DI > Ekonomi

Saturday, 08 August, 04:31

DI - 10 jul 20 kl. 18:59

Gömd Stureplanskrog imponerar med sting både i glas och på tallrikPartystämningen sätter sin prägel på atmosfär och meny på restaurang Supper. Drinkarna må stå i fokus på denna Stureplanskrog – men det är. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stureplanskrog, Supper

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gömd, Stureplanskrog, imponerarmed , sting, bådei , glasoch , på tallrik
YLE - 13 sep 17 kl. 07:34

Varvet hotas att läggas ner i Åbo – i musikal av Sting

På fredag är det premiär för pjäsen Det sista fartyget (Viimeinen laiva) på Åbo stadsteater. Det är samtidigt europeisk urpremiär för musikalen, som är skriven av artisten Sting. Pjäsen uppfördes allra första gången 2014 i Chicago.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

SD-toppen Kent Ekeroth spritattackerad på Stureplanskrog

STOCKHOLM. Under natten mot fredag besökte den sverigedemokratiske riksdagsledamoten Kent Ekeroth krogen Grand Escalier i Stureplansgallerian i centrala Stockholm tillsammans med några bekanta, skriver Expressen. Men strax innan midnatt ska en kvinna ha gått fram till bordet – och slängt en drink mot Ekeroth.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Kent Ekeroth utkastad efter "sieg heil"-gräl på Stureplanskrog

Riksdagsledarmoten och Sverigedemokraten Kent Ekeroth ska ha blivit utkastad från krogen Riche under onsdagskvällen. Han ska ha bettet sig olämpligt mot andra gäster och blivit tvungen att lämna, enligt Expressen. – Jag kan bekräfta att han avvisades från Riche i går.

Dagens PS - 09 feb 17 kl. 10:55

Krönika: Självklart ska Sting ha Polarpriset

Sting och Wayne Shorter fick årets Polar pris. Vad jag förstår av en snabb örat-mot-rälsen-rörelse  är ett av valen mindre lyckat. Tydligen så är Sting helt fel val; för vit, för manlig, för tråkig, för skicklig, eller kanske bara tråkigt skicklig.

YLE - 07 sep 17 kl. 06:57

Åbo stadsteater får storbesök av Sting

Nu i september återvänder Åbo stadsteater till sitt eget nyrenoverade teaterhus vid åstranden. I höst får också stadsteatern storbesök av ingen mindre än den världskända artisten Sting. Den 15 september premiärvisar Åbo stadsteater musikalen Viimeinen laiva (Det sista fartyget) eller The Last Ship som musikalen heter på engelska.

Dagensanalys.se - 30 sep 19 kl. 07:33

Sting rekryterar Hannah Meiton

Sting förstärker teamet och rekryterar Hannah Meiton, tidigare kommersiell chef på Soundtrack your brand och innan dess försäljningschef på iZettle. Hannah har varit knuten till Sting under ett par år som extern advisor till Sting-bolagen. Nu ökar hon sitt engagemang och coachar techstartups som antas till Sting.

YLE - 31 mar 17 kl. 15:30

Musikal av Sting inleder Åbo stadsteaters höst

I september återvänder Åbo stadsteater till sitt eget nyrenoverade teaterhus vid åstranden. Först ut är en musikal med musik och lyrik av ingen mindre än världskända artisten Sting. Teatern öppnar sina dörrar för allmänheten den 15 september och premiärvisar då musikalen Viimeinen laiva (det sista fartyget) eller The Last Ship som musikalen heter på engelska.

Teknik360 - 06 maj 11 kl. 10:21

Här är Sting-vinnarna

[Sting Day] Under Sting Day nätverkade ett stort antal entreprenörer, startups och expansionsbolag med varnadra och över 70 investerare. Dessutom utdelades Sting Awards. Här är vinnarna..

YLE - 12 jan 16 kl. 16:40

Lappvikfästing trotsar vinterkylan

Det är inte varje dag man plockar bort en fästing från hunden i smällkalla vintern. Men det fick Nils Råstedt i Lappvik i Hangö göra. Termometern visade cirka -13 grader när han i lördags (2.

Helsingborgs Dagblad - 09 dec 19 kl. 10:06

Sting till Sverige i sommar

Sting gör ett stopp i Göteborg på Trädgårdsföreningen den 21 juni med turnén "Sting: My songs". Under turnén framför Sting, eller Gordon Sumner som han egentligen heter, sina största hits, både från tiden som soloartist och från tiden med bandet The Pol.

Fler nyheter från DI

DI - 8 timmar sedan

Så kom den dödliga lasten till Beiruts hamn

2.750 ton ammoniumnitrat antändes och exploderade i Beirut. Så här gick det till när den dödliga lasten hamnade i Libanons huvudstad – där….

DI - 8 timmar sedan

Bravidas inköpschef har sålt aktier för 3 miljoner kronor

Bravidas inköpschef Lars Korduner har sålt 30.000 aktier i bolaget, enligt Finansinspektionens insynslista..

DI - 8 timmar sedan

Pandemin ger guldläge – swajpa höger

Dejtingjätten Match Group har trotsat pandemin och bolaget ligger rätt positionerat för framtiden..

DI - 8 timmar sedan

Trump kan utfärda exekutiv order om stimulanser

Donald Trump kan komma att gå hela vägen med sitt hot om att förlänga vissa coronaåtgärder via exekutiv order om förhandlingarna mellan….

DI - 7 timmar sedan

Nedgångarna tilltar på Wall Street – teknikjättar agerar ankare

New York-börserna ligger under nollan när en dryg timme av fredagens handel återstår..

DI - 9 timmar sedan

Kanadas motdrag – inför tullar mot USA

Kanada inför tullar om 2,7 miljarder dollar för amerikanska varor. Detta efter att USA återinfört tullavgifter på aluminium från Kanada….

DI - 9 timmar sedan

Spansk återhämtning börjar med reformer

Svenskarnas mest populära resmål, Spanien, genomgår en svår kris. Landet är ett av Europas svårast drabbade av coronapandemin..

DI - 9 timmar sedan

Transportjätte planerar chockhöja fraktavgifterna – aktien rusar

Den amerikanska transportjätten UPS lägger till en extra fraktavgift för storkunder under hösten – bolaget spår en explosionsartad e-handel….

DI - 9 timmar sedan

Handelskrigets nya bricka: ”Trump har steppat upp i konflikten”

Amerikanskt intresse för appen Tiktok är ytterligare ett steg i upptrappningen av konflikten mellan kina och USA..

DI - 10 timmar sedan

Europabörserna stängde svagt upp – läkemedelsbolag rusade

Europabörserna var överlag upp på fredagen när en överlag positiv rapportperiod och hopp om stimulanser tog uppmärksamheten från ökade….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.