DalaDemokraten > Nyheter

Saturday, 15 August, 21:03

DalaDemokraten - 11 jul 20 kl. 11:32

Debatt: Risk för dubbel smällTänk dig att du ska sälja något, till exempel din bil. Du fixar till bilen, tvättar och reparerar....
Läs mer på DalaDemokraten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Riskför , dubbel, smäll
SR - 08 nov 14 kl. 11:00

Debatt: Risk för galopperande sjukskrivningar

Kostnaderna för sjukförsäkringen fortsätter att öka. För att hejda hotande galopperande ökning av sjukskrivningarna behövs akuta åtgärder. Det anser Jan Rydh på dagens DN Debatt..

DI - 28 mar 12 kl. 14:50

Debatt: Risk för kilometerskatt i dag

Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna överväger att i eftermiddag rösta fram en ny extraskatt på lastbilstransporter, mer känd som kilometerskatt, skriver företrädare för alliansen i riksdagens skatteutskott..

DalaDemokraten - 23 sep 14 kl. 13:10

Debatt: Risk att elpriset i Sverige fördubblas

Tyska hushåll har dubbelt så högt elpris som de svenska. Om vi följer Tysklands energiomställning med nedläggning av kärnkraft och luras att denna kan ersättas med förnybar el från sol och vind med flera så blir kostnaden för el lika hög i Sverige..

DalaDemokraten - 25 nov 15 kl. 06:15

Debatt: Risk för ny kulturslakt

I och med att decemberuppgörelsens fall finns all anledning att känna oro för en ny kulturslakt. Kristdemokraterna vill sänka kulturbudgeten med 400 miljoner kronor, Liberalerna med 500 miljoner kronor, Centern med 550 miljoner kronor och Moderaterna med hela 640 miljoner kronor. Så länge partierna står fast vid sina egna budgetförslag är detta oproblematiskt, men om partierna väljer att enas är risken uppenbar att Sverigedemokraterna ansluter till ett sådant förslag, enbart för att fälla regeringsförslaget..

Länstidningen i Jämtland - 09 apr 19 kl. 05:57

Debatt: Risk för att EU smetas brunt

Vi betraktar vår nutid och förundras. Plötsligt är auktoritära politiker och idéer i ropet. I USA....

YA - 30 sep 19 kl. 18:50

Fondpengar öronmärks efter debatt – ”Risk att det inte blir något”

Nu öronmärks pengarna som ska gå till att måla över Carolina Falkholts konstverk på musiegården. Detta eftersom det inte är säkert att projektet blir av..

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:39

Inför Debatt Almedalen 1/7

DEBATT ALMEDALEN I kvällens Debatt Almedalen kommer det pratas både svenskhet och alkoholmonopol. Och innan dess frågas Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ut hos Erik Blix. I kvällens Debatt Almedalen möts bland andra Jasenko Selimovic (FP) och Mattias Karlsson (SD), och så blir det debatt om alkoholmonopolet med bland andra Carl-Jan Granqvist.

SVT Debatt - 01 maj 14 kl. 15:50

Debatt 1/5: Fattigpensionärer, barnläkaren och fredagsmys

Kvällens SVT Debatt: Är det synd om dagens pensionärer? Vissa menar att de har svårt att klara sig på sin pension, framför allt kvinnliga pensionärer har det tufft. Men andra hävdar att pensionärerna får det bättre och bättre och att de ökat sin köpkraft de senaste åren.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:48

Inför Debatt Almedalen 1 juli

I kvällens Debatt Almedalen kan du se Jimmie Åkesson (SD) i eftersnack med Erik Blix, direkt efter talet i Almedalen. Därefter debatt om svenskhet ? vad är det?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.