI - 4 timmar sedan

Gästgiveriets väg genom krisen: ”Det gäller att vara kreativ”

I snart fyra år har paret Cecilia och Joakim Engwall drivit gästgivaregården i Borgafjäll..

DI - 4 timmar sedan

Stora demonstrationer väntar Beirut

Ilskan växer mot regeringen i Libanon efter de massiva explosionerna i Beirut och en större demonstration är att vänta i staden under….

DI - 5 timmar sedan

Utdelningssmäll mot Sveriges största musikpris

Lyckade investeringar har gjort stipendiet som delas ut till minne av utfattige trubaduren Cornelis Vreeswijk till ett av Sveriges största….

DI - 6 timmar sedan

Kursdubbling sedan maj – Buffetts bästa aktie just nu

Innehaven i techjättarna Apple och Amazon har rusat mot nya höjder. Men det är ett helt annat bolag som sticker ut som vinnare i….

DI - 8 timmar sedan

Turistnäringen kollapsade under corona – ”olika nyanser av nattsvart”

Coronapandemin har slagit hårt mot turistnäringen. Stockholms handelskammare har sammanställt siffror från SCB över utländska hotellnätter….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.