Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Tuesday, 04 August, 15:54

Vestmanlands Läns Tidning - 11 jul 20 kl. 11:32

Debatt: Sent skall syndaren vakna…Återstår att se om någon verkligen vaknar. IVO har låtit sin väckarklocka ringa ilsket, men de....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
IVO

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Sent, skall, syndaren, vakna
Nya Wermlands Tidningen - 02 apr 12 kl. 07:30

För sent skall syndaren vakna

Verkligheten har således kommit i kapp syndarna och tvingat många som varit för en återetablering av en stark vargstam att sluta med löshundsjakt, skriver Bo Lindberg..

Nya Wermlands Tidningen - 18 mar 14 kl. 06:00

För sent bekämpad mackdöd

Pumplagen. Sent skall syndaren vakna!.

SmålandsPosten - 12 nov 15 kl. 00:30

Sent ska syndaren vakna

Sverige inför gränskontroller från och med i dag klockan 12. Detta meddelade inrikesminister Anders Ygeman (S) på en hastigt sammankallad pressträff i går kväll. Det är ett sent men välkommet beslut, just nu vet vi inte vilka som tar sig in i landet och varför..

SmålandsPosten - 12 nov 15 kl. 10:33

Sent ska syndaren vakna

Sverige inför gränskontroller från och med i dag klockan 12. Detta meddelade inrikesminister Anders Ygeman (S) på en hastigt sammankallad pressträff i går kväll. Det är ett sent men välkommet beslut, just nu vet vi inte vilka som tar sig in i landet och varför..

Dalarnas tidningar - 02 maj 16 kl. 12:14

Debatt: Vi skall vara rädda om våra konsthallar i Dalarna

Vi skall vara rädda om våra konsthallar i Dalarna – det räcker inte med att bara var rädda om – Det är allas vårt ansvar att förvalta, utveckla och skapa nya värden för att konsten ska vara en del i och berika varje människas liv..

UT - 31 jul 18 kl. 01:00

Debatt: Det skall inte kosta skjortan att gå till tandläkaren

Jag föreslog till Vänsterpartiets kongress där jag deltog som ombud att tandvården skall ingå i högkostnadsskyddet och fick gehör för det. Därför föreslår Vänsterpartiet en reform där kostnader för tandvård över 2 000 kronor fullt ut subventioneras. Detta gäller de kostnader man har under en tolvmånadersperiod..

Nya Wermlands Tidningen - 19 mar 12 kl. 07:30

Sent ska syndaren vakna

DN - 27 feb 14 kl. 16:25

”Sent har syndaren vaknat”

Hallå, hallå Hatt! Telefonen fungerar inte, människor bor inte kvar, urbaniseringen går allt fortare eftersom det inte finns basala förutsättningar som infrastruktur, mobiltelefoni och samhällelig service. I det läget påstår centerns Anna-Karin Hatt (27/2) lite glättigt att vi är bäst i världen, skriver Monica Green (S) och Sven-Erik Bucht (S)..

SmålandsPosten - 29 nov 14 kl. 20:29

För sent ska syndaren vakna

Efter att ha läst artikeln den 25 november om att göra kommunal skola i Lönashults nerlagda friskola, kan man undra varför man inte stödde den friskola som engagerade föräldrar kämpat för.
På köpet fick man alla dessa kringaktiviteter: barnen åt på äldreboendet till glädje för de boende, man ordnade mässor, luciatåg och trevlig skolavslutning med marsch genom byn till kyrkan.
Dokumenterat är också­ att de barn som gått på Blenda har fått god undervisning av engagerade lärare som haft tid att se, höra och att hjälpa sina elever.

Kristianstadsbladet - 28 sep 16 kl. 03:00

Sent ska syndaren vakna

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.