Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Friday, 07 August, 02:50

Vestmanlands Läns Tidning - 11 jul 20 kl. 12:02

Förföljde exet och hotade hennes familj – döms till fängelseAllt var frid och fröjd mellan mannen och kvinnan i början av förhållandet. Men sedan blev det....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förföljde, exetoch , hotadehennes , familj, dömstill , fängelse
DalaDemokraten - 21 apr 15 kl. 18:15

31-årig Falukvinna förföljde och hotade familj

Den 31-åriga kvinnan har vid ett stort antal tillfällen via sms ofredat den 27-årige mannen i Jönköpingstrakten, utan att det funnits någon berättigad anledning till kontakterna. Mannen har bett henne upphöra med sms:en och telefonsamtalen utan att hon rättat sig efter det..

Sydsvenskan - 08 aug 16 kl. 13:15

Motorcyklist förföljde och hotade familj i bil

Misstänks för ofredande mot grupp..

Västerbottens Folkblad - 27 nov 15 kl. 23:11

Gick in i hem och hotade familj

Polisen jagar en maskerad man som trängde sig in hos en familj i Skellefteå, tog deras bilnycklar och hotade att han var beväpnad. Det var strax efter klockan 22 som polisen larmades om det inträffade. Enligt uppgifter från polisen har en maskerad man tagit sig in hemma hos en familj i Skellefteå.

YLE - 13 jan 16 kl. 15:13

Vbl: Man hotade familj i Oravais

En 40-årig man hotade sin familj med kniv i Oravais i går eftermiddag. Mannen är bosatt vid flyktingförläggningen. Det skriver Vasabladet.

Skånskan - 30 aug 18 kl. 18:54

Hotade familj i Oxie med vapen

MALMÖ Först hotade Oxiebon att döda en man och hela hans familj.
Sedan hämtade han en pistol och ställde sig med vapnet utanför bostaden och ropade åt dem att komma ut.En 23-årig man står nu åtalad vid Malmö tingsrätt för grovt olaga hot.

Nya Wermlands Tidningen - 19 maj 13 kl. 08:57

Uppretad folkmassa hotade familj

En uppretad folkmassa på ett 30-tal personer hotade en familj i Storfors strax efter midnatt på söndagsdygnet..

Skånskan - 03 apr 18 kl. 13:13

Ung man hotade familj

GÄRSNÄS En 18-årig, som dök upp med två kompisar, hotade en familj vid deras bostad i Gärsnäs. Den unge mannen krävde mer pengar som ersättning för skador på hans bil som uppstod vid en trafikolycka som kvinnans son var inblandad i i somras. Kvinnan förklarade att sonen redan hade betalat och krävde i sin tur kvitto på att 18-åringen låtit utföra reparationen på bilen.

Nyan - 18 jul 18 kl. 11:48

Hotade familj i stugby

En aggressiv och berusad person hotade en familj och flera andra i en stugby på landsbygden. Enligt polisen måste familjen som delade stuga med personen fly och söka skydd då hoten blev väldigt hotfulla och aggressiva. Polisen grep personen misstänkt för skydd mot brott och störande beteende.

Västerbottens Folkblad - 12 jun 11 kl. 09:38

Hotade familj med kamphund

HOLMSUND Fem berusade personer med en lösspringande kamphund ofredade på lördagskvällen en familj i Holmsund. HOLMSUND Fem berusade personer med en lösspringande kamphund ofredade på lördagskvällen en familj i Holmsund. Enligt polisen inträffade händelsen vid 22.

BT - 20 apr 12 kl. 15:56

24-åring hotade familj till livet

När familjen vaknade en morgon i mars möttes de av fyra uppsatta skyltar utanför sitt hus med texten: "Er familj kan dö tusen dödar". I dag dömdes den 24-årige man som satt upp skyltarna för olaga hot. Familjen och den dömde 24-åringen är grannar i en ort i Tranemo kommun.

UT - 16 apr 14 kl. 13:34

Ung kille hotade familj

En ung kille åtalas misstänkt för att ha hotat en hel familj med kniv. Det var i januari i år som killen enligt åtalet viftade en kniv mot en i familjen och sa att han skulle döda denne och hela dennes familj. En dryg månad senare ska killen återigen ha angripigt samma person, denna gång för att han anmält den tidigare händelsen till polisen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.