PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 13 August, 01:58

PrivataAffärer - 10 jul 20 kl. 22:37

Förbättra din privatekonomi med nischade jämförelsetjänsterMan kan få snabb och enkel hjälp av jämförelsetjänster. spara tusentals kronor Det finns jämförelsetjänster för nästan allt inom privatekonomi och använder du dem rätt kan du spara tusenlappar varje månad. Utmaningen är att hitta rätt tjänst för varje ändamål.  Vad kännetecknar en bra jämförelsetjänst? För att välja rätt tjänst som hjälper till att jämföra olika kostnader är det viktigt att se efter om de har samlat bara ett fåtal av tjänsterna som finns inom området eller hela marknaden.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Det, Med, Du, Genom, När, Detta, Privata Affärer

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förbättradin , privatekonomimed , nischade, jämförelsetjänster
Dagens PS - 31 aug 18 kl. 10:46

Zmarta vill köpa Insplanet

Så här ser bolagets bud på jämförelsesajten ut. Zmarta Group har lämnat ett rekommenderat kontanterbjudande till aktieägarna i Insplanet AB om förvärv av samtliga utestående aktier i Insplanet. Priset per aktie är 13 kronor.

Dagensanalys.se - 27 jun 17 kl. 06:02

”Rekommendationer är ofta den bästa formen av marknadsföring”

Tjänsten bredbandsval.se såg dagens ljus efter att en av grundarna flyttade till Malmö och hittade inga bra tjänster för att välja nytt bredband. I den här intervjun berättar Henrik om sin resa med tjänsten som han skapade tillsammans med kollegan Kalle för ett år sedan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.