DI > Ekonomi

Thursday, 13 August, 02:43

DI - 10 jul 20 kl. 19:59

Så trollade Falcon Funds bort halv miljard via elbolag i SträngnäsEtt konkursmässigt elhandelsbolag i Strängnäs lett av en B-kändis var centralt för att trolla bort över en halv miljard i Falcon Funds..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Falcon Funds, Strängnäs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , trollade, Falcon, Funds, bort, halv, miljard, via, elbolag, i Strängnäs
Dagens PS - 15 dec 17 kl. 11:25

Falcon Funds: Jätterazzia mot utpekade fondskurkar

Flera gripna i tillslagen i Sverige, Norge och Storbritannien. Ekobrottsmyndigheten (EBM) har med hjälp av kollegor i flera europeiska länder genomfört det stora tillslaget mot det före detta PPM-bolaget Falcon Funds, enligt Dina Pengar i Expressen, som uppger att en av de utpekade nyckelpersoner som nu gripits är Emil Amir Ingmanson. Han ska enligt artikeln ha gripits av engelsk polis.

Expressen - 13 okt 16 kl. 10:03

Pensionsmyndigheten polisanmäler Falcon Funds

Falcon Funds är nu formellt polisanmäld. Pensionsmyndigheten ger nu sin bild av utvecklingen kring det skandalutpekade fondbolaget Falcon Funds. Pensionsmyndighetens generaldirektör Katrin Westling Palm samt chefsjurist Mikael Westberg medverkar i en presskonferens som direktsänds på Expressen.

Expressen - 13 okt 16 kl. 10:03

Myndigheten polisanmäler Falcon Funds

Falcon Funds är nu formellt polisanmäld. Pensionsmyndigheten ger nu sin bild av utvecklingen kring det skandalutpekade fondbolaget Falcon Funds. Pensionsmyndighetens generaldirektör Katrin Westling Palm samt chefsjurist Mikael Westberg medverkar i en presskonferens som direktsänds på Expressen.

Expressen - 13 okt 16 kl. 15:28

Falcon Funds slår tillbaka "En överdrift"

Det skandalomsusade fondbolaget Falcon Funds bemöter nu Pensionsmyndighetens anklagelser. Fonden planerar att betala tillbaka betydande belopp inom den närmaste veckan. Enligt Falcon Funds är också Pensionsmyndighetens uppgifter om att 1,5 miljarder av innehavet är ickelikvida eller tveksamma överdrivet..

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 16 kl. 16:16

Falcon Funds: Betalar i omgångar

Falcon Funds agerar utifrån vad de anser är bäst för fondspararna, enligt bolagets advokat Alf-Peter Svensson. – Det har aldrig funnits en tanke att inte göra rätt för sig, säger han. Det Maltabaserade fondbolaget Falcon Funds har polisanmälts av Pensio.

SvD - 18 okt 16 kl. 16:03

Falcon Funds till Bolund: Alla pengarna finns kvar

Det kritiserade fondbolaget Falcon Funds har fått kängor av både Pensionsmyndigheten och finansmarknadsminister Per Bolund (MP). Nu svarar bolaget på kritiken, skriver branschtidningen Pensionsnyheter som tagit del av ett brev Falcon Funds skickat till regeringen..

DI - 03 jan 17 kl. 09:34

Herrelösa pengar i Falcon Funds

Miljardhålet i Falcon Funds blir allt svårare att täppa till. Efter att parterna på Malta hamnat i luven på varandra vill den ansvariga banken helst slippa ta i bolaget med tång. Just nu förvaltar ingen de kvarvarande investeringarna i Falcon Funds..

Expressen - 03 nov 17 kl. 19:44

Falcon Funds styrelse inte längre misstänka för brott

Falcon Funds styrelse misstänktes ha förskingrat en miljard av svenska pensionspengar.För en månad sedan stängdes styrelsen i Falcon Funds av från att verka inom all tillståndspliktig verksamhet i två år. Nu uppger kammaråklagare Arne Fors att misstankarna om brott försvunnit, det avslöjar Dagens Industri.

SR - 07 nov 17 kl. 12:30

Åklagaren i Falcon Funds riktar in sig på förvaltningsbolaget

I utredningen kring pensionsbolaget Falcon Funds sätter åklagaren nu fokus på det bolag som förvaltade pengarna. Utredningen mot styrelsen i Falcon Funds läggs ner..

Expressen - 22 feb 17 kl. 17:21

Stämning mot Falcon Funds dras tillbaka

Pensionsmyndigheten drar tillbaka sin motstämning av skandalomsusade Falcon Funds. Tidigare har Falcon dragit tillbaka sin grundstämning sedan bolaget fråntagits rätten att hantera de svenska pensionspengarna som berör 22 000 svenska pensionssparare..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Positiva resultat för Epiprotect i ny oberoende prospektiv studie

S2Medical AB (publ)s produkt för brännskador, Epiprotect, har utvärderats i en oberoende prospektiv studie i Storbritannien..

DI - 4 timmar sedan

Resultatmiss från Cisco – aktien backar i efterhandeln

Cisco Systems, som tillverkar nätverksutrustning, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:80 dollar för det fjärde kvartalet i det….

DI - 5 timmar sedan

Kraftiga uppgångar på Wall Street – Tesla rusar

De amerikanska börserna har stigit rejält under onsdagens handel efter att flera teknikaktier tar revansch efter veckans nedgångar..

DI - 5 timmar sedan

Tegnells coronastrategi sparade Sverige 100 miljarder

Sverige kan ha tjänat 100 miljarder på Anders Tegnells covid-strategi.  I en färsk analys skriver brittiska Capital Economics att samma….

DI - 5 timmar sedan

Airbnbs intäkter sjönk med ”åtminstone” 67 procent

Uthyrningstjänsten Airbnbs omsättning rasade med ”åtminstone” 67 procent till 335 miljoner dollar under det andra kvartalet i jämförelse….

DI - 5 timmar sedan

Sverigedemokraterna lanserar eget migrationsförslag

Migrationskommitténs arbete avslutades föra veckan utan överenskommelse. Nu lanserar Sverigedemokraterna ett eget migrationspolitiskt….

DI - 6 timmar sedan

Xspray Pharmas studie uppfyllde inte kraven på bioekvivalens

Xspray Pharma meddelar att den första studien med produktkandidaten HyNap-Dasa preliminärt inte uppfyllde kraven på statistisk….

DI - 6 timmar sedan

”Konkurshot” avvärjt i elfte timmen – ”Ingen anledning gå in på vad som kunde hänt”

I somras varnade Oscar Properties dotterbolag för att den pressade bostadsutvecklaren kunde gå i konkurs om inte ett obligationslån med….

DI - 6 timmar sedan

Inget skäl att planera för en mager ålderdom

Ett halvår med värdefall hos pensionsbolagen är trist för spararna. Men mycket långt ifrån en katastrof..

DI - 7 timmar sedan

Första svenska covid-läkemedlet testas

Snart inleds testning av vad som kan bli det första svenska läkemedlet mot covid-19, rapporterar Aftonbladet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.