Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 09 August, 21:59

Aftonbladet - 11 jul 20 kl. 15:07

Det hände sen med ökända mordhusenPLUS Pastorsvillan i Knutby villa målades om. Ödehuset utanför Boden jämnades med marken..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
PLUS Pastorsvillan, Knutby, Boden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det hände, senmed , ökända, mordhusen
YLE - 26 mar 17 kl. 13:32

Asylsökande cyklade över gränsen, vad hände sen?

Asylsökande cyklade över gränsen, vad hände sen? 7 000 asylsökande kom till Norge och Finland via Ryssland för drygt ett år sedan. Många av de här människorna smugglades in av kriminella ligor.

YLE - 01 jun 17 kl. 15:31

Mitt triathlon: vad hände sen?

Från soffpotatis till stålman. Så löd programidén som fick heta Mitt triathlon. Många sökte, fyra blev valda att delta i det som i bästa fall skulle leda till en livsstilsförändring.

BT - 07 feb 20 kl. 15:00

...Och här är andra sjuhäringar som tävlat i reality-tv – vad hände sen?

Under åren har ett flertal deltagare i kända dokusåpor kommit från Sjuhäradsområdet. BT har listat flera av dem. .

Västerbottens Folkblad - 06 nov 15 kl. 09:00

[PLUS] Vad hände sen: Erland tog trädbråket ända till tingsrätten

Erland Johansson anklagade skogsbolaget för stöld efter en felavverkning. Eftersom han och....

Nya Wermlands Tidningen - 17 mar 17 kl. 20:48

Rävåsen vill hitta rätt: "Vinsterna är inte det viktigaste"

Två raka träningsmatchförluster. Nu vill Rävåsen vända den negativa trenden och hitta ut på vinnarspåret.– Vi jobbar varje dag för att få spelet att stämma, säger assisterande tränaren Kristin Adamsson..

Expressen - 02 jul 16 kl. 19:16

Edholm: Vi fick se två favoriter som brände

E3-finalerna såg två favoriter som brände trots godkända insatser. Men det var duon Reijo Liljendahl och Tomas Malmqvist som fick glädja sig åt varsin segercheck på en miljon kronor. Policy of Truth och Uncertain Age var segervapnen..

Kristianstadsbladet - 05 aug 14 kl. 09:45

Den förlorade sonen på cykel över åsen

Foto: Tom Wall

Jag vet inte om det finns en högre makt, men i går bröt Gud ner mig. Sen byggdes jag upp igen. Nu ska jag berätta hur det gick till.

Sydsvenskan - 24 dec 12 kl. 06:30

Hallborr kör fast i Hallandsåsen

Ett extratåg saktade in och stannade på järnvägsspåret strax öster om Båstad, alldeles vid Hallandsåsens norra sluttning. När kommunikationsminister Mats Odell steg ner på den specialbyggda plattformen började musikkåren spela. Sedan Stig Östfjord, arbetsledare för det projekt som nu skulle inledas, hälsat honom välkommen plockade statsrådet fram sitt medhavda manuskript, harklade sig och började tala:?

YLE - 09 dec 14 kl. 15:29

Norra hamnen och Svartå på tapeten då Raseborg godkände budgeten

Många fullmäktigeledamöter lyfte fram behovet av en lösning för skolorna i Svartå under budgetbehandlingen i Raseborg (8.12). Då pengar för planeringen av Norra hamnen i Ekenäs skulle godkännas blev det en häftig debatt som slutade i en rätt jämn omröstning.

Sydsvenskan - 26 jul 13 kl. 06:30

En stark hand slöt sig kring hans näsa och mun och en arm grep tag runt hans midja och slet ned honom från pollaren.?Ligg still.?En väsande röst tätt intill hans vänstra öra. Okänd. Han låg på magen med ansiktet i gruset. Kunde inte, vågade inte vända

Högtrycket som dragit in från öster bestämde sig för att stanna kvar. Den sista helgen i juli trängde malmöborna ihop sig på stadens stränder Ribersborg och Sibbarp, och sökte svalka i det tjugogradiga havet. Värmen höll i sig under veckan som följde och glassfabrikanterna och ölutkörarna hade bråda dagar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.