DN > Inrikes

Sunday, 09 August, 22:01

DN - 11 jul 20 kl. 11:48

Ny lag väcker oro om rättssäkerhet i TurkietTurkiska nationalförsamlingen har godkänt en ny lag som många advokater befarar ska splittra skrået och i förlängningen hota. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Turkiet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny lag, väcker, oroom , rättssäkerheti , Turkiet
Helsingborgs Dagblad - 11 jul 20 kl. 10:54

Ny lag väcker oro om rättssäkerhet i Turkiet

Turkiska nationalförsamlingen har godkänt en ny lag som många advokater befarar ska splittra skrået och i förlängningen hota rättssäkerheten i landet ytterligare. Tusentals advokater i Istanbul, Ankara och andra städer har protesterat mot lagen, som änd.

GöteborgsPosten - 11 jul 20 kl. 10:55

Ny lag väcker oro om rättssäkerhet i Turkiet

Turkiska nationalförsamlingen har godkänt en ny lag som många advokater befarar ska splittra skrået och i förlängningen hota rättssäkerheten i landet ytterligare..

Sydsvenskan - 11 jul 20 kl. 10:54

Ny lag väcker oro om rättssäkerhet i Turkiet

Advokater befarar att lagen ska hota rättssäkerheten i landet ytterligare..

Aftonbladet - 11 jul 20 kl. 10:55

Ny lag väcker oro om rättssäkerhet i Turkiet

▸ Turkiska nationalförsamlingen har godkänt en ny lag som många advokater befarar ska splittra skrået och i förlängningen….

BT - 16 nov 14 kl. 12:53

Gode män räcker inte till

Kommunernas gode män räcker inte till när antalet ensamkommande flyktingbarn ökar kraftigt. Det blir längre väntetider och barnens rättssäkerhet kan hotas.- De här ungarna kommer inte att få den hjälp de behöver, säger Johnny Samuelsson, ordförande i Riksföreningen gode män vårdnadshavare.

Politologerna - 09 maj 14 kl. 10:59

Efterlyses: en samlad diskussion om kommunala bolag

Detta inlägg bygger på ett pilotprojekt om kommunala bolag som jag idag bedriver tillsammans med Anna Thomasson och Richard Öhrvall, där forskningsassistenterna Fredrik Olsson och Mattias Fogelgren också ingår. *** Antalet kommunala bolag har ökat ordentligt de senaste två decennierna. Från att ha varit drygt 1 300 i början av 1990-talet, finns idag omkring 1 700 stycken (jfr Statskontoret 2012).

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 18:00

Nytt motförslag till Centerns idéprogram


MOTFÖRSLAG. Det interna bråket om Centerns idéprogram fortsätter. I dag presenterar Centerpartiet i Östergötland ett motförslag till det omdiskuterade föreslagna programmet.

Sydsvenskan - 27 jan 15 kl. 15:47

Svårare slippa fartböter i Danmark

Från och med månadsskiftet januari—februari blir det väsentligt svårare att slippa ifrån fortkörningsböter i Danmark. Men mer rättsosäkert.Hittills har polisen — som i Sverige — behövt identifiera förarna i de bilar som fångats av fartkameror för att utkräva böter.

Helsingborgs Dagblad - 27 jan 15 kl. 15:47

Svårare slippa fartböter i Danmark

Från och med månadsskiftet januari—februari blir det väsentligt svårare att slippa ifrån fortkörningsböter i Danmark. Men mer rättsosäkert.Hittills har polisen — som i Sverige — behövt identifiera förarna i de bilar som fångats av fartkameror för att utkräva böter.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Stekhet Moses Ogbu sänkte krislaget AIK

Mjällbys anfallare Moses Ogbu är hetare än sensommarvärmen. Ogbu sköt två nya mål när Mjällby vann med 3–1 mot ett AIK i fortsatt….

DN - 2 timmar sedan

Hammarby vinnare igen – 2–1 i prestigederbyt mot Djurgården

Djurgården gick in i derbyt som favorit. Men det var Hammarby som fick en drömöppning. 1–0 efter bara tre och en halv minut blev till sist….

DN - 4 timmar sedan

Löfven om Libanon: ”Mycket stora behov”

Behoven i Libanon är mycket stora, konstaterar Stefan Löfven efter söndagens internationella givarkonferens. ”Effektiv samordning av FN och….

DN - 4 timmar sedan

Åtta dödade av vapenmän i Niger – sex av dem franska turister

Åtta personer har dödats av vapenmän i Niger, rapporterar AFP och citerar en lokal guvernör..

DN - 5 timmar sedan

Valet i Belarus: Fara för våld i Minsk ikväll

Gripna journalister, gripna valobservatörer. Gripna valarbetare. Soldater i Minsk..

DN - 6 timmar sedan

Blondie säljer låträttigheter till investerare

Blondie-stjärnorna Debbie Harry och Chris Stein har sålt rättigheterna till 197 låtar, däribland hits som ”Heart of glass” och ”Rapture”,.

DN - 7 timmar sedan

Världens störta mc-träff trotsar pandemin

250.000 besökare väntas i South Dakota..

DN - 9 timmar sedan

Minst 30 döda i oväder i Sydkorea

Minst 30 personer har dött och tolv saknas efter kraftiga regn som lett till jordskred i Sydkorea, enligt landets myndigheter, som varnar….

DN - 11 timmar sedan

Proteststorm mot byggplaner på Sandhamn

Nu stormar det återigen runt knutarna på det anrika Seglarhotellet på Sandhamn, Stockholms skärgårds mest besökta plats och ö-världens….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.