Expressen > Nyheter

Thursday, 06 August, 18:17

Expressen - 11 jul 20 kl. 13:00

Stor brand i båt och ladaDet brinner i en båt och en lada i Skurup. Branden ska ha startat i båten och sedan spridit sig till ladan. Enligt räddningstjänsten på platsen brinner det rejält, skriver polisen på sin hemsida. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Skurup

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stor, brandi , båtoch , lada
Expressen - 07 jul 17 kl. 03:16

Brand rasar i lada – risk för spridning

En stor brand rasar i en lada i Åshusby Gård i de norra delarna av Stockholm. Boende på platsen vittnar om att flera djur kan ha omkommit i branden och att det finns en stor risk för spridning.– Det är den största brand jag sett.

Jmini.se - 28 jul 16 kl. 07:32

En mindre brand i en lada

En mindre brand i en lada inträffade på Onsdagseftermiddagen i Kanarp Jönköpings kommun. Det var ägarna till ladan som upptäckte att det brann i väggen på utsidan av ladan, man släckte fördömligt med hjälp av en trädgårdsslang och räddningstjäns.....

Expressen - 11 sep 19 kl. 23:36

Brand rasar i lada

Strax före klockan 23 på onsdagskvällen kom larm om en omfattande brand i en lada i Kalmar.Polis, ambulans och räddningstjänst kallades till platsen..

Expressen - 26 apr 19 kl. 19:37

Kraftig brand rasar i lada – spridningsrisk

En kraftig brand rasar i en lada i Uppvidinge kommun.Enligt räddningstjänsten fanns en stor spridningsrisk när man anlände till branden..

Expressen - 09 aug 16 kl. 14:54

Brand i en lada på Gotland

Kulingvindar gör att branden som startat i en lada i Lärbo på Norra Gotland riskerar att sprida sig. Inga människor uppges ha skadats och räddningstjänst och polis finns på plats..

Helsingborgs Dagblad - 07 feb 20 kl. 22:10

Brand i mindre lada utanför Perstorp

Det började under fredagskvällen att brinna i en mindre lada i Björstorp, utanför Perstorp..

Västerbottens Folkblad - 07 apr 11 kl. 16:37

Brand i lada

BOLIDEN Räddningstjänsten i Boliden har larmats ut till brand utanför Sandfors. BOLIDEN Räddningstjänsten i Boliden har larmats ut till brand utanför Sandfors. Vid halv fem-tiden kom ett larm om en brand i en lada vid en fastighet utanför Sandfors utanför ?

Sydsvenskan - 07 jul 17 kl. 03:50

Brand i lada utanför Rosersberg

En stor brand rasar i Rosersberg norr om Stockholm. Minst fem personer har evakuerats från intilliggande hus. – Det är någon form av ridhus som har sprungit fyr i Åshusby strax öster om Rosersberg, säger Mats Almquist, vakthavande befäl vid Stockholmsp.

BT - 07 jul 17 kl. 03:50

Brand i lada utanför Rosersberg

En stor brand rasar i Rosersberg norr om Stockholm. Minst fem personer har evakuerats från intilliggande hus. - Det är någon form av ridhus som har sprungit fyr i Åshusby strax öster om Rosersberg, säger Mats Almquist, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen.

Blekinge Läns tidning - 07 jul 17 kl. 03:50

Brand i lada utanför Rosersberg

En stor brand rasar i Rosersberg norr om Stockholm. Minst fem personer har evakuerats från intilliggande hus. - Det är någon form av ridhus som har sprungit fyr i Åshusby strax öster om Rosersberg, säger Mats Almquist, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.