Cornucopia > Ekonomi

Friday, 07 August, 20:54

Cornucopia - 11 jul 20 kl. 12:37

SAS medger: Bryter mot lagen - har bara betalat tillbaka en tredjedels månad på snart fyra månader - räkna med flera års väntetid, om inte konkurs förstDet så kallade flygbolaget SAS medger i en artikel hos SVT att man bryter mot lagen och inte betalat tillbaka inom sju dagar för inställda flyg. I själva verket har man än så länge på snart fyra månader bara klarat av att betala tillbaka en tredjedel månads flygningar, vilket ger en prognos om att i nuvarande kanske ha betalt tillbaka exempelvis juni månads flighter år 2022.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
SAS, SVT, SAS Prio Plus, Kronofogden, BankID, SEK, SAS PR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SAS, medger, Brytermot , lagenhar , bara, betalattillbaka , en tredjedels månad på snart fyra månader räkna med flera års väntetid om inte konkurs först
Expressen - 31 jul 18 kl. 16:59

Efter massiva kritiken: SAS vd bryter tystnaden

SAS befinner sig i djup kris där inställda flyg förstört passagerares semester- och affärsresor.Samtidigt har SAS vd Rickard Gustafson, 54, hållit låg profil. Men nu bryter han tystnaden och erkänner bolagets problem.

Expressen - 05 mar 19 kl. 20:10

Flera skånska mordgåtor kan lösas med nya lagen

Skånepolisen hoppas att två skånska mordgåtor ska lösas med hjälp av den nya DNA-lagen.– Vi har stora förhoppningar om framgångar, säger Bo Lundqvist, chef för kalla fall-gruppen i polisregion syd. Han avslöjar att polisen fått en lista med intressanta namn som kopplas till händelserna.

Expressen - 09 jun 16 kl. 16:28

Det gäller om SAS flygstrejk bryter ut

Flygstrejk - har jag rätt till någon ersättning om SAS ställer in sina flygningar. – Hemförsäkringen täcker i vissa fall, säger Gabriella Hallberg, jurist på Konsumenternas försäkringsbyrå..

Expressen - 03 nov 19 kl. 16:27

Damberg medger problem efter kritiken om imamerna

Sex islamistiska män kan inte utvisas från Sverige.Nu riktar terrorexperten Hans Brun svidande kritik mot riksdagen – och ger den ”underbetyg”.– Vi visste att det här problemet skulle dyka upp, säger han.

Expressen - 15 dec 18 kl. 03:14

Domare: Obamacare bryter mot konstitutionen

En federal domare i Texas slår ner hårt på Affordable Care Act, mer känd som Obamacare, rapporterar CNN.Enligt domaren bryter lagen mot den amerikanska konstitutionen..

YLE - 12 jan 18 kl. 11:10

Tvisten kunde inte lösas – Dresden bryter lånekontraktet med Eero Markkanen

Det blir ingen fortsättning för Eero Markkanen i Dynamo Dresden. Den tyska 2. Bundesligaklubben meddelar på sin webbsida att man brutit kontraktet – vilket innebär att strikern nu måste hitta en ny klubb att spela för i vår..

Affärsvärlden - 26 feb 13 kl. 11:18

SAS trotsar Norges bonusförbud

SAS vd Rickard Gusafson har varit ?förtvivlad? över det norska förbudet mot bonuspoäng på inrikesflyg.

PrivataAffärer - 02 jul 13 kl. 14:40

SAS falska lockpriser

Har du upplevt att priserna ändrar sig i flygbolagens bokningssystem? Nu får SAS bakläxa från Konsumentverket, som anser att priserna bryter mot lagen....

YLE - 12 mar 14 kl. 13:08

Kvarsittning en gråzon – lärarfacket oroat för feltolkning av lagen

Den nya skollagen är svårtolkad när det gäller kvarsittningar. Facket är oroat för att tolkningen faller på de enskilda lärarnas axlar och att skolor börjar göra på olika sätt – i värsta fall i strid mot lagen. Risken är att en lärare tror sig göra rätt, men egentligen bryter mot lagen, säger förbundssekreterare Christer Holmlund.

YLE - 02 apr 14 kl. 04:14

Kyrkslätt bryter mot lagen - bokslutet är försenat

Enligt lagen borde kommunstyrelsen i Kyrkslätt ha godkänt bokslutet senast 31.3.2014, men på styrelsens möte i måndags presenterades inget bokslut, i stället fick styrelsen höra en rad förklaringar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.