Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 15 August, 22:16

Nerikes Allehanda - 11 jul 20 kl. 14:34

Biblioteksbussen i Lindesberg besöker bad och campingplatserBiblioteksbussen kom smygande mellan tallarna vid Ölsjön i Ramsberg i torsdags eftermiddag. Den....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Lindesberg, Ölsjön, Ramsberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Biblioteksbusseni , Lindesberg, besöker, badoch , campingplatser
Regeringen - 26 feb 18 kl. 14:25

Ardalan Shekarabi besöker Lindesberg och Örebro

Tisdag 27 februari besöker civilminister Ardalan Shekarabi Lindesberg och Örebro..

BT - 18 dec 13 kl. 10:00

Allt färre besöker badet

Stadsparksbadet lockar allt färre besökare. I år pekar prognosen på 25 000 färre bad än beräknat. – Det är viktigt att något händer om badet ska förbli den magnet för staden som den har varit, säger badchefen Anette Ekberg.

Helsingborgs Dagblad - 03 maj 13 kl. 12:58

Åhus Beach Soccer Club besöker Helsingborg

Lördagen den 3 maj besöker Åhus Beach Soccer club Fria Bad i Helsingborg. De kommer att presentera sig och sommarens turneringar som äger rum den 13-16/6 och 18-21/7.En beach soccer-plan kommer att sättas upp på stranden och det är fritt fram att provspela.

YLE - 31 okt 16 kl. 05:02

Morgonkollen: Tudelningen i Finland granskas, påven besöker Sverige

Morgonkollen är nu också tillgänglig som avisering via Nyhetskollen. Aviseringarna kan justeras under applikationens inställningar. Läget inrikes: Svenska Yles satsning ”Ett tudelat Finland” drar igång i dag, under veckan granskas hur de växande klyftorna mellan fattiga och rika märks av i Finland.

YLE - 31 maj 17 kl. 18:06

Allt fler besöker världsnaturavet

Mellan 300 000 och 350 000 personer besöker Kvarkens världsnaturarv varje år och enligt dem som jobbar inom turismbranschen blir besökarna fler för varje år. Det man nu efterlyser är fler bäddplatser för att turisterna inte ska behöva lämna världsarvet till natten. I området finns idag ungefär 400 bäddplatser utspridda på stugor i olika delar av världsnaturarvet.

YLE - 31 aug 17 kl. 08:37

President Sauli Niinistö turnerar i landskapen – besöker också Borgå

Republikens president besöker alla landskap i år, med anledning av det självständiga Finlands 100-årsjubileum. I november står Nyland och Borgå på tur. Näst i tur står Egentliga Tavastland, Mellersta Finland, Nyland och Norra Österbotten.

Magazin24 - 25 feb 13 kl. 10:16

Politiker besöker företag

Socialdemokratiska kommun- landsting- och riksdagspolitiker besöker den här veckan olika företag i Västmanland. Nu inleds Socialdemokraternas "företagsresa" som har till syfte att stärka näringslivsklimatet i Västmanland och Sverige. Den här veckan ska politiker från kommun, landsting och riksdagen besöka olika företag i länet.

Nyan - 24 jun 14 kl. 11:42

Österrikes ambassadör besöker lagtinget

Österrikes ambassadör i Finland, H.E. Dr.

Skånskan - 25 sep 15 kl. 09:19

Besöker skolan för att knyta kontakter

Tomelilla Varje torsdag besöker polisen Anna Hagenkötter Kastanjeskolan i Tomelilla. Besöken ingår i Polisprojekt Tomelillas ungdomsprojekt och syftet är att skapa kontakter och synliggöra polisen.– Nej, du måste skjuta på den vita!

YLE - 27 maj 15 kl. 15:08

Tanzanias president besöker Finland i juni

Tanzanias president Jakaya Mrisho Kikwete och hans fru Salma Kikwete gör ett arbetsbesök till Finland i juni. På programmet finns bland annat företagsbesök och diskussioner med president Sauli Niinistö. Presidentparet besöker Finland från den 1 till 3 juni.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.