PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 13 August, 01:32

PrivataAffärer - 10 jul 20 kl. 22:20

Det här ska du veta om lån utan UCSå hänger det ihop För att förstå varför det kan vara bra eller mindre bra att talånmed eller utan UC behöver man förstå vad en UC är. När man lånar pengar från en långivare i Sverige hör det till vanligheten att man tar en kreditupplysning. En kreditupplysning kan alltså göras både på en privatperson och på ett företag, båda kan ju vara i behov av att låna pengar vid olika tillfällen. När en låneansökan inkommer beställer alltså långivaren information om låntagarens ekonomiska situation, vilket på svenska kallas en kreditupplysning. Men det finns undantag, alltså långivare där du kan låna utan UC.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
UC, För, Sverige, Upplysningscentralen, Det, Detta, Morebanker, Privata Affärer

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det här ska du vetaom , lånutan UC
Barometern - 14 feb 14 kl. 12:30

Unga röster vill veta mer om EU-valet

Intresset för politik, det har eleverna. Men för att kunna rösta i EU-val och riksdagsval behövs kunskap om vad de olika partierna står för. Kunskap de blivande förstagångsväljarna nu är på jakt efter.

YLE - 11 mar 16 kl. 06:10

Palestinsk musiker får fristad i Helsingfors - "Folk utanför konfliktzoner kommer aldrig att få veta hur det känns"

I tre månader ska den palestinska musikern Jowan Safadi bo i Helsingfors. Staden är med och finansierar Safe haven-projektet som ger konstnärer kortvariga fristäder på Sveaborg. - Om allt är skit kan du inte hålla på och sjunga om trädens prakt!

Skånskan - 13 feb 20 kl. 15:30

”Vi fick inget veta om kniven”

ESLÖV Först en dryg vecka efteråt, när familjen fick hemskickad en kopia på skolans polisanmälan, fick de veta att en tonårstjej som hotat deras dotter haft med sig en kniv till skolan.
– Hon hade tydligen visat kniven för andra elever och frågat efter vår dotter. Det borde skolan informerat oss om omedelbart, säger pappan som är kritisk.

YA - 24 jun 14 kl. 09:43

Politiker vill veta mer om biogasanläggning

Politikerna i kommunstyrelsen vill veta mer om storskalig biogasproduktion, innan de säger ja till att ändra detaljplanen för det område där Biogas Sydöstra Skåne vill ha sin planerade anläggning.Politikerna i kommunstyrelsen vill veta mer om storskalig biogasproduktion, innan de säger ja till att ändra detaljplanen för det område där Biogas Sydöstra Skåne vill ha sin planerade anläggning.
Innan man fattar beslut om att tillåta en detaljplaneändring i västra industriområdet för att möjliggöra en biogasanläggning, så vill politikerna i kommunstyrelsen veta mer.

YLE - 21 aug 15 kl. 06:15

Kyrkslättpolitiker vill veta vad asylenheten kostar

Snart kan det bli aktuellt med en stadigvarande flyktingförläggning i Kyrkslätt. Politikerna vill nu veta vad det skulle kosta och är kraftigt splittrade i frågan, också inom partierna. På måndag ska Kyrkslättpolitikerna få information om de 250 asylsökandena som Helsingfors flyktingförläggning tillfälligt har placerat i Evitskog i Kyrkslätt.

YLE - 13 feb 17 kl. 05:00

Partiell ålderspension: Hur ska man veta vad som lönar sig?

Möjligheten till deltidspension för 61 år fyllda avskaffades vid årsskiftet som ett led i pensionsreformen och ersattes med partiell ålderspension. Finländarna har på basis av uppgifter från pensionsförsäkringsbolagen varit rätt intresserade av den nya pensionsmodellen, men Pensionsskyddscentralen får exakta uppgifter om läget först i mars. Vid Pensionsskyddscentralen säger man att förändringen är i linje med nutidens ideologi om att flytta över ansvar på individen själv.

Kristianstadsbladet - 05 sep 11 kl. 06:30

Lindahl: Jag vill veta om Beta stannar

Foto: Bosse Nilsson
Landslagsmålvakten tvekar om framtiden i klubben.
Hedvig Lindahl och KDFF sitter i tuffa förhandlingar. Nu berättar Lindahl exklusivt om sina kontraktstvivel.

YLE - 01 nov 13 kl. 07:23

"Som cirkusunderhållning att veta vad folk förtjänar"

Förminska Skatteuppgifterna för 2012 har nu spritt sig som löpelden i alla medier. Efter en snabb koll på stan visar sig intresset för topplistorna över Finlands rikaste män och kvinnor vara ytterst splittrat. Som cirkusunderhållning.

HBL - 19 jul 14 kl. 20:35

Niinistö fick inte veta om vapenlasten

Statsrådet och presidentens kansli informerades om vapenlasten till Ukraina först på fredagen, uppger statsrådets säkerhetschef Timo Härkönen.Kommunikationen inom statsledningen väckte igen frågor på lördagen. På dagen visade det sig att Finlands utrikespolitiska ledning inte fick veta att Tullen beslagtagit en vapenlast på väg till Ukraina.

BT - 08 dec 14 kl. 13:03

"Vi vill veta vad som hände"

Bröllopsresan blev hennes sista. Svenska Anni Hindocha sköts till döds i baksätet på en taxi utanför Kapstaden för drygt fyra år sedan. Nu frias hennes make från misstankarna om att han beställt mordet på henne.

YLE - 16 jan 16 kl. 08:51

Abiturienter: Vi vill veta mer om samhället och främmande kulturer

Gymnasiernas nya läroplan har väckt en del oro i och med nyheten om att en av de obligatoriska historiekurserna kommer att bli fördjupad i stället. Abiturienterna vid Ekenäs gymnasium tycker däremot att ändringarna bådar gott för framtida gymnasister. Historieläraren vid Ekenäs gymnasium Sture Lindholm uttryckte tidigare i veckan sin oro för att våra ungdomar ska sakna allmänbildning i och med det minskade antalet obligatoriska kurser i historia.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.